Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen karıştırdın olsun canim önemli değil aynen oyle siniden stresten tum dikkatimiz gidiyor demekki bu igne ilaclar herkeste farkli belirtiler yapiyor hayirlisi bakalim

Allah allah niye ki acaba hayırlı bi ağrı olsun inşallah insan ilaç da icemiyo sonucu görmeden
Aynen öyle, normalde de ağrı kesici asla kullanmam hele ki böyle bir durumda hiç kullanmak istemiyorum. Tansiyonuma baktık, o düşmüş biraz. Br iki tuzlu zeytin yiyeceğim, geçer sanırım.

Eski mesajinizi buldum, benim 12. gunum Normal gebelik testi yaptım negatif. BAT pazartesi, sizin de buna benzer bir durum mu olmustu?

Selam kızlar benimde 8.günüm aşılamada. Aşırı karnım gurulduyor işlem olduğundan beri. Bi bilginiz var mı ya da siz böyle bir şey yaşadınız mı

Benimde umudum kalmadi valla az bisey göğüs agrim vardi oda kesildi bugün bakalım hayırlısı

Bende 8.gundeyim gaz problemim olmustu ilk asilamamda ama guruldama yaşamadım hiç
Benimde belirtim falan yok gaz problemide olmadı ama gurul gurul sesler geliyor habire sinirimi bozuyor
Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz bana doktorum çarşamba günü dedi ama ben korkuyorum yapmak içimden gelmiyor resmen

Aslinda burada cok kisi kalmadik belki subat asilama yaptıranlar grubu daha aktiftir survivor gibi elene elene geldik (sinirim bozuldu sakaya vuruyorum artik)

Bu dönemde kabiz ishal agiz tadinda degisme hepsi mumkundur hele progestan Duphaston filan kullaniyorsaniz daha da cok olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…