• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşaAllah bebiş haberin gelir canım 🍀 aşılama ile ilgili detayları paylaşırmısın? İstda nerde oldun acaba
Canim ben Eskişehir'de oldum İstanbul'da değil. Famere ile gelişti çatlatma iğnesi yapıldı 18mmde 32.saatte aşılama yapıldı aşılamada ağrı sızı hiç olmadı gayet rahattı. Eşimin sperm yıkama sonuçlarıda çok iyidi ama olmadı muhtemelen reglimi bekliyorum

Aynen kuzum bide onlara açıklama yapmak istemedim ve artık kimseden teselli duymak istemiyorum derdimiz bize yetiyor zaten ama Allah'ım derdimizin dermani duamızı edelim bekleyelim 🤲
Ne kadar sıkıntı insanlara anlatmak.
Canim ben Eskişehir'de oldum İstanbul'da değil. Famere ile gelişti çatlatma iğnesi yapıldı 18mmde 32.saatte aşılama yapıldı aşılamada ağrı sızı hiç olmadı gayet rahattı. Eşimin sperm yıkama sonuçlarıda çok iyidi ama olmadı muhtemelen reglimi bekliyorum
İnşaAllah olmuştur 🍀

Asilamamin 11. Gunu daha adetime 5 gun vardi. Bugun bir lekeleme oldu. Yani normalde asla bir günden fazla erken veye gec adet olmazdım. Ne gebelik ne adet belirtileri var. Yani 11. Günde adet olunur mu ya bari bir iki gün daha umutlansaydim😒 gecen ayda boyle hic ağrısız sancısız cok az adet olmustum😪

Asilamamin 11. Gunu daha adetime 5 gun vardi. Bugun bir lekeleme oldu. Yani normalde asla bir günden fazla erken veye gec adet olmazdım. Ne gebelik ne adet belirtileri var. Yani 11. Günde adet olunur mu ya bari bir iki gün daha umutlansaydim😒 gecen ayda boyle hic ağrısız sancısız cok az adet olmustum😪
Yerleşme olunca bazılarında lekelenme oluyormuş inşallh öyledir canim

Kızlar ne durumdasınız. Benim asılamanın 6. Gunu sanki tutmadı gibi hissediyorum sizde durumlar nasıll

İnsan boyle herseyı yormaya calısıyor ama ınsallah tutmustur bu bekleyiş insanı cok yıpratıyor
Aynen canım bu Benim 3.asilamam diğerlerinde tuttu ama belirtim olmamıştı o yüzden bazen onlarda yoktu belirti ondan normal belki tutmuştur diye düşünüp motive etmeye çalışıyorum ama bi yandan ya tutmadıysa diye içim içimi yiyor

Back