- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.127
- 63
- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
Amin insallah. Ilk 3 asilamaya dek deneyin diyorlar. Bazen icim kipir kipir olmus gibi hissediyorum bazen de hic bir sey hissetmiyorum. Cumartesi gunu test gunum, eger o güne kadar adet olmazsam. Calisiyorum zaten ama bos kalir kalmaz hep aklimda. Yemin ederim dis agrisi gibi.Cok zor bu sureci yasamaya bilemez o kadar cok anlıyorum ki Allahım daha fazla bızı suruklemesın
Insallah canım haberdar edelim birbirimiziAmin canım insallah guzel haberler verırız
Aynen bende korkuyorum umutlanmaktan canim cok iyi anliyorum seni bakalim bekleyip görecezBen de 25 ocakta 2. asilamami yaptırdim. Birincide tutmadi simdi bilmiyorum umutlanmaktan korkuyorum. Ilk gunlerde cok iyiydim unutuyordum ama simdi kafaya takmaya basladim biraz her agriyi adet mi oluyorum diye yormaya basladim.
Aynı gun yaptırmısız benımde cumartesiye gelıyor ama pazartesi yaptırcam buyuk ıhtımal esime kalsa cumadan gıdıcek ama ben yinede pazartesiyi beklemek istiyorum arada ıdrar testı yapıyorum ama pozıtıf cıkmıyorAmin insallah. Ilk 3 asilamaya dek deneyin diyorlar. Bazen icim kipir kipir olmus gibi hissediyorum bazen de hic bir sey hissetmiyorum. Cumartesi gunu test gunum, eger o güne kadar adet olmazsam. Calisiyorum zaten ama bos kalir kalmaz hep aklimda. Yemin ederim dis agrisi gibi.
Canım cok anda var cıkmayanda eger kafama takmam diyorsan yap ama etkılenırım diyorsan 1 2 gun bekle kan testi verirsin canımKizlar bugun asilamanin 11. gunu catlatma ignesinin 13. gunu acaba idrar testi yapsam cikar mi yoksa daha erken mi?
Aslinda bana kalsa yapmicam da esim israr ediyo ille de yap diye meraktan oluyo zatenCanım cok anda var cıkmayanda eger kafama takmam diyorsan yap ama etkılenırım diyorsan 1 2 gun bekle kan testi verirsin canım
Ben gecen asilamamda yaptim idrar testi negatifti kant testim de 12. gun negatifti idrar testi yapmak istemiyorum. Zaten uzulecegim iki kere uzulmeyeyim.Aynı gun yaptırmısız benımde cumartesiye gelıyor ama pazartesi yaptırcam buyuk ıhtımal esime kalsa cumadan gıdıcek ama ben yinede pazartesiyi beklemek istiyorum arada ıdrar testı yapıyorum ama pozıtıf cıkmıyor
Benim kan testinde negatifim 11. gun cikmisti ama kisiden kisiye degisiyor.Kizlar bugun asilamanin 11. gunu catlatma ignesinin 13. gunu acaba idrar testi yapsam cikar mi yoksa daha erken mi?
Ben cumartesi giderim bilmiyorum tabii o zamana dek adet olmazsamAynı gun yaptırmısız benımde cumartesiye gelıyor ama pazartesi yaptırcam buyuk ıhtımal esime kalsa cumadan gıdıcek ama ben yinede pazartesiyi beklemek istiyorum arada ıdrar testı yapıyorum ama pozıtıf cıkmıyor
İnsallah guzel haberlerini verirsin canımBen cumartesi giderim bilmiyorum tabii o zamana dek adet olmazsam
O eşler zaten suan bence bizden daha heyecanlılar. Ne kadar belli etmemeye calıssalarda son zamanlar yaklasınca hadi yap hadi gidelim diye tutturuyor benımde aynı var oyle bıtaneAslinda bana kalsa yapmicam da esim israr ediyo ille de yap diye meraktan oluyo zaten
Bende ilk asilamamda 13. Gun yapmistim negatifti ertesi gunde adet oldum kan testine gerek kalmamıştı canim bencede bi iki gun daha bekle daha garanti olurKizlar bugun asilamanin 11. gunu catlatma ignesinin 13. gunu acaba idrar testi yapsam cikar mi yoksa daha erken mi?
Aynen orasi oyle tabi hani bazilari hissettim diyo ya oyle biseyde yok o yuzden pek umutlu da degilim acikcasiBenim kan testinde negatifim 11. gun cikmisti ama kisiden kisiye degisiyor.
O eşler zaten suan bence bizden daha heyecanlılar. Ne kadar belli etmemeye calıssalarda son zamanlar yaklasınca hadi yap hadi gidelim diye tutturuyor benımde aynı var oyle bıtaneama iste senin dedıgın gıbı insan kanda olmayınca idrarda kine de guvenemıyor bosuna neden uzuleyım yada sevineyim modunda cok ıyı anlıyorum seni canım ınsallah pozitifi goruruz
Hic sorma heyecanlari bizden fazlaO eşler zaten suan bence bizden daha heyecanlılar. Ne kadar belli etmemeye calıssalarda son zamanlar yaklasınca hadi yap hadi gidelim diye tutturuyor benımde aynı var oyle bıtaneama iste senin dedıgın gıbı insan kanda olmayınca idrarda kine de guvenemıyor bosuna neden uzuleyım yada sevineyim modunda cok ıyı anlıyorum seni canım ınsallah pozitifi goruruz
Amün canım guzel haberlerimizı vermek nasip olsunHic sorma heyecanlari bizden fazlaInsallah canim ne diyim hepimizin hakkinda hayirlisi neyse o olsun
Aynen bende oyle dusunuyorum bide o test heyecanini yasamak istiyorum acikcasiBende ilk asilamamda 13. Gun yapmistim negatifti ertesi gunde adet oldum kan testine gerek kalmamıştı canim bencede bi iki gun daha bekle daha garanti olur
Amin insaAllahAmün canım guzel haberlerimizı vermek nasip olsun
Heyecanida güzelde valla canim negatifi görüncede insan ister istemez üzülüyor ben bu defa hic test yapmayi düşünmüyorum valla adet olmazda gecikirsem ancak o zaman yaparim negatigi görmek istemiyorum artıkAynen bende oyle dusunuyorum bide o test heyecanini yasamak istiyorum acikcasi
O da dogru tabi ne diyim. Bide benim 1 subat adet tarihim normal de ama bugun 3 subat hala adet olmadim gecikmis mi sayiliyom yoksa catlatma ignesi biraz geciktiriyo mu adet gununuHeyecanida güzelde valla canim negatifi görüncede insan ister istemez üzülüyor ben bu defa hic test yapmayi düşünmüyorum valla adet olmazda gecikirsem ancak o zaman yaparim negatigi görmek istemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?