- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
Canım inşaAllah bebiş haberi verirsinBende bugün aşılama oldum 2 saat falan sonra karın şişliği kasık ağrım oldu hala ayağa kalktıkça kasık ağrım oluyor sizde var mı böyle bi şikayet
Canim ben Eskişehir'de oldum İstanbul'da değil. Famere ile gelişti çatlatma iğnesi yapıldı 18mmde 32.saatte aşılama yapıldı aşılamada ağrı sızı hiç olmadı gayet rahattı. Eşimin sperm yıkama sonuçlarıda çok iyidi ama olmadı muhtemelen reglimi bekliyorumİnşaAllah bebiş haberin gelir canımaşılama ile ilgili detayları paylaşırmısın? İstda nerde oldun acaba
Aynı ilaç canim bazılarında geciktiriyor bazılarında etkilemiyorBende bugün 13. Gündeyim test yapmak istemiyorum o negatifi görmek bana zor gelecek. Regl olmayı bekliycem. İnşallah bebek yoksa gecikme görmem. Ben fitil değil ama ağızdan Protestan aldım o da geciktiriyor mu acaba
Ne kadar sıkıntı insanlara anlatmak.Aynen kuzum bide onlara açıklama yapmak istemedim ve artık kimseden teselli duymak istemiyorum derdimiz bize yetiyor zaten ama Allah'ım derdimizin dermani duamızı edelim bekleyelim
İnşaAllah olmuşturCanim ben Eskişehir'de oldum İstanbul'da değil. Famere ile gelişti çatlatma iğnesi yapıldı 18mmde 32.saatte aşılama yapıldı aşılamada ağrı sızı hiç olmadı gayet rahattı. Eşimin sperm yıkama sonuçlarıda çok iyidi ama olmadı muhtemelen reglimi bekliyorum
Kiyamam bnde ilknde olmstum ikinci tedavmdeymKızlar bu sabah adet oldum
Yok ben ikinci tedaviye hemen basladimDoktor adet olursan gelme dedi sonraki adetinde gel dedi size de öyle mi dedi
Igneden kaçgün sonra oldunuzBen canım benim tutmadı hiç gecikmedi benim gununde oldum.
Bizede haber ver canım ınsallah pozitif gorursunKızlar niyeti bozdum 14. Gün. bugün test yapıcam birazdan gidip test alıcam.
17 gün sonra oldumIgneden kaçgün sonra oldunuz
Yerleşme olunca bazılarında lekelenme oluyormuş inşallh öyledir canimAsilamamin 11. Gunu daha adetime 5 gun vardi. Bugun bir lekeleme oldu. Yani normalde asla bir günden fazla erken veye gec adet olmazdım. Ne gebelik ne adet belirtileri var. Yani 11. Günde adet olunur mu ya bari bir iki gün daha umutlansaydimgecen ayda boyle hic ağrısız sancısız cok az adet olmustum
Benimde10.günüm bugün bende de hiç belirti yok tutmadı galiba yaKızlar ne durumdasınız. Benim asılamanın 6. Gunu sanki tutmadı gibi hissediyorum sizde durumlar nasıll
İnsan boyle herseyı yormaya calısıyor ama ınsallah tutmustur bu bekleyiş insanı cok yıpratıyorBenimde10.günüm bugün bende de hiç belirti yok tutmadı galiba ya
Aynen canım bu Benim 3.asilamam diğerlerinde tuttu ama belirtim olmamıştı o yüzden bazen onlarda yoktu belirti ondan normal belki tutmuştur diye düşünüp motive etmeye çalışıyorum ama bi yandan ya tutmadıysa diye içim içimi yiyorİnsan boyle herseyı yormaya calısıyor ama ınsallah tutmustur bu bekleyiş insanı cok yıpratıyor
İnsallah canım birilerinin tutsunda bize de umut olsunBende cuma günü yaptırdım 2. Asilamami beklemedeyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?