• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak 2022 aşılama yapılacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben igneli iki tane yaptirmadim canim butun sorun orda zaten 🤣
Heee o zaman tamam. Bide şey sorucam tüp bebek in rapor çıkarmaya gittiğimizde bunlar bizim aşılama olduğumuzu nerden bilecek e nabız da yazmıyor baktım sadece ilçlsr var. Acaba aşılama yaptırdığımız yerden belge falan mı almamız lazım ben almadım bişey

Heee o zaman tamam. Bide şey sorucam tüp bebek in rapor çıkarmaya gittiğimizde bunlar bizim aşılama olduğumuzu nerden bilecek e nabız da yazmıyor baktım sadece ilçlsr var. Acaba aşılama yaptırdığımız yerden belge falan mı almamız lazım ben almadım bişey
Asilama yaptirdiginiz doktor yazicak raporu ben 3 kere asilama oldum mesela ikisini igneli olarak gostercek o sekilde rapora yazicak

Kızlar araştırınca devlet tüp bebek desteği için devlet hastanesinde yapılmış 2 aşılama diyor. Benim devlette yapıldı 3 üde ama aramızda özelde yaptıranlar var. Bilgisi olan var mı? Umarım öyle değildir. Zaten sırf o şart yüzünden aşılama deniyoruz yoksa direkt tüp bebek yapardı çoğumuz

Devletteyseniz devlette devam edin bence yani ayri yerlerde yaptirinca ne olur bilemiyorum ben ozelde yaptirdim ve oluyor o sekildede diye biliyorum yoksa doktorum zaten demzdi rapor yazalim diye
özelde yaptırdım canım .devlette yaptırmak için evrakalar hazırlamak lazımdı benim de vaktim yok maalesef. sürekli izin alamıyorum

Devletteyseniz devlette devam edin bence yani ayri yerlerde yaptirinca ne olur bilemiyorum ben ozelde yaptirdim ve oluyor o sekildede diye biliyorum yoksa doktorum zaten demzdi rapor yazalim diye
Tüp bebek tedavilerinde Heyet Raporu ile SGK dan yararlanabilmeniz için tedavinizi mutlaka SGK ile anlaşması olan bir hastanede yapmak zorundasınız. İnternettede boyle yaziyor ozel ama sgk ile anlasmali olmasi yetiyormus

Benim umudum yok kendimden neden bilmiyorum. İnşallah güzel dileğin gerçek olur, bebişlerimize kavuşuruz ❤️🌸
Aaaaaa olumsuz düşünmüyoruz . Hayırlısı olsun inş sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alıcaz🙏🏻
5 kayıptan sonra önemli olan sağlıklı bir şekilde ilerleyip kucağımıza almak bence.

İgneli ise sorun yok canim bi adet igneli daha yaptir doktoruna tekrar sor raporu sgk ile anlasmali ozel hastane ise sorun yok
doktorla görüştüm raporu hazırlayacak ama devlet destlekli aşılama tüp bebek var mı öğrenip döncek. kendiside o hastaneye yeni geldi tam emin değilmiş

Merhaba benim de bu ay 3.aşılamam olacak. Mart ve nisan 2021 de arka arkaya 2 aşılamam oldu ve negatif sonuçlandı. Yumurta gelişimi ve sperm iyi olmasına rağmen maalesef gebelik elde edemedik. Sonrasında prolaktin 25-45 arasında seyrettiği için dostinex kullandım şuan 8 e düştü ve 3.aşılamaya geçtik. İnş tüpe gerek olmadan bu aşılamadan olumlu sonuç alırız. Siz yarın olacakmışsınız dilerim kendi topiğiniz size ve ardından bize uğur getirir pozitif haberler alırsınız 🤩❤️
Gecemiş olsun inşallah bebeğinize kavuşursunuz benim ilk asilamam ikiz gebelik olarak tutmuştu bir kız bir erkek evladım olacaktı ama ebesi xi ayda rahim agzim aniden kısaldı açılmam oldu ve doğum gerçeklesti oğlum sekiz gün kızım üç saat yaşadı🥺👶🏻👶🏼dört ay dolacak ve hala ogsumden süt geliyor bir hafta sağıp oğlana vermiştim ondan galiba 48 çıktı prolaktin ne kadar zamanda sekize düştü acaba bu hafta dostinexe bende başladım

Daha bir asilama yapmadimi doktor raporu nasil hazirliyor onu anlayamadim canim
2 aşılamanın da raporunun ayrı ayrı da alabilir mişim. 2. aşılamayı belki başka yerde yaptırıcam nerden bilebiliriz. sıkıntı yok dedi. saçma olan bişey daha öğrendim. 2 aşılamadan sonra heyet raporu alınca devlet karşılıyor tüp bebek yapıyor musunuz dedim. raporu getirirsiniz yapıyoruz dedi . ilaçların yüzde seksenini devlet karşılıyor muş . tüp bebek fiyatınının da 1500 tl civarını . eee hani ücretsizdi nette sadece yüzde 30 katkı payı verilir yazıyor. hastaneyede diyorki tüp bebek çok maliyetli bişey devlet o kadar para vermez dedi. kafam karıştı. tüp bebek ilaçları max 5000 tl tutsa 4000 tl sini devlet veriyor 1000 tl hasta tüp bebek fiyatıda 25000 tl olsa 23,500 tl hasta veriyor ne anladım bu işten

2 aşılamanın da raporunun ayrı ayrı da alabilir mişim. 2. aşılamayı belki başka yerde yaptırıcam nerden bilebiliriz. sıkıntı yok dedi. saçma olan bişey daha öğrendim. 2 aşılamadan sonra heyet raporu alınca devlet karşılıyor tüp bebek yapıyor musunuz dedim. raporu getirirsiniz yapıyoruz dedi . ilaçların yüzde seksenini devlet karşılıyor muş . tüp bebek fiyatınının da 1500 tl civarını . eee hani ücretsizdi nette sadece yüzde 30 katkı payı verilir yazıyor. hastaneyede diyorki tüp bebek çok maliyetli bişey devlet o kadar para vermez dedi. kafam karıştı. tüp bebek ilaçları max 5000 tl tutsa 4000 tl sini devlet veriyor 1000 tl hasta tüp bebek fiyatıda 25000 tl olsa 23,500 tl hasta veriyor ne anladım bu işten
Özeldemi tüp bebek dusünüyorsunuz bence devlette yaptirmak daha uygun sadece ilac masraflari karsilaniyor yakinlarda bir tanidigim yaptirmisti

Back
X