Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aslinda burada cok kisi kalmadik belki subat asilama yaptıranlar grubu daha aktiftir survivor gibi elene elene geldik (sinirim bozuldu sakaya vuruyorum artik)

Bu dönemde kabiz ishal agiz tadinda degisme hepsi mumkundur hele progestan Duphaston filan kullaniyorsaniz daha da cok olur
Benimde umudum kalmadi valla az bisey göğüs agrim vardi oda kesildi bugün bakalım hayırlısı
Benim de hic bir seyim yok. Test de negatif artik progestani birakir bir kac gune adet olurum

Inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınız

Banada doktorum iki hafta sonra teste gel demisti cuma gunune yani ama ben test yaptirmayi düşünmüyorum haftaya pazartesiye kadar adet olmazsam pazartesi yaparim test

Survivor benzetmesi güzel güldürdün beni valla zaten asilamada şans cok düşük 5 kadindan 1 i hamile kaliyo derler genelde napalim önümüzdeki maçlara bakacaz sağlık olsun dicez yapcak bisey yok

Survivor benzetmesi güzel güldürdün beni valla zaten asilamada şans cok düşük 5 kadindan 1 i hamile kaliyo derler genelde napalim önümüzdeki maçlara bakacaz sağlık olsun dicez yapcak bisey yok
Sen yine iyi duymussun canım ben 10 kadından 1 i diye duydum saka Bi yana 10 kısıden 1 kısı bile cıkmadı bu gruptan yeminle artık dalgaya vurmaktan baska bisey kalmadı

Kizlar simdi bısey soylıcemm beni takip edenler az cok okumuştur yazdıklarımı dun evde test yapmıştım hic bir sekılde cikmamıstı ben asılama boyunca zaten ara ara yaptım sureklı bugun tekrardan yapayım dedim suan da silik gorunuyor ama umıtlenmek istemiyorum kesinlikle testi bugun bıdaha tekrarlasam mi

Mutlaka tekrarlaaaaa ınsallah vardır

Bı kaç saat sıvı alma 1.5 saat mesela sonra tekrar test yap
Yarın esim evde o varken yapmak istemiyorum acıkcası zaten cok heveslenıyor daha da heveslenmesin diye bugun calısıyor diye yaptım aslında dun yapmıştım 2 gunde Bi yapıyordum yarın yapamam diye bugun yine duramadım yaptım evde en az 10 tane test var ondan habersiz almıstım ben hala inanasım gelmiyor cunku neredeyse 1 haftadır sureklı yapıyorum hic cızgı yoktu bu seferki belli

Ben 12-13 günde anca poZıtof görende okudum 16-17 gün sonra görende
Hatta 14 de negatıf görmüş bırı sonra 18 gün pozıtıf görmüş yanı sende suan cıkmıssa zaten ılac Etkısı kalmadı canım bence hamılelık var şükür bırımız güzel haber alıyor sen tekrar et bence

Eski mesajinizi buldum, benim 12. gunum Normal gebelik testi yaptım negatif. BAT pazartesi, sizin de buna benzer bir durum mu olmustu?
Canim ben 12. Gün erken testi yaptım negatif ti ümidi kestim reglim gecikti fitilden sandım hiç belirtim yoktu regli ağrım başlamıştı yola gidicem diyip test yaptım pozitifi gördüm ama aşılamanin 16. Günü falandı kandada 40 çıktı 14. Gün belki kanda çıkardı yaptirsaydim

Ben zaten hic ılac kullanmadım canım asılamadan sonra doktor hic gerek yok demıstı. Simdi zaten esıme soylesem direk kan vermeye gidelim diye tutturur dedıgın gibi 2 saat sonra yapayım ben en iyisi ondan sonra cıkarsa olmadı yine giderim. Bide ben en cok seyden korkuyorum ben dusuk yapmıştım kanda pırtılasma var gebelik olusunca ıgne olmam gerekiyor o yuzden panik yapıyorum gec kalmaktan korkuyorum

Kızlar ümidinizi kaybetmeyin bol bol dinlenin pozitifi görmeklede olay bitmiyor 4+5te doktora gittim kese gözükmedi tutunmaya çalışıyor hala dedi yorma kendini dedi. Yatin uzanın kanamam olcak mı diye bakmaktan yoruldum iple çekiyorum 10gun sonraya randevu verdi. Belirtiler beklemeyin kendinizde hala göğüs dışında belirtim yok oda gün geçtikçe artıyor içimi rahatlatıyor demekki yolunda herşey diyorum. Kişiden kişiye değişir tabi ama bir gerçek var ki betahcg kanda yükseldikçe belirtin olabiliyor e oda adet gecikmeden bariz yükselmeler yapmadığı için çok zor 4. Haftalarda belirti olması bence.

Sen yine iyi duymussun canım ben 10 kadından 1 i diye duydum saka Bi yana 10 kısıden 1 kısı bile cıkmadı bu gruptan yeminle artık dalgaya vurmaktan baska bisey kalmadı
Asilamanin bana göre normal ilişkiden pek bi farkı yok canim sadece yumurta kontrolü oluyo işte napalim mecbur dalgaya vuracaz yoksa uzulerek kafaya takarak hayat geçmez canim zaten ne zaman kafamizdan silersek o zaman hamile kalırız ben buna inanıyorum

Senin lekeden sonra adet gelmedi demi ?

Valla ben senin yerinde olsam soluğu hastanede kan tahlilinde alırdım canim bence var sende hadi gözün aydin darısı bize diyelim bi agrin sızın belirtin falan var mi peki

Valla ben senin yerinde olsam soluğu hastanede kan tahlilinde alırdım canim bence var sende hadi gözün aydin darısı bize diyelim bi agrin sızın belirtin falan var mi peki
Canım bende hic leke falan gelmedi. Bende belirti olarak tek setler ilk Bı hafta siskinlik ve kasıktan agrı vardı sonraki 8 9 10 gunlerde yumurta da batma vardı dun 11. Gunum Du dun de bu arıların hepsi gitti adet agrısı gibi 1 2 defa agrım oldu hatta dedim kesin adet olacam bebek falan yok dedim dedıgım gibi bu sure zarfında hep test yaptım hatta soyle diyim hic silik dahi gormedım 5 test yaptıysam 5 ı de sılıktı dun de dahil bugun ki silik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…