Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kasık bel agrısı çok zaten niye böyle oldu anlamadım kanamada günlük ped dolduracak kadar dı suan kesıldı umarım sıkıntı yoktur ve agrı geçer
Banada kanaman olabılır bu seni korkutmasın dedi ama simdilık kanamam yok fakat dedıgım gıbı boyle kasıklarımda sureklı bir agrı hissi var herkeze ılac verılmıs ama bana vermedi ben ozellıkle sordum bide kullanmam gereken ılac var mı diye o da yok dedi herhangi bir sıkıntı yok dedi bakalım artık 12 gun nasıl gecıcek

Ağrının olması yumurtalıkların uyarıldığına işaretmiş. Yani iyi bir şey aslında.
İnsallah insan bu surecte o kadar cok konusmak dertleşmek bilgi almak istiyor ki her cumle umut olusturuyor ınsallah hayırlısıyla kucaklarımıza alırız artık gun sayma zamanı acaba doktora gitmeden ıdrarda bellı olan var mı 12 gun evde beklerken yapsak acaba cıkar mı kı

Kaçıncı günü aşılamanın.

Bugünü sıfır say. 9 gün bitsin.10. Günü gebelik testi al. Çift çizgiyi görene kadar test yap. Eğer silik de olsa çift çizgi görürsen acilde gebelik testi yaptır.
12. Gun kontrole cagırdı ben yine dayanamayıp dedıgını gıbı 10. Gun evde gene bakarım ınsallah bakalım benim surec biraz uzundu daha oncede dusuk yaptım kanda pırtılasma var demıslerdı o yuzden hamılelıgın ogrenır ogrenmez ıgne de vurulma lazım o yuzden doktor 12. Gun gelirsin kontrol ederiz olursa ıgne vurulacam ınsallah o zamana geleyım Allahım isteyen herkeze nasip etsın

Zaten doktora regl olunca ya da pozitifi görünce gideceksin.

Amin inşallah. Yaşın genç olur daha ümizsiz olma dua et bol bol benim yaş 41

Ben de ne sabirliymisim dedim icimden ) 15i asilama oldu, doktor 29u kan testi yaptir, pozitif ise sevin, degil ise progestani birak, reglin ilk gunu tup bebek dr.una git dedi... Gunu bekliyorum o kadar, yok oyle kaset test, erken gebelik testi vs... Her belirti hamileymisim gibi ama ne yapiyoruz dinlemiyoruz, hormon almaktan vucut sapitmis da olabilir.

Benimde bugün 5.günüm aşılama olalı kimisi iğnenin etkisi bile olsa belirti yaşıyor bende hiç birşey yok umitsizlige kapılıyorum iğne etkisi bile yaşamıyorum

Benimde bugün 5.günüm aşılama olalı kimisi iğnenin etkisi bile olsa belirti yaşıyor bende hiç birşey yok umitsizlige kapılıyorum iğne etkisi bile yaşamıyorum
Benim de aşılamanın 5. Günü. Ne ağrı ne sızı hiç bir şey yok. İlk 3 gün biraz ağrı olmuştu ama şimdi o da kalmadı ne düşüneceğimi bilemiyorum. Her şey Allahtan o ol derse olur.

Benim de aşılamanın 5. Günü. Ne ağrı ne sızı hiç bir şey yok. İlk 3 gün biraz ağrı olmuştu ama şimdi o da kalmadı ne düşüneceğimi bilemiyorum. Her şey Allahtan o ol derse olur.
Benim ilk asilamada da belirtim olmadi diye hatırlıyorum ama bilemiyorum ya çok zor beklemek.Ne zmn test yapicaksiniz?

Ya çay kahve falan içmek yasak dimi? bana seni kabız yapacak herseyden uzak dur dediler sıvı tüket dediler ama çay ve kahve içme size ne öneri yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…