- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
İnsallah canımBende yarın 11 de aşılama yaptıracağım bıraz korku bıraz heyecan umarım dıleyen herkesın gönlüne göre olur sağlıkla sıhhatle dıleklerımıze kavuşuruz
Korkma 3 dk sürüyor. Spekulm takıyorlar. Sonra spermi gönderiyorlar. Hepsi bu. Bilmediğim için ben de korkuyordum. Gözlerini kapa ve sadece dua etİnsallah canımuyku tutmuyor beni yarın nasıl gecıcek diye hayırlısı artık yarını atlatalım sonrasında artık gun sayarız ben iğneden bile korkan bir insan oldugum ıcın artık bu surec te neler yasadım artık bunye alısıyor ama ilk defa asılama noktasına geldıgım ve ilk defa yapılacağı ıcın hem merak hemde korku var ıcınde
Vala bu yazılar ıcımı cok rahatlatıyor sımdı geldik hastaneden sperm yıkama ıslemı yapılıyor 1 saat sonra gıdıcem asılama yaptırmayaKorkma 3 dk sürüyor. Spekulm takıyorlar. Sonra spermi gönderiyorlar. Hepsi bu. Bilmediğim için ben de korkuyordum. Gözlerini kapa ve sadece dua et
Ben hala bekliyorum almadılar beni bakayım bana yazacak mı bilmiyorum canım ınsallah benim de acımaz dua bekliyorum guzel haberler alırızGeldim ben şimdi spekulım takılırken az bı acıdı ama korktuğun kadardeğildi umarım tutunur ve güzel haberler alırız bana herhangi bir ilaç vermediler size verdiler mi
Sımdı benımde bıttı Vala yattıgı yerde beklerken size yazdımGeldim ben şimdi spekulım takılırken az bı acıdı ama korktuğun kadardeğildi umarım tutunur ve güzel haberler alırız bana herhangi bir ilaç vermediler size verdiler mi
Suan biraz kanamam var normal mi acaba sende de kanama oldu mu :/Sımdı benımde bıttı Vala yattıgı yerde beklerken size yazdımdedıgını gıbı az bir acı oluyor 1 dk lık islem dayanılmıcak bısey degıl. Benim doktorum da bana ılac vermedi Jersey normal dedi 2 gun arayla ılıskı dedi 12 gun sonra da kontrole cagırdı onun dısında Baska hıc bise demedı
İhtiyaç olursa progestan veriyorlar ama herkese değil canım hadi hayırlısı benim bekleyiş yarın bitiyor şimdi sıra sizdeGeldim ben şimdi spekulım takılırken az bı acıdı ama korktuğun kadardeğildi umarım tutunur ve güzel haberler alırız bana herhangi bir ilaç vermediler size verdiler mi
Normal canim uzun sürerse doktoruna danış ama yinedeSuan biraz kanamam var normal mi acaba sende de kanama oldu mu :/
Selam canım nerede yaptırdın asılamanıSlm kızlar bende cuma günü oldum asilama 2 tane yumurtam gelişmişti 29mm18mm doktor asilama işlemini yaptıktan 30dk sonra baktıyumurta çatlamış sperm yerine ulaşmış gerisi Allahtan artık dedi ama benm agrım sızım hiç yok bu bnm 2.asilamam ilk asilamam tuttu 3 yaşında bi oğlum var ondada hiç belirtim yoktu 14.gün test yaptım 46 küsür çıkmıştı sonucum bakalım inşallah buda tutar pozitif sonuç alırız
Progestan fitil verdiler bana.Geldim ben şimdi spekulım takılırken az bı acıdı ama korktuğun kadardeğildi umarım tutunur ve güzel haberler alırız bana herhangi bir ilaç vermediler size verdiler mi
Biraz derken devam ediyor mu kanama. Az bi şeyse bitti ise tamam. Diğer türlü doktora mutlaka danış. Kanama vs olur mu dedim ben aşılamadan sonra hayır olmaz dedi.Suan biraz kanamam var normal mi acaba sende de kanama oldu mu :/
İnşallah güzel sonuç alırsın canım buraya yazmayi unutmaİhtiyaç olursa progestan veriyorlar ama herkese değil canım hadi hayırlısı benim bekleyiş yarın bitiyor şimdi sıra sizde
Şimdi gördüm canım yeni mesajını hayırlısı olsun bence de negatifse erken gebelik adeti beklemen daha mantıklı hayirlisi olsun hakkindaBen kana gitmeden önce erken gebelik testi yaptım negatif silik bile değil kana erkenden gitmicem adetim gecikirse gidicem boşuna kan falan vermiyim şimdi diye düşünüyorum
Canım hayırlısı olsun bidahakine diyelim hep umutlu olBen kana gitmeden önce erken gebelik testi yaptım negatif silik bile değil kana erkenden gitmicem adetim gecikirse gidicem boşuna kan falan vermiyim şimdi diye düşünüyorum
Düzce üniversitede canım doçent doktora baya ilgili ve bilgiliydiSelam canım nerede yaptırdın asılamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?