- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
Ben bundan önce 2 kere asilama oldum ilk asilamamda da belirtim olmadi hatırlıyorum çünkü tutmadı diye çok rahat davrandım sonra yoğun kanamalı acillik oldum ogrendimki düşük yapıyormuşum 2.asilamamda doktorum asilama olduğum gün progestan verdi onu kullandım 15.gün test yaptım pozitifti ama ondada belirti hatırlamıyordum hatta burda okuyodum asilama olan kişileri ağrı sızı felan oluyodu bende hiç biri yoktu çok üzülüyordumBelirtiniz olmayan aşılamada gebe kaldınız mı peki. 6 şubatta test yapacağım.
Benim 11. Günüm bende de bişey yoktu ilk bir hafta ne ağrı ne sızıBen bundan önce 2 kere asilama oldum ilk asilamamda da belirtim olmadi hatırlıyorum çünkü tutmadı diye çok rahat davrandım sonra yoğun kanamalı acillik oldum ogrendimki düşük yapıyormuşum 2.asilamamda doktorum asilama olduğum gün progestan verdi onu kullandım 15.gün test yaptım pozitifti ama ondada belirti hatırlamıyordum hatta burda okuyodum asilama olan kişileri ağrı sızı felan oluyodu bende hiç biri yoktu çok üzülüyordum
Peki şimdi varmi bi belirtiBenim 11. Günüm bende de bişey yoktu ilk bir hafta ne ağrı ne sızı
Aşırı göğüs ağrım var bazen de otururken ince sızı oluyor hemen geçiyorPeki şimdi varmi bi belirti
Yapmayı düşünmüyorum hiçNaparsiniz kızlar son durumlar ne test yapan varmi
Ben ovulasyon yapıyorum cnm ya iki tane gebelik testi yaptım cok silik çıktı gölge gibi .tabi catlatma iğnesinin etkisindendirYapmayı düşünmüyorum hiçbakalım kırmızıları görmezsem yaparm
Kaçıncı günün ?Ben ovulasyon yapıyorum cnm ya iki tane gebelik testi yaptım cok silik çıktı gölge gibi .tabi catlatma iğnesinin etkisindendir
İnşallah sağlıklı bir gebelikle sonuçlanır aşılamam. Bazıları belirti oldu diyo bazıları olmadı diyor. Tek dileğim artık tüm isteyenlere nasip etsin inş.Ben bundan önce 2 kere asilama oldum ilk asilamamda da belirtim olmadi hatırlıyorum çünkü tutmadı diye çok rahat davrandım sonra yoğun kanamalı acillik oldum ogrendimki düşük yapıyormuşum 2.asilamamda doktorum asilama olduğum gün progestan verdi onu kullandım 15.gün test yaptım pozitifti ama ondada belirti hatırlamıyordum hatta burda okuyodum asilama olan kişileri ağrı sızı felan oluyodu bende hiç biri yoktu çok üzülüyordum
Ben de ovülesyon testi yapıyorum 3 gündür hep pik. Neden böyle kiBen ovulasyon yapıyorum cnm ya iki tane gebelik testi yaptım cok silik çıktı gölge gibi .tabi catlatma iğnesinin etkisindendir
Bende de kahve yok dendi, zaten cayla aram da yok.Ya çay kahve falan içmek yasak dimi? bana seni kabız yapacak herseyden uzak dur dediler sıvı tüket dediler ama çay ve kahve içme size ne öneri yaptılar
Progestan ile kirmizi gorurmuyuz acaba, ilk defa kullandim da bilmiyorum..Yapmayı düşünmüyorum hiçbakalım kırmızıları görmezsem yaparm
Progestan ile kirmizi gorurmuyuz acaba, ilk defa kullandim da bilmiyorum..
Hadi inşallah yaaBenimde hiçbir ağrım sızım olmadı ta ki 7. 8. Günlere kadar şimdi inanılmaz göğüslerim ağrıyor. Ümitleniyorum
Benim zaten kanamam yoktu sadece agrım vardı bugun o da yokKanama kesildi ama agrım devam ediyor karnım taş gibi oldusen nasılsın
KacincigününYapmayı düşünmüyorum hiçbakalım kırmızıları görmezsem yaparm
Canim kacimci gununBen de ovülesyon testi yapıyorum 3 gündür hep pik. Neden böyle kiEki Görüntüle 2769965
Ignede 13 asilamada11 cnmKaçıncı günün ?
Canim anladigumkadarıyla 5. Günün daha ığnenin etkisi neden yapıyorsun kiBen de ovülesyon testi yapıyorum 3 gündür hep pik. Neden böyle kiEki Görüntüle 2769965
Ay hadi inşallahIgnede 13 asilamada11 cnm
Çatlama oldu mu olmadı mı diye yapıyorum.Canim anladigumkadarıyla 5. Günün daha ığnenin etkisi neden yapıyorsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?