Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
O da dogru tabi ne diyim. Bide benim 1 subat adet tarihim normal de ama bugun 3 subat hala adet olmadim gecikmis mi sayiliyom yoksa catlatma ignesi biraz geciktiriyo mu adet gununu
Asilamanin 11. Gunu demistin demi sen canım yumurtan biraz gec gelismis ondan adetinde gevikmis olabilir benim mesela bu sefer yumurtam cabuk gelisti asilamamin 14. Günü adet olmam gerekiyo ama normal adet tarihim 7 gun sonra erken yumurtladigim icin bu ay erken adet olmam lazim eger tutmadıysa

Evet 11. gun bu Dan onceki adet tarihim 9 ocak Aslinda yumurtam gec gelismedi de tahliller falan derken gec baslandi asilama ignelerine o yuzden boyle ama aynen dedigin gibi olabilir gec dollendiyse gecikmis olabilir peki me zaman adet olmam gerekiyo ki bu durumda eger tutmadıysa

M
Aynen canım valla ben ilkinde asilamadan 14. Gun adet olmustum canım 14. Gunden sonrasini gecikme olarak kabul et

Bende de bunlara ek gogus hassasiyeti ve sk idrara cikma var bu kadar erken oluyo mu ya bu sk idrara cikma meselesi
Bende de var benim bitek gogus hassasiyetim yok basıklarımdakı sıslık ve batma var asırı derecede sabahları bısey yok aksam ustu baslıyor pazartesiye bugun randevu aldım gecer mi zaman

Bende de bunlara ek gogus hassasiyeti ve sk idrara cikma var bu kadar erken oluyo mu ya bu sk idrara cikma meselesi
Ovitrelle içerisindeki bhcg az kalmış da olsa bir göğüs ve idrar konusunda etkili olabilir, bir de heyecan sinir sistemimizi etkiliyor, ondan da biraz aktif bir mesane olabiliyor. Progestan da göğüs uclarında hassasiyet yapıyor.
Geçen ay aşılama sonrasında tüm gebelik belirtilerim oldu, bulantılar, göğüs ucu etrafında halka, belde hafif ağrılar ama tutmadı. İki doktorla uzunca konuştum. Bu belirtilerin mümkün olmadığını, ilaçlardan ve psikolojimizden kaynaklandığını söylediler.

Ben progestan ilacını kullanmadım daha dogrusu doktorum asılamadan sonra bana hic bir ılac vermedi. Benim de sadece sık idrar ve kasıklarda batma lar var genellikle sol kasıgım

Test yapmayacağım dedim sonra elimde kalan ovulasyon testlerine elim gitti, bazı anne adaylarında çıkmış çünkü LH ve BHCG'de bir ölçüt benzer. Yani o kadar hassas değil ama yakalama ihtimali var. Yaptım. Tabii ki çıkmadı. Çıksa da negatif olabilir. Demek ki yalnızca çekirdek, kola, kahve değil teste idrar damlatmak da bağımlılık yapabilirmiş :)

Vala oyle canım bende buraya biri yazınca mutlu olanlardanım okuyup hemen kendimize yormamız su 4 gun Bi an ince gelmeli benve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…