- 27 Aralık 2019
- 1.827
- 1.871
- 133
- 31
- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
Aynen karıştırdın olsun canim önemli değil aynen oyle siniden stresten tum dikkatimiz gidiyor demekki bu igne ilaclar herkeste farkli belirtiler yapiyor hayirlisi bakalimYa çok özür dilerim sizi bir başka üye ile karıştırdım, kafa kalmadı bir yandan çalışıyorum. Hormonlarımız çok değişiyor, adet olmadan hiç bir şeye bir şey diyemiyoruz.
Mesela normalde benim adet öncesi göğüslerim ağrırdı, geçen aşılamada ağrımadı, şimdi de ağrımıyor.
Amin canim hepimiz kavusuruz bebislerimize insallah guzel haberleri bekliyorum sizlerden sonrada ben veririm insallahAynen öyle, o nedenle düzeltme yazdım, umarım hiç sorunsuz süreci tamamlar bebişinle olursun
Insallah canim sağolasınAslında bazı çiftler için doğrudan tüp bebeğe yönlendirilenler de var. İnşallah gerek kalmaz.
Kapıları çarpmak camları indirmek istiyorum, öyle bir baş ağrısı yaşıyorum ki anlatamam.Aynen karıştırdın olsun canim önemli değil aynen oyle siniden stresten tum dikkatimiz gidiyor demekki bu igne ilaclar herkeste farkli belirtiler yapiyor hayirlisi bakalim
Allah allah niye ki acaba hayırlı bi ağrı olsun inşallah insan ilaç da icemiyo sonucu görmedenKapıları çarpmak camları indirmek istiyorum, öyle bir baş ağrısı yaşıyorum ki anlatamam.
Aynen öyle, normalde de ağrı kesici asla kullanmam hele ki böyle bir durumda hiç kullanmak istemiyorum. Tansiyonuma baktık, o düşmüş biraz. Br iki tuzlu zeytin yiyeceğim, geçer sanırım.Allah allah niye ki acaba hayırlı bi ağrı olsun inşallah insan ilaç da icemiyo sonucu görmeden
Tuzlu ayran ic dikkat et kendine cok stresmi yapiyon napıyonAynen öyle, normalde de ağrı kesici asla kullanmam hele ki böyle bir durumda hiç kullanmak istemiyorum. Tansiyonuma baktık, o düşmüş biraz. Br iki tuzlu zeytin yiyeceğim, geçer sanırım.
Benimde iki gündür ozellikle akşamları acaip yüzüm yanıyoKapıları çarpmak camları indirmek istiyorum, öyle bir baş ağrısı yaşıyorum ki anlatamam.
o Bende de oldu, anlam verememiştim. Bir araştırmak lazım aslında.Benimde iki gündür ozellikle akşamları acaip yüzüm yanıyo
Aynen yaaa ama bu aralarda güneş varya oda yakmış olabilir yüzümüzüo Bende de oldu, anlam verememiştim. Bir araştırmak lazım aslında.
Bende adet sancısı gibi arada agrılarım var kızlar bu sefer gelen agrı adet agrısı dıgerlerınden farklı benim buyuk ihtimal tutmadı heraldeKapıları çarpmak camları indirmek istiyorum, öyle bir baş ağrısı yaşıyorum ki anlatamam.
Bende sanci yok ama idrad testi yaptım negatifBende adet sancısı gibi arada agrılarım var kızlar bu sefer gelen agrı adet agrısı dıgerlerınden farklı benim buyuk ihtimal tutmadı heralde
Benim de negatif cikti, zaten belirti yoktu ♡ Onumuzdeki maclara bakacagiz :)Bende adet sancısı gibi arada agrılarım var kızlar bu sefer gelen agrı adet agrısı dıgerlerınden farklı benim buyuk ihtimal tutmadı heralde
Eski mesajinizi buldum, benim 12. gunum Normal gebelik testi yaptım negatif. BAT pazartesi, sizin de buna benzer bir durum mu olmustu?Valla test yapmadım fitilde bitti herhalde fitil geciktirebiliyormus regliyi yarın kan testi yaptiricam psikolojik gecikmesin gözüm görmeden negatifi resmen regli olamıyorum. Ağrılarım var regli olucak gibi doktor randevumu bile aldım o derece ümidim kalmadi
Ben de yaptın dun negatif tıBenim de negatif cikti, zaten belirti yoktu ♡ Onumuzdeki maclara bakacagiz
Bende 8.gundeyim gaz problemim olmustu ilk asilamamda ama guruldama yaşamadım hiçSelam kızlar benimde 8.günüm aşılamada. Aşırı karnım gurulduyor işlem olduğundan beri. Bi bilginiz var mı ya da siz böyle bir şey yaşadınız mı
Benimde belirtim falan yok gaz problemide olmadı ama gurul gurul sesler geliyor habire sinirimi bozuyorBende 8.gundeyim gaz problemim olmustu ilk asilamamda ama guruldama yaşamadım hiç
Aslinda burada cok kisi kalmadik belki subat asilama yaptıranlar grubu daha aktiftir survivor gibi elene elene geldik (sinirim bozuldu sakaya vuruyorum artik)Benimde belirtim falan yok gaz problemide olmadı ama gurul gurul sesler geliyor habire sinirimi bozuyor
Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz bana doktorum çarşamba günü dedi ama ben korkuyorum yapmak içimden gelmiyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?