Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok canım bildiğin sağ böbrek tarafim ağrıyo bende anlamadım
Benimde sag bobrek agrim var dunden bu yana bir suredir ilac kullaniyorum diye bol suda iiyorum neden agridigini cozemedim annem kizim bebekte olabilir dedi ama pek alaka kuramadim simdi siz ve hamile kalan arkadasta yazinca bi acaba mi dedim sizin bobrek agrisi ne durumda kacinci gununuzdesiniz asilamanin ustunden

Bugün 10. Günüm canım valla arada bi ağrıyo bazende ince bi sızı giriyo batma gibi halada öyle bilmiyorum keske hamilelik belirtisi olsa

Bugün 10. Günüm canım valla arada bi ağrıyo bazende ince bi sızı giriyo batma gibi halada öyle bilmiyorum keske hamilelik belirtisi olsa
Hadi bakalim hayirlisiyla guzel haberler aliriz insallah siz benden oncee ogreneceksiniz sanirim sizinde pozitif olursa baglanti ihtimali artacak benim icin

Ben artık yarını bekliyorum kızlar dua edin beta deger im yukselsın yine dusuk yapacam diye korkuyorum allahımm saglıklı hamılelık gecırsın isteyen herkez ede nasip etsın

Hadi bakalim hayirlisiyla guzel haberler aliriz insallah siz benden oncee ogreneceksiniz sanirim sizinde pozitif olursa baglanti ihtimali artacak benim icin
Insallah canim hepimiz mutlu haberler alırız inşallah cuma adetim cikmazsa cumartesi test yaparım bakalim senin kaçıncı günün?

Insallah canim hepimiz mutlu haberler alırız inşallah cuma adetim cikmazsa cumartesi test yaparım bakalim senin kaçıncı günün?
Benim asilama degil ama ovulasyon testiyle catlama gunu cumartesiydi yabi bugun 8. Gunu yumurtlama gununden sayilirsa 9 cokta bilmiyorum ama carsamba gunu adt olmayi bekliyorum cuma bende test yaparim diye dusunuyordum eger adet gelmezse tabi

Benim asilama degil ama ovulasyon testiyle catlama gunu cumartesiydi yabi bugun 8. Gunu yumurtlama gununden sayilirsa 9 cokta bilmiyorum ama carsamba gunu adt olmayi bekliyorum cuma bende test yaparim diye dusunuyordum eger adet gelmezse tabi
Anladım canim o adet bi 9 ay kadar gelmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…