- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
Banada kanaman olabılır bu seni korkutmasın dedi ama simdilık kanamam yok fakat dedıgım gıbı boyle kasıklarımda sureklı bir agrı hissi var herkeze ılac verılmıs ama bana vermedi ben ozellıkle sordum bide kullanmam gereken ılac var mı diye o da yok dedi herhangi bir sıkıntı yok dedi bakalım artık 12 gun nasıl gecıcekKasık bel agrısı çok zatenniye böyle oldu anlamadım kanamada günlük ped dolduracak kadar dı suan kesıldı umarım sıkıntı yoktur ve agrı geçer
İnsallahAğrının olması yumurtalıkların uyarıldığına işaretmiş. Yani iyi bir şey aslında.
Kaçıncı günü aşılamanın.İnsallahinsan bu surecte o kadar cok konusmak dertleşmek bilgi almak istiyor ki her cumle umut olusturuyor ınsallah hayırlısıyla kucaklarımıza alırız artık gun sayma zamanı acaba doktora gitmeden ıdrarda bellı olan var mı 12 gun evde beklerken yapsak acaba cıkar mı kı
Bugun yapıldı daha ilk gunKaçıncı günü aşılamanın.
Bugünü sıfır say. 9 gün bitsin.10. Günü gebelik testi al. Çift çizgiyi görene kadar test yap her gün.Eğer silik de olsa çift çizgi görürsen acilde gebelik testi yaptır.Bugun yapıldı daha ilk gun
12. Gun kontrole cagırdı ben yine dayanamayıp dedıgını gıbı 10. Gun evde gene bakarımBugünü sıfır say. 9 gün bitsin.10. Günü gebelik testi al. Çift çizgiyi görene kadar test yap. Eğer silik de olsa çift çizgi görürsen acilde gebelik testi yaptır.
Zaten doktora regl olunca ya da pozitifi görünce gideceksin.İnsallahinsan bu surecte o kadar cok konusmak dertleşmek bilgi almak istiyor ki her cumle umut olusturuyor ınsallah hayırlısıyla kucaklarımıza alırız artık gun sayma zamanı acaba doktora gitmeden ıdrarda bellı olan var mı 12 gun evde beklerken yapsak acaba cıkar mı kı
Amin inşallah. Yaşın genç olur daha ümizsiz olma dua et bol bol benim yaş 4112. Gun kontrole cagırdı ben yine dayanamayıp dedıgını gıbı 10. Gun evde gene bakarımınsallah bakalım benim surec biraz uzundu daha oncede dusuk yaptım kanda pırtılasma var demıslerdı o yuzden hamılelıgın ogrenır ogrenmez ıgne de vurulma lazım o yuzden doktor 12. Gun gelirsin kontrol ederiz olursa ıgne vurulacam ınsallah o zamana geleyım Allahım isteyen herkeze nasip etsın
Benimde hiçbir ağrım sızım olmadı ta ki 7. 8. Günlere kadar şimdi inanılmaz göğüslerim ağrıyor. ÜmitleniyorumCanim çatlatma iğnesi den oluyor ağrılar 1hafta sürdü benim ilaç etkisi geçince gecti
Insallah canım umıtlerını kaybetme Allah nasip ettikten sonra bunun yası falan olmaz dualarımdasınAmin inşallah. Yaşın genç olur daha ümizsiz olma dua et bol bol benim yaş 41
Canım nasıl oldunKasık bel agrısı çok zatenniye böyle oldu anlamadım kanamada günlük ped dolduracak kadar dı suan kesıldı umarım sıkıntı yoktur ve agrı geçer
Amin inşallah. Allah razı olsun. Rabbim Tez vakitte muradımıza kavuşmayı nasip eylesin.Insallah canım umıtlerını kaybetme Allah nasip ettikten sonra bunun yası falan olmaz dualarımdasın
Benimde bugün 5.günüm aşılama olalı kimisi iğnenin etkisi bile olsa belirti yaşıyor bende hiç birşey yok umitsizlige kapılıyorum iğne etkisi bile yaşamıyorumBen de ne sabirliymisim dedim icimden) 15i asilama oldu, doktor 29u kan testi yaptir, pozitif ise sevin, degil ise progestani birak, reglin ilk gunu tup bebek dr.una git dedi... Gunu bekliyorum o kadar, yok oyle kaset test, erken gebelik testi vs... Her belirti hamileymisim gibi ama ne yapiyoruz dinlemiyoruz, hormon almaktan vucut sapitmis da olabilir.
Benim de aşılamanın 5. Günü. Ne ağrı ne sızı hiç bir şey yok. İlk 3 gün biraz ağrı olmuştu ama şimdi o da kalmadı ne düşüneceğimi bilemiyorum. Her şey Allahtan o ol derse olur.Benimde bugün 5.günüm aşılama olalı kimisi iğnenin etkisi bile olsa belirti yaşıyor bende hiç birşey yok umitsizlige kapılıyorum iğne etkisi bile yaşamıyorum
Benim ilk asilamada da belirtim olmadi diye hatırlıyorum ama bilemiyorum ya çok zor beklemek.Ne zmn test yapicaksiniz?Benim de aşılamanın 5. Günü. Ne ağrı ne sızı hiç bir şey yok. İlk 3 gün biraz ağrı olmuştu ama şimdi o da kalmadı ne düşüneceğimi bilemiyorum. Her şey Allahtan o ol derse olur.
Kanama kesildi ama agrım devam ediyor karnım taş gibi olduCanım nasıl oldun
Belirtiniz olmayan aşılamada gebe kaldınız mı peki. 6 şubatta test yapacağım.Benim ilk asilamada da belirtim olmadi diye hatırlıyorum ama bilemiyorum ya çok zor beklemek.Ne zmn test yapicaksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?