Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende yarın 11 de aşılama yaptıracağım bıraz korku bıraz heyecan umarım dıleyen herkesın gönlüne göre olur sağlıkla sıhhatle dıleklerımıze kavuşuruz
İnsallah canım uyku tutmuyor beni yarın nasıl gecıcek diye hayırlısı artık yarını atlatalım sonrasında artık gun sayarız ben iğneden bile korkan bir insan oldugum ıcın artık bu surec te neler yasadım artık bunye alısıyor ama ilk defa asılama noktasına geldıgım ve ilk defa yapılacağı ıcın hem merak hemde korku var ıcınde

Korkma 3 dk sürüyor. Spekulm takıyorlar. Sonra spermi gönderiyorlar. Hepsi bu. Bilmediğim için ben de korkuyordum. Gözlerini kapa ve sadece dua et

Korkma 3 dk sürüyor. Spekulm takıyorlar. Sonra spermi gönderiyorlar. Hepsi bu. Bilmediğim için ben de korkuyordum. Gözlerini kapa ve sadece dua et
Vala bu yazılar ıcımı cok rahatlatıyor sımdı geldik hastaneden sperm yıkama ıslemı yapılıyor 1 saat sonra gıdıcem asılama yaptırmaya

Geldim ben şimdi spekulım takılırken az bı acıdı ama korktuğun kadardeğildi umarım tutunur ve güzel haberler alırız bana herhangi bir ilaç vermediler size verdiler mi
Ben hala bekliyorum almadılar beni bakayım bana yazacak mı bilmiyorum canım ınsallah benim de acımaz dua bekliyorum guzel haberler alırız

Geldim ben şimdi spekulım takılırken az bı acıdı ama korktuğun kadardeğildi umarım tutunur ve güzel haberler alırız bana herhangi bir ilaç vermediler size verdiler mi
Sımdı benımde bıttı Vala yattıgı yerde beklerken size yazdım dedıgını gıbı az bir acı oluyor 1 dk lık islem dayanılmıcak bısey degıl. Benim doktorum da bana ılac vermedi Jersey normal dedi 2 gun arayla ılıskı dedi 12 gun sonra da kontrole cagırdı onun dısında Baska hıc bise demedı

Suan biraz kanamam var normal mi acaba sende de kanama oldu mu :/

İhtiyaç olursa progestan veriyorlar ama herkese değil canım hadi hayırlısı benim bekleyiş yarın bitiyor şimdi sıra sizde

Selam canım nerede yaptırdın asılamanı

Ben kana gitmeden önce erken gebelik testi yaptım negatif silik bile değil kana erkenden gitmicem adetim gecikirse gidicem boşuna kan falan vermiyim şimdi diye düşünüyorum
Şimdi gördüm canım yeni mesajını hayırlısı olsun bence de negatifse erken gebelik adeti beklemen daha mantıklı hayirlisi olsun hakkinda

Ben hiç test yapmayı düşünmüyorum bekliycem ufak Bi belirtim olsa dayanamam biliyorum ama bu durumda içimden gelmiyor..

Ne ilginç biliyor musunuz? Bende problem yok eşimin değerleri fazla iyi yanı şöyle diyim yıkanmadan sonra enjekte edilen 500 milyon spermin %86si ileri hareketliydi benim yumurtam gelişti çatladı hissettim zaten onu bunlara rağmen olmazsa vardır vakti zamanı 2.yi denemeyi düşünmüyorum şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…