- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
Anlık böle tek meme ucumda dokundurmucak agrı oldu ıstah masallah bendede çok açık stresten mı yıorum bılmıyorumAyy Vala 4 gun nasıl gececi bende bilmiyorum canımbenim de ıstah acıklıgı siskinlik ve kasıklarda batma lar var
Vala gecsın su zaman sureklı biri yazmısmı diye bu sayfadayımAnlık böle tek meme ucumda dokundurmucak agrı oldu ıstah masallah bendede çok açık stresten mı yıorum bılmıyorum
Sizin kaçıncı gününüz? Askerde şafak sayar gibi olduk ya :)Anlık böle tek meme ucumda dokundurmucak agrı oldu ıstah masallah bendede çok açık stresten mı yıorum bılmıyorum
9. Gün bugünSizin kaçıncı gününüz? Askerde şafak sayar gibi olduk ya :)
Bende öle devamlı bakıyorum biri bisey yazdı mı dıye genelde evet hep erken dıyor belırtıler ıcın ama bazı anne adayları adet olmadan ozellıkle meme bası koyulaşma ve damarlasma çok ortak bı belırtı dıye yazmışVala gecsın su zaman sureklı biri yazmısmı diye bu sayfadayım
Bakalm hayirlisi olsun artikBende de var benim bitek gogus hassasiyetim yok basıklarımdakı sıslık ve batma var asırı derecede sabahları bısey yok aksam ustu baslıyorpazartesiye bugun randevu aldım gecer mi zaman
Ben progestan kullanmiyorum ama duphaston kullaniyorum onun etkisi mi bilmiyorum bide igneden sonra 13 gun gecti etkisi hala varmidir acabaOvitrelle içerisindeki bhcg az kalmış da olsa bir göğüs ve idrar konusunda etkili olabilir, bir de heyecan sinir sistemimizi etkiliyor, ondan da biraz aktif bir mesane olabiliyor. Progestan da göğüs uclarında hassasiyet yapıyor.
Geçen ay aşılama sonrasında tüm gebelik belirtilerim oldu, bulantılar, göğüs ucu etrafında halka, belde hafif ağrılar ama tutmadı. İki doktorla uzunca konuştum. Bu belirtilerin mümkün olmadığını, ilaçlardan ve psikolojimizden kaynaklandığını söylediler.
Bende oldu koyulaşma ama tutmadı aşılama geçen ay.Bende öle devamlı bakıyorum biri bisey yazdı mı dıye genelde evet hep erken dıyor belırtıler ıcın ama bazı anne adayları adet olmadan ozellıkle meme bası koyulaşma ve damarlasma çok ortak bı belırtı dıye yazmış
Kanda etkisi kalmamıştır ancak vücutta bazı etkileri kalabilir. Özetle, kanda bhcg testinde pozitif görseniz, bu iğnenin etkisinden dolayı olmaz artık. Duphaston da progesteron içeriği olan ilaçtır, farmakolojik olarak etkileri aynıdır. Memede hassasiyet, kabızlık, uyku, ruhsal dengesizlik yapar :)Ben progestan kullanmiyorum ama duphaston kullaniyorum onun etkisi mi bilmiyorum bide igneden sonra 13 gun gecti etkisi hala varmidir acaba
Çok teşekkür ederim, bir yeri ve zamanı var, biz bilmiyoruz. Umarım doğru zamandır.Bende oldu koyulaşma ama tutmadı aşılama geçen ay.
Umarım bu ay tutar öle yada böyle hayırlı ilerleyecek gebelikler nasıp olsun ınsallah
:) anladim cevap icin cok tesekkur ederim bu belirtilerin hepsi de var bende demek ilactanmis yan etkilerine hic bakmak aklima gelmemistiKanda etkisi kalmamıştır ancak vücutta bazı etkileri kalabilir. Özetle, kanda bhcg testinde pozitif görseniz, bu iğnenin etkisinden dolayı olmaz artık. Duphaston da progesteron içeriği olan ilaçtır, farmakolojik olarak etkileri aynıdır. Memede hassasiyet, kabızlık, uyku, ruhsal dengesizlik yapar :)
İnsan vücudu çok garip.:) anladim cevap icin cok tesekkur ederim bu belirtilerin hepsi de var bende demek ilactanmis yan etkilerine hic bakmak aklima gelmemisti
Magnezyum verebilir hekiminiz bu kasik agrilari icin.Benimde bugün 6. Günüm goguslerimdr hassasiyrt var bide dun bi kac saat cok fena sag kasigimda agrilar oldu ama heralde usuttugumden oldu o baskada bisey yok goguslerde ilactan oluyo zaten bence simdiden belirti aramamak gerekiyo ama maalesef işte bi umut diye ariyoruz hayırlısı olsun hepimiz için
Ben de bir sey hissetmiyorum ama redrose de sanirim ilk hamileliginde hissetmemis.Ya bu asilamasi tutanlar gercekten hissediyorlar mi boyle bisey herkeste mi olmasi gerekiyo hissetmeyip te hamile kalan kimse yok mu
Bilmiyorum valla canim dun cok agrim vardi şükür geçti bugün diofol kullanıyorum vitamin olarak bunu vermisti soktor birde progestan kullanıyorumMagnezyum verebilir hekiminiz bu kasik agrilari icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?