- 23 Ekim 2018
- 234
- 143
- 103
- 29
- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
İnşallah gün geçmiyor gerçekten ne kadar düşünmesekte aklım fikrim acaba tuttumu tutmadı mı hep böyleyim rabbim kucağımızı boş bırakmasınSlm kızlar bende cuma günü oldum asilama 2 tane yumurtam gelişmişti 29mm18mm doktor asilama işlemini yaptıktan 30dk sonra baktıyumurta çatlamış sperm yerine ulaşmış gerisi Allahtan artık dedi ama benm agrım sızım hiç yok bu bnm 2.asilamam ilk asilamam tuttu 3 yaşında bi oğlum var ondada hiç belirtim yoktu 14.gün test yaptım 46 küsür çıkmıştı sonucum bakalım inşallah buda tutar pozitif sonuç alırız
Canim çıkar 29u demesinin sebebi adetin geçsin sitedir 14gun sonra bakılıyor kandaKızlar bende 13 Ocak’ta aşılama oldum sizce idrar testi yapsam çıkar mı Doktor 29 una kadar adet olmazsan gel dedi
Bende aynı bi Yandan zmn gelsede sonucu öğrensem diyorum bi yandan korkuyorumİnşallah gün geçmiyor gerçekten ne kadar düşünmesekte aklım fikrim acaba tuttumu tutmadı mı hep böyleyim rabbim kucağımızı boş bırakmasın
Ben den istemediler. Hatta özellikle sordum. Sanırım bana tasadüf girdi öğretim görevlisi. O an denk geldim.Allah allah burda üni hastanesin de doktorun kendisine muayene parası veriliyo eğer doktorun öğrencilerine olursanız ücret verilmiyo
Sol kasığımda çalışma var gibi hafiften ağrı oluyor. Kendimce umutlanıyorum böyle oldukça.Canimm hayırlı olsun bendede devam etti o ağrı bir hafta kadar şimdi ara ara batma oluyor amabakmicam beklicem 26sini
Amin canım amin bende yerleşme kanaması falan hicbirsey yok sanırım olmadı regli olucakmis halimde yok bilmiyorum bekliyorum işteSol kasığımda çalışma var gibi hafiften ağrı oluyor. Kendimce umutlanıyorum böyle oldukça.
İnşallah sağlıklı gebelik ile sonuçlanır. Yaşayan bilir çünkü. Rabbim tez vakitte hamile kalmamızı nasip etsin inşallah.
Canimm hayırlı olsun şimdiden Allah sevindirsin inşallahKızlar merhaba butun yazısmaları okudum bende yarın asılama yaptıracağım. Sabah 8 bucukta burda olun sperm yıkanması yapıcaz sonra 11 gıbı de asılamayı yaparız dedi ınsallah tutar hepiniz dualarımdasınızbu zamanda yapan varsa gelişmeleri konusma ıcın yazdım
Cok tesekkur ederim ınsallah olumlu sonuc alırım yarın ister istemez korkularında varCanimm hayırlı olsun şimdiden Allah sevindirsin inşallah
Hiiccc korkulacak birşey yok gerçekten muaneden farkı yokCok tesekkur ederim ınsallah olumlu sonuc alırım yarın ister istemez korkularında var
Şanslısınız umarım hayırlı haberde alırsınızBen den istemediler. Hatta özellikle sordum. Sanırım bana tasadüf girdi öğretim görevlisi. O an denk geldim.
Evet bendeBende aynı bi Yandan zmn gelsede sonucu öğrensem diyorum bi yandan korkuyorum
İnşallah cümlemizi mucizesine kavuştursun.Şanslısınız umarım hayırlı haberde alırsınız
Hayırlı uğurlu olsun. Benim de cuma günt oldu. Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin bizlere.Kızlar merhaba butun yazısmaları okudum bende yarın asılama yaptıracağım. Sabah 8 bucukta burda olun sperm yıkanması yapıcaz sonra 11 gıbı de asılamayı yaparız dedi ınsallah tutar hepiniz dualarımdasınızbu zamanda yapan varsa gelişmeleri konusma ıcın yazdım
Amün insallah guzel haberlerimizi vermek nasüp olsunHayırlı uğurlu olsun. Benim de cuma günt oldu. Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin bizlere.
İnsallah yarini atlatayım sonra artık gun sayarımHiiccc korkulacak birşey yok gerçekten muaneden farkı yok
Canım ben Okan üni hastanesine gidiyorum doktor Servin Göçer çok memnunum çok güzel anlatıyor herşeyi ayrıntılarıylaMerhaba. İstanbul Anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz devlet ya da özel aşılama için gideceğim hastaneler/doktor hangileri acaba?
Hadi hayırlısı Allah yüzümüzü güldürsünKızlar merhaba butun yazısmaları okudum bende yarın asılama yaptıracağım. Sabah 8 bucukta burda olun sperm yıkanması yapıcaz sonra 11 gıbı de asılamayı yaparız dedi ınsallah tutar hepiniz dualarımdasınızbu zamanda yapan varsa gelişmeleri konusma ıcın yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?