Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya çok sevindim, 2 saat kadar sıvı alma hatta mümkünse daha uzun süre alma yeniden tekrarla :) Ayy çok mutlu oldum. İnşallah pozitiftir.

Hadi InsaAllah hayirlisiyla tutunmustur bebegin bari bi kisi de olsa pozitif i gorsun bu ay

Bir göstersene bakalım teste

Vala psikolojik olarak susuyorum hic su ıcmeyen ben ben hala umıtlenmek istemiyorum
Ya kesinlikle anlıyorum, eşine de söyleme, kan filan negatif çıkarsa bir de onun üzülmesiyle uğraşmazsın. Ciddiyim, pazartesiye dek tekrarlayalım, 48 saat kaldı, acile de gidilir aslında ama

Belki idrara yeni geçmiştir canım bugun bi daha test yap istersen benimde valla asilamadan sonra gogus uclarimda az bi agri oldu oda bugun tamamen kayboldu bide iki gun sag kasigimda acaip agri oldu bakalim hayırlısı insallah sende mutlu haberi alirsin canım inam sen soyleyince ben heyecan yaptim bi an

Şu an 12. günüm, sabah testi yaptım, buz gibi negatif, hani ihtimal bile yok, arabada bağıra bağıra ağladım eve girdim, sonra size yazdım, hala adet olmadım ama olacak gibiyim bilmiyorum, belki pazartesiye dek olmazsam ki 14. gün oluyor, baktırırım.

Benim leke olmuştu dün ıkı kere bugünde bıraz var gıbı ben hıc test yapmadım zaten gerek kalmadı sanırım kırmızıya dönecekler

Yaa cok tesekkur ederim Insallah guzel sonuclanır hepimizin bunu o kadar cok ıcten diliyorum ki size anlatamam kendimi kaptırmak cok istemiyorum cunku 5 senedir hayal kırıklığı cok yasadım hamile olduğumu ogrendıgımde dusuk yaptığımı aynı anda ogrendım sevinip ağlamak arasında cok kaldım o yuzden allahımm kimseyi bu surecle sınamasın en kısa zamanda bebeslerımızı kucağımıza alalım hepımız

İnşallah son acın olsun, bir daha öyle bir acı görme, bu da sonrakiler de pozitif çıksın.

Bakalım siz gorebılcekmısınız resimde cok belli olmuyor ama ben baka baka gozum alıstıgı ıcın direk goruyorum

Eklentiler

• IMG_20210206_133900.jpg
    136,6 KB · Görüntüleme: 80
Amin canim inşallah rabbim o aciyi sana bi daha yasatmasin insallah bu seferli olumludur ve sağlıkla kucagina alırsın

Bende cok cok silik bi çizgi gördüm gun icerisinde sen bi daha yap test canim onda daha güzel çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…