- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
kızlar ne durumdasınız ? Benim 12. Günüm dün kaşık ağrılarım oldu ama bugün hiçbir şey yok bakalım hayırlısı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlama oldu mu olmadı mı diye yapıyorum.
Onu anlayamazsın cnm.surekli pozitif verir 10 güne kadarÇatlama oldu mu olmadı mı diye yapıyorum.
İkinci aşılamalar da tutma ihtimali yüksek diyorlar ama bilemiyorum inşallah yakın zaman da hayırlısıyla hamile kalırsınızMerhaba arkadaşlar hep uzaktan takip ettim konuyu bende 15 Ocak aşılama oldum ama dün 7 gün adet gecikmesi den sonra hasta oldum maalesef 5 yıldır çocuk istiyoruz ama kısmet olmadı bir kimyasal gebelik geçirdim bugün doktorumu aradım yarın gel dedi bakalım ne diyecek sorum şu ikinci aşılama olsam tutma ihtimli nedir ikinci aşılama olup da tutan var mı şimdiden teşekkür ediyorum hepinize
İşte o benim kafama 4 gün üst üste pik görünce dank etti. İğne ilaç etkisi geçsin de öyle gebelik testi yapalım diye bekleyen de ben. İnsanın aklı karışıyor işte.Onu anlayamazsın cnm.surekli pozitif verir 10 güne kadar
Progestan fitil kasık ağrısı yapıyor mu. Bileniniz var mı. ?kızlar ne durumdasınız ? Benim 12. Günüm dün kaşık ağrılarım oldu ama bugün hiçbir şey yok bakalım hayırlısı.
Çatlatma iğnesinde beta hcg var onun etkisiyle öyle çıkıyor ovulaston testinde.Ben de ovülesyon testi yapıyorum 3 gündür hep pik. Neden böyle kiEki Görüntüle 2769965
Bende ikinci asilama tedavimdeymİkinci aşılamalar da tutma ihtimali yüksek diyorlar ama bilemiyorum inşallah yakın zaman da hayırlısıyla hamile kalırsınız
Hadi hayırlısı inşallah tutarBende ikinci asilama tedavimdeym
İşte o benim kafama 4 gün üst üste pik görünce dank etti. İğne ilaç etkisi geçsin de öyle gebelik testi yapalım diye
Insallah pozitifi görürsün canim hayirlsii ilebiraz sabirİşte o benim kafama 4 gün üst üste pik görünce dank etti. İğne ilaç etkisi geçsin de öyle gebelik testi yapalım diye bekleyen de ben. İnsanın aklı karışıyor işte.
Aminn hayorlisylaHadi hayırlısı inşallah tutar
Artan akinti, gogus hassasiyeti, uyku... of of insan umit etmeye cekinir mi, hayal kirikligi korkusundan??kızlar ne durumdasınız ? Benim 12. Günüm dün kaşık ağrılarım oldu ama bugün hiçbir şey yok bakalım hayırlısı.
İnşallah canım ya. Artık iyice dengem bozuldu.Insallah pozitifi görürsün canim hayirlsii ilebiraz sabir
Benim baska asilama sansim da yok, ilk ikisi igneliydi yumurta birinde erken catladi, birinde buyumedi. Fiziken asilama yapilamadi buna ragmen devlet her denemeyi 1 saydi. bu da sonuncusu ilac ile olan... bunun sonu tup bebek olur, ona da ruhen hazir degilim ( Hakkımda hayırlısıGaliba yok benim sanki göğüslerim geçiyor gibi. Akıntı desen hiç yok zaten dün biraz karnımda ağrı vardı o da yok şimdi bakalım nasip. Olmazsa ikinci aşılamaya diyorum artık
Her şeyin hayırlısı tez zamanda kıcağımıza alırız inşallahBenim baska asilama sansim da yok, ilk ikisi igneliydi yumurta birinde erken catladi, birinde buyumedi. Fiziken asilama yapilamadi buna ragmen devlet her denemeyi 1 saydi. bu da sonuncusu ilac ile olan... bunun sonu tup bebek olur, ona da ruhen hazir degilim ( Hakkımda hayırlısı
Ben canım benim tutmadı hiç gecikmedi benim gununde oldum.Kızlar aşılaması tutmayip regli olan var mıydı kaç gün gecikti regli merak ettim. Ben hala regli olmadim hafif ağrılarım oluyor arada ama hiç regli olucak gibi akintimda yok