Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cok zor bu sureci yasamaya bilemez o kadar cok anlıyorum ki Allahım daha fazla bızı suruklemesın
Amin insallah. Ilk 3 asilamaya dek deneyin diyorlar. Bazen icim kipir kipir olmus gibi hissediyorum bazen de hic bir sey hissetmiyorum. Cumartesi gunu test gunum, eger o güne kadar adet olmazsam. Calisiyorum zaten ama bos kalir kalmaz hep aklimda. Yemin ederim dis agrisi gibi.

Ben de 25 ocakta 2. asilamami yaptırdim. Birincide tutmadi simdi bilmiyorum umutlanmaktan korkuyorum. Ilk gunlerde cok iyiydim unutuyordum ama simdi kafaya takmaya basladim biraz her agriyi adet mi oluyorum diye yormaya basladim.
Aynen bende korkuyorum umutlanmaktan canim cok iyi anliyorum seni bakalim bekleyip görecez

Aynı gun yaptırmısız benımde cumartesiye gelıyor ama pazartesi yaptırcam buyuk ıhtımal esime kalsa cumadan gıdıcek ama ben yinede pazartesiyi beklemek istiyorum arada ıdrar testı yapıyorum ama pozıtıf cıkmıyor

Ben gecen asilamamda yaptim idrar testi negatifti kant testim de 12. gun negatifti idrar testi yapmak istemiyorum. Zaten uzulecegim iki kere uzulmeyeyim.

Aslinda bana kalsa yapmicam da esim israr ediyo ille de yap diye meraktan oluyo zaten
O eşler zaten suan bence bizden daha heyecanlılar. Ne kadar belli etmemeye calıssalarda son zamanlar yaklasınca hadi yap hadi gidelim diye tutturuyor benımde aynı var oyle bıtane ama iste senin dedıgın gıbı insan kanda olmayınca idrarda kine de guvenemıyor bosuna neden uzuleyım yada sevineyim modunda cok ıyı anlıyorum seni canım ınsallah pozitifi goruruz

Hic sorma heyecanlari bizden fazla Insallah canim ne diyim hepimizin hakkinda hayirlisi neyse o olsun

Aynen bende oyle dusunuyorum bide o test heyecanini yasamak istiyorum acikcasi
Heyecanida güzelde valla canim negatifi görüncede insan ister istemez üzülüyor ben bu defa hic test yapmayi düşünmüyorum valla adet olmazda gecikirsem ancak o zaman yaparim negatigi görmek istemiyorum artık

Heyecanida güzelde valla canim negatifi görüncede insan ister istemez üzülüyor ben bu defa hic test yapmayi düşünmüyorum valla adet olmazda gecikirsem ancak o zaman yaparim negatigi görmek istemiyorum artık
O da dogru tabi ne diyim. Bide benim 1 subat adet tarihim normal de ama bugun 3 subat hala adet olmadim gecikmis mi sayiliyom yoksa catlatma ignesi biraz geciktiriyo mu adet gununu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…