- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.127
- 63
- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
Ya çok sevindim, 2 saat kadar sıvı alma hatta mümkünse daha uzun süre alma yeniden tekrarla :) Ayy çok mutlu oldum. İnşallah pozitiftir.Yarın esim evde o varken yapmak istemiyorum acıkcası zaten cok heveslenıyor daha da heveslenmesin diye bugun calısıyor diye yaptım aslında dun yapmıştım 2 gunde Bi yapıyordum yarın yapamam diye bugun yine duramadım yaptım evde en az 10 tane test var ondan habersiz almıstım ben hala inanasım gelmiyor cunku neredeyse 1 haftadır sureklı yapıyorum hic cızgı yoktu bu seferki belli
Hadi InsaAllah hayirlisiyla tutunmustur bebeginYarın esim evde o varken yapmak istemiyorum acıkcası zaten cok heveslenıyor daha da heveslenmesin diye bugun calısıyor diye yaptım aslında dun yapmıştım 2 gunde Bi yapıyordum yarın yapamam diye bugun yine duramadım yaptım evde en az 10 tane test var ondan habersiz almıstım ben hala inanasım gelmiyor cunku neredeyse 1 haftadır sureklı yapıyorum hic cızgı yoktu bu seferki belli
Bir göstersene bakalım testeCanım bende hic leke falan gelmedi. Bende belirti olarak tek setler ilk Bı hafta siskinlik ve kasıktan agrı vardı sonraki 8 9 10 gunlerde yumurta da batma vardı dun 11. Gunum Du dun de bu arıların hepsi gitti adet agrısı gibi 1 2 defa agrım oldu hatta dedim kesin adet olacam bebek falan yok dedim dedıgım gibi bu sure zarfında hep test yaptım hatta soyle diyim hic silik dahi gormedım 5 test yaptıysam 5 ı de sılıktı dun de dahil bugun ki silik
Aslında ocak aşılamalarından pozitif görenler var, biz son postalarda kalmamıştı pek ama ben ümitliyim kızlardan görecekler var hala benceHadi InsaAllah hayirlisiyla tutunmustur bebeginbari bi kisi de olsa pozitif i gorsun bu ay
Vala psikolojik olarak susuyorum hic su ıcmeyen benYa çok sevindim, 2 saat kadar sıvı alma hatta mümkünse daha uzun süre alma yeniden tekrarla :) Ayy çok mutlu oldum. İnşallah pozitiftir.
InsaAllah ya bize de umut oluyo inankiAslında ocak aşılamalarından pozitif görenler var, biz son postalarda kalmamıştı pek ama ben ümitliyim kızlardan görecekler var hala bence
Ya kesinlikle anlıyorum, eşine de söyleme, kan filan negatif çıkarsa bir de onun üzülmesiyle uğraşmazsın. Ciddiyim, pazartesiye dek tekrarlayalım, 48 saat kaldı, acile de gidilir aslında amaVala psikolojik olarak susuyorum hic su ıcmeyen benben hala umıtlenmek istemiyorum
Belki idrara yeni geçmiştir canım bugun bi daha test yap istersen benimde valla asilamadan sonra gogus uclarimda az bi agri oldu oda bugun tamamen kayboldu bide iki gun sag kasigimda acaip agri oldu bakalim hayırlısı insallah sende mutlu haberi alirsin canım inam sen soyleyince ben heyecan yaptim bi anCanım bende hic leke falan gelmedi. Bende belirti olarak tek setler ilk Bı hafta siskinlik ve kasıktan agrı vardı sonraki 8 9 10 gunlerde yumurta da batma vardı dun 11. Gunum Du dun de bu arıların hepsi gitti adet agrısı gibi 1 2 defa agrım oldu hatta dedim kesin adet olacam bebek falan yok dedim dedıgım gibi bu sure zarfında hep test yaptım hatta soyle diyim hic silik dahi gormedım 5 test yaptıysam 5 ı de sılıktı dun de dahil bugun ki silik
Şu an 12. günüm, sabah testi yaptım, buz gibi negatif, hani ihtimal bile yok, arabada bağıra bağıra ağladım eve girdim, sonra size yazdım, hala adet olmadım ama olacak gibiyim bilmiyorum, belki pazartesiye dek olmazsam ki 14. gün oluyor, baktırırım.Canim ben 12. Gün erken testi yaptım negatif ti ümidi kestim reglim gecikti fitilden sandım hiç belirtim yoktu regli ağrım başlamıştı yola gidicem diyip test yaptım pozitifi gördüm ama aşılamanin 16. Günü falandı kandada 40 çıktı 14. Gün belki kanda çıkardı yaptirsaydim
Yaa cok tesekkur ederim Insallah guzel sonuclanır hepimizin bunu o kadar cok ıcten diliyorum ki size anlatamamBelki idrara yeni geçmiştir canım bugun bi daha test yap istersen benimde valla asilamadan sonra gogus uclarimda az bi agri oldu oda bugun tamamen kayboldu bide iki gun sag kasigimda acaip agri oldu bakalim hayırlısı insallah sende mutlu haberi alirsin canım inam sen soyleyince ben heyecan yaptim bi an
Simdi cekmeye calıstım canım resimde cok belli olmuyor silik oldugu ıcın ama yine cekmeye calıstım simdi atıcamBir göstersene bakalım teste
İnşallah son acın olsun, bir daha öyle bir acı görme, bu da sonrakiler de pozitif çıksın.Yaa cok tesekkur ederim Insallah guzel sonuclanır hepimizin bunu o kadar cok ıcten diliyorum ki size anlatamamkendimi kaptırmak cok istemiyorum cunku 5 senedir hayal kırıklığı cok yasadım hamile olduğumu ogrendıgımde dusuk yaptığımı aynı anda ogrendım sevinip ağlamak arasında cok kaldım o yuzden allahımm kimseyi bu surecle sınamasın en kısa zamanda bebeslerımızı kucağımıza alalım hepımız
Amün canım hepımızınde yuzu gulsunİnşallah son acın olsun, bir daha öyle bir acı görme, bu da sonrakiler de pozitif çıksın.
Ben göremedim ama muhtemelen ışıktandır, sen görüyorsanBakalım siz gorebılcekmısınız resimde cok belli olmuyor ama ben baka baka gozum alıstıgı ıcın direk goruyorum
Sanki çok silik, bilgisayardan açınca göründü bence var gibi markası freely mi, o test bayağı doğruymuşBen göremedim ama muhtemelen ışıktandır, sen görüyorsan
Amin canim inşallah rabbim o aciyi sana bi daha yasatmasin insallah bu seferli olumludur ve sağlıkla kucagina alırsınYaa cok tesekkur ederim Insallah guzel sonuclanır hepimizin bunu o kadar cok ıcten diliyorum ki size anlatamamkendimi kaptırmak cok istemiyorum cunku 5 senedir hayal kırıklığı cok yasadım hamile olduğumu ogrendıgımde dusuk yaptığımı aynı anda ogrendım sevinip ağlamak arasında cok kaldım o yuzden allahımm kimseyi bu surecle sınamasın en kısa zamanda bebeslerımızı kucağımıza alalım hepımız
Evet canım markası ondanSanki çok silik, bilgisayardan açınca göründü bence var gibi markası freely mi, o test bayağı doğruymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?