• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar aşılaması tutmayip regli olan var mıydı kaç gün gecikti regli merak ettim. Ben hala regli olmadim hafif ağrılarım oluyor arada ama hiç regli olucak gibi akintimda yok
Ben sizinle aynı gün olmuştum hatta 8. Gün test yapmıştım değer çok dusukdu hala adet olmadım. Doktorum 28 ine kadar olman lazım olmassam bir kere daha test yaptir demişti bu gece ucuz testlerden aldım çok çok silik birşey var gibi görüyorum ama göz yanilmasida olabilir eğer yarın olmassam bir test daha yaptiricm

Kızlar aşılaması tutmayip regli olan var mıydı kaç gün gecikti regli merak ettim. Ben hala regli olmadim hafif ağrılarım oluyor arada ama hiç regli olucak gibi akintimda yok
Klomen ve ovitrelle kullandığım ay düzenli olan regl 5 gün gecikmeli geldi ben de. İğne ilaç v.s geciktirebiliyor.

kafayi yiyecegim
arastirmadigim doktor hastane kalmadı

en cok tavsiye edilen doktorlarin internet sitelerinde haklarinda yazilan sikayetleri gördükçe kaynar sulardokukuyor kafamdan
.her hastane asiri kalabalik ozel olmasina ragmen randevular yangindan mal kacirir gibi

doktor hastaya degil hasta doktora soruyor sikayetini hatirlatiyor hastaligini hatirlatiyor

kadinlar doguma gidiyor doktor ortada yok ariyor telefonu acmiyor boyle is olur mu

Allah aşkına lutfen yardimci olur musunuz

Anadolu yakasi

medipol
medicana
medistate

ya da diger hastanelerden memnun kaldiginiz yazarmisiniz hekim tavsiyesi

kafayi yiyecegim
arastirmadigim doktor hastane kalmadı

en cok tavsiye edilen doktorlarin internet sitelerinde haklarinda yazilan sikayetleri gördükçe kaynar sulardokukuyor kafamdan
.her hastane asiri kalabalik ozel olmasina ragmen randevular yangindan mal kacirir gibi

doktor hastaya degil hasta doktora soruyor sikayetini hatirlatiyor hastaligini hatirlatiyor

kadinlar doguma gidiyor doktor ortada yok ariyor telefonu acmiyor boyle is olur mu

Allah aşkına lutfen yardimci olur musunuz

Anadolu yakasi

medipol
medicana
medistate

ya da diger hastanelerden memnun kaldiginiz yazarmisiniz hekim tavsiyesi
Ben Okan üni Hast.(tuzla) Dr Servin Göçer Ergin e Gidiyorum şimdilik memnunum

Canım çok geçmiş olsun. Bu ilaçlar maalesefki kist oluşturabiliyor. Ben ilk kullandığım da oluştu ve patladı o kadar kötü oldum ki kan değerlerim düşseydi eğer ameliyata alınacaktım iç kanama diye. Çok zordu çok dikkatli ol. Benim şimdiki doktorum uyardı oluşabilir diye hamile olmadığını anladığımız zaman kist oluşmasın veya olmuşsa diye soğan kürünü uygula dedi. Ama sen doktoruna sormadan bi şey yapma yinede. Çok zor ama geçiyor korkma
sogan kurunu doktor mu soyledi uygulamanizi

hangi ilaçlar kist yapiyor:(

sgk geciyormu

sizin tup bebek mi normal gebelik mi

iliman yaklasim mi sert mi
siz sorunca mi anlatiyor yoksa kendiliginden mi
SGK Lı fiyatı 320 TL.
Ben aşılama yaptırdım onun ücreti başka.
Ilıman ve net bi doktor
Kendi anlatıyor
Sormak istediğin bi şey olursa da kendin sorarsın tabi

SGK Lı fiyatı 320 TL.
Ben aşılama yaptırdım onun ücreti başka.
Ilıman ve net bi doktor
Kendi anlatıyor
Sormak istediğin bi şey olursa da kendin sorarsın tabi
size telefonunu verdi mi

doğumu kendi mi yaptiriyor

kimi doktor mesai saati disi dogurtmuyormus birak aradigin telefonu acmayi

Ben bundan önce 2 kere asilama oldum ilk asilamamda da belirtim olmadi hatırlıyorum çünkü tutmadı diye çok rahat davrandım sonra yoğun kanamalı acillik oldum ogrendimki düşük yapıyormuşum 2.asilamamda doktorum asilama olduğum gün progestan verdi onu kullandım 15.gün test yaptım pozitifti ama ondada belirti hatırlamıyordum hatta burda okuyodum asilama olan kişileri ağrı sızı felan oluyodu bende hiç biri yoktu çok üzülüyordum
Canım benim ilk günden sayarsak 4.Günü aşılamanın 3 gündür progestan fitil kullanıyorum göğüs uçlarım açıyor acaba progestan dan dolayı mı sende kullanmışsın yaşadın böyle bişey

Valla test yapmadım fitilde bitti herhalde fitil geciktirebiliyormus regliyi yarın kan testi yaptiricam psikolojik gecikmesin gözüm görmeden negatifi resmen regli olamıyorum🙄. Ağrılarım var regli olucak gibi doktor randevumu bile aldım o derece ümidim kalmadi
Bende bugün 13. Gündeyim test yapmak istemiyorum o negatifi görmek bana zor gelecek. Regl olmayı bekliycem. İnşallah bebek yoksa gecikme görmem. Ben fitil değil ama ağızdan Protestan aldım o da geciktiriyor mu acaba 🤔

Kızlar bugün asilamam oldu ilk aşılama denememiz. Bende veya eşimde problem olmadığı halde 9 aydır olmuyordu bakalım hayırlısı😊 hadi bu ay aşılama yaptırıp sonuç bekleyenler heycanimizi paylaşalım.
İnşaAllah bebiş haberin gelir canım 🍀 aşılama ile ilgili detayları paylaşırmısın? İstda nerde oldun acaba

Back