• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Vala gecsın su zaman sureklı biri yazmısmı diye bu sayfadayım🤣
Bende öle devamlı bakıyorum biri bisey yazdı mı dıye genelde evet hep erken dıyor belırtıler ıcın ama bazı anne adayları adet olmadan ozellıkle meme bası koyulaşma ve damarlasma çok ortak bı belırtı dıye yazmış

Bende de var benim bitek gogus hassasiyetim yok basıklarımdakı sıslık ve batma var asırı derecede sabahları bısey yok aksam ustu baslıyor🤣 pazartesiye bugun randevu aldım gecer mi zaman🤣🤣
Bakalm hayirlisi olsun artik 😅 zaman bi sekilde geciyo anlamadan benim asilama gununu saymazsak 11 gun gecti bile goz acip kapayincaya kadar

Ovitrelle içerisindeki bhcg az kalmış da olsa bir göğüs ve idrar konusunda etkili olabilir, bir de heyecan sinir sistemimizi etkiliyor, ondan da biraz aktif bir mesane olabiliyor. Progestan da göğüs uclarında hassasiyet yapıyor.
Geçen ay aşılama sonrasında tüm gebelik belirtilerim oldu, bulantılar, göğüs ucu etrafında halka, belde hafif ağrılar ama tutmadı. İki doktorla uzunca konuştum. Bu belirtilerin mümkün olmadığını, ilaçlardan ve psikolojimizden kaynaklandığını söylediler.
Ben progestan kullanmiyorum ama duphaston kullaniyorum onun etkisi mi bilmiyorum bide igneden sonra 13 gun gecti etkisi hala varmidir acaba

Bende öle devamlı bakıyorum biri bisey yazdı mı dıye genelde evet hep erken dıyor belırtıler ıcın ama bazı anne adayları adet olmadan ozellıkle meme bası koyulaşma ve damarlasma çok ortak bı belırtı dıye yazmış
Bende oldu koyulaşma ama tutmadı aşılama geçen ay.

Bende oldu koyulaşma ama tutmadı aşılama geçen ay.
Umarım bu ay tutar öle yada böyle hayırlı ilerleyecek gebelikler nasıp olsun ınsallah

Ben progestan kullanmiyorum ama duphaston kullaniyorum onun etkisi mi bilmiyorum bide igneden sonra 13 gun gecti etkisi hala varmidir acaba
Kanda etkisi kalmamıştır ancak vücutta bazı etkileri kalabilir. Özetle, kanda bhcg testinde pozitif görseniz, bu iğnenin etkisinden dolayı olmaz artık. Duphaston da progesteron içeriği olan ilaçtır, farmakolojik olarak etkileri aynıdır. Memede hassasiyet, kabızlık, uyku, ruhsal dengesizlik yapar :)

Kanda etkisi kalmamıştır ancak vücutta bazı etkileri kalabilir. Özetle, kanda bhcg testinde pozitif görseniz, bu iğnenin etkisinden dolayı olmaz artık. Duphaston da progesteron içeriği olan ilaçtır, farmakolojik olarak etkileri aynıdır. Memede hassasiyet, kabızlık, uyku, ruhsal dengesizlik yapar :)
:) anladim cevap icin cok tesekkur ederim bu belirtilerin hepsi de var bende demek ilactanmis yan etkilerine hic bakmak aklima gelmemisti

Benimde bugün 6. Günüm goguslerimdr hassasiyrt var bide dun bi kac saat cok fena sag kasigimda agrilar oldu ama heralde usuttugumden oldu o baskada bisey yok goguslerde ilactan oluyo zaten bence simdiden belirti aramamak gerekiyo ama maalesef işte bi umut diye ariyoruz hayırlısı olsun hepimiz için 🤗

Benimde bugün 6. Günüm goguslerimdr hassasiyrt var bide dun bi kac saat cok fena sag kasigimda agrilar oldu ama heralde usuttugumden oldu o baskada bisey yok goguslerde ilactan oluyo zaten bence simdiden belirti aramamak gerekiyo ama maalesef işte bi umut diye ariyoruz hayırlısı olsun hepimiz için 🤗
Magnezyum verebilir hekiminiz bu kasik agrilari icin.

Ya bu asilamasi tutanlar gercekten hissediyorlar mi boyle bisey herkeste mi olmasi gerekiyo hissetmeyip te hamile kalan kimse yok mu

Back