Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anladim canim insallah bu defa yüzün güler rabbim hepimize nasip etsin peki hic belirti falan bisey yaşadın mi ilkinde de 2.de de
Hayır hiç belirti yaşamadım idrar testlerde negatif çıkıyordu 12 13. Günler kanda pozitif çıkıyordu ama bu sefer 10. Gün idrar testi yaptım hafif belirgindi 2. Çizgi ama iğne etkisidir diye düşünüyorum

Amin umudumu kaybedıyorken boyle mesajlar yine beni umutlandırıyor ınsallah olur o kadar uzun zaman oldukı benim umutsuzluk olusturuyor ınsallah Allahım isteyen herkeze nasip etsın
Anlaya biliyorum canım ilk asilamada burda arkadaşları okurdum herkeste bi belirti olurdu ama bende tik yok çok üzülürdüm test zmni pozitif görünce çok şaşırmıştım doğumdan sonra 6 ay kendiliğinden adet gördüm düzeldi sandım hiç korunmadim olursa tedaviyle uğraşmam diye ama 3 yıl hiç olmadi gene tedaviye başvurduk 4 aydır uğraşıyorum bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz

Igneyi vurulali kac gün oldu peki ?

Bugün 11 gün oldu
Anladim canim 14. Gun bi kan testi yaptir bakalim vardir insallah ben ilkinde 13. Gun test yapmıştım negatif çıkmıştı 15. Gunde adet olmuştum bakalım bu sefer nasıl olacak simdilik hafif göğüs agrisindan baska bi belirtimde yok oda ignenin etkisi sanırım

Nomalde 5 şubat bat tarihim ama doktor garanti olsun diye 8 şubatta çağırdı o yüzden bende salı tekrar idrar testi yapmayı düşünüyorum

Benim de pazartesi aşılama oldu ilk günü sayıyormuyuz bılmıyorum bende sürekli şiskinlik var bugün biraz akıntım oldu başka bısey yok sımdılık umarım tutar dualarımız kabul olur

Benim de pazartesi aşılama oldu ilk günü sayıyormuyuz bılmıyorum bende sürekli şiskinlik var bugün biraz akıntım oldu başka bısey yok sımdılık umarım tutar dualarımız kabul olur
Amün canım insallah aynı gun asılama olmusuz sen ne zaman kan vermeye gitmeyi dusunuyorsun

Kızlar aşılaması tutmayanlar Regl kanamaları nasıl oldu ? Benim çok az bugün 3. Günü m ama hala çok az kanama var normal mi ?

Benim normalden fazlaydi, basta az olabilir ama progestanı kesince duzelmesi lazim.
Bugün doktora gittim. Sökülmemişsin dedi bu kanamalar ya yerleşme ya da rahim duvarı incelmesi, adet kanaması değil dedi . Ama ben dün kan testi yaptım negatifti. Bu seferde rahim duvarı inceliği şüphesi var ne diyeyim bilmiyorum kurban olduğum Allahım beni bununla imtihan etmesin

Protestan kullandım negatif olduğunu görünce 14. Gün bıraktım inşallah bu yüzdendir düzelir. Normal adet tarihim bugündü erken iki gün erken lekelenmeye devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…