Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yaa bu bile umut oluyor bana suan ınsallah haftaya kadar vakit gecsın ıstıyorum bide sey sorucaktım kan da mı belli olur ıdrarda da 14. Gun falan belli olur mu

Insallah canim bende 2 bucuk senelik evliyim ve hic korunmadik esimde de bende de sorun yok ama olmadi iste ilk aşılamam negatifle sonuçlandı bakalim bu seferde 2. Yi denedik insallah olur
İnsallah canım Allahım daha fazla kucagımızı bos bırakmasın ınsallah

Yaa bu bile umut oluyor bana suan ınsallah haftaya kadar vakit gecsın ıstıyorum bide sey sorucaktım kan da mı belli olur ıdrarda da 14. Gun falan belli olur mu
Canım ben dün idrar testi yaptım dün iğnenin 10. günüydü çok az bi çizgi vardı iğne etkisidir diye düşünüyorum doktorum da 8 şubatta gel dedi 5 şubatta bat tarihim bakalım bende diyorum sali çarşamba gibi tekrar idrar testi yapmayı düşünüyorum koyulasakmi görmekıstiyorum ebe bi arkadaşım var idrar en erken 12 günlük ken belli oluyor azda olsa dedi

Benım doktorum da 12 gun gel dedi ama cumartesiye geldıgı ıcın 14.gun pazartesi gunu gitmeyi dusunuyorum. Esime kalsa cuma gıdelım dıyor ama bende kesin sonuc vermez diye pazartesiyi beklemek istiyorum. Adet gunum de zaten ayın 10 u bakalım evde yine yapmak istiyorum ama negatıf gorursemde moralim bozulur diye yapmaktan da korkuyorum kafamda deli sorular

Valla ben diğer 2 asilamamda evde yaptım idrar testi negatifti hatta ilk asilamada eşimin köyüne gitmiştim hiç öyle bi ortama girmedigim için heves edip traktöre felan bindim test negatif belirti yok diye eve geldik akşam bi rahatsızlandım kanamam başladı açilde aldık nefesi doktor baktı düşük oluyor dedi şok geçirdik sonra 2.asilamamda gene yaptım duramadim malûm beklemek çok zor gEne negatif ya bende sorun var dedim ya testte çünkü burda o zmnlar birlikte asilama olduğumuz arkadaşların 13.14.günler idrarda gayet iyi çıkıyordu görünüyordu ama bnim gölge bile yoKtu bu asilamada gene yaptım hafif gölge gibi var bu seferde inanmıyorum iğne etkisidir diye düşünüyorum kafam Allak bullak

Tutmuştur belki stres yapmayın az sabır gerek bide sizin sorun varmiydi acaba?

Yaa hadi ınsallah guzel sonuclar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…