Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar hep uzaktan takip ettim konuyu bende 15 Ocak aşılama oldum ama dün 7 gün adet gecikmesi den sonra hasta oldum maalesef 5 yıldır çocuk istiyoruz ama kısmet olmadı bir kimyasal gebelik geçirdim bugün doktorumu aradım yarın gel dedi bakalım ne diyecek sorum şu ikinci aşılama olsam tutma ihtimli nedir ikinci aşılama olup da tutan var mı şimdiden teşekkür ediyorum hepinize

İkinci aşılamalar da tutma ihtimali yüksek diyorlar ama bilemiyorum inşallah yakın zaman da hayırlısıyla hamile kalırsınız

Artan akinti, gogus hassasiyeti, uyku... of of insan umit etmeye cekinir mi, hayal kirikligi korkusundan??
Galiba yok benim sanki göğüslerim geçiyor gibi. Akıntı desen hiç yok zaten dün biraz karnımda ağrı vardı o da yok şimdi bakalım nasip. Olmazsa ikinci aşılamaya diyorum artık

Galiba yok benim sanki göğüslerim geçiyor gibi. Akıntı desen hiç yok zaten dün biraz karnımda ağrı vardı o da yok şimdi bakalım nasip. Olmazsa ikinci aşılamaya diyorum artık
Benim baska asilama sansim da yok, ilk ikisi igneliydi yumurta birinde erken catladi, birinde buyumedi. Fiziken asilama yapilamadi buna ragmen devlet her denemeyi 1 saydi. bu da sonuncusu ilac ile olan... bunun sonu tup bebek olur, ona da ruhen hazir degilim ( Hakkımda hayırlısı

Her şeyin hayırlısı tez zamanda kıcağımıza alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…