- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
Ilk denemenizde mi tuttu?Aynen hiç olumsuz, düşünmeyin Micro cip yöntemi normal aşılamaya göre daha iyi ve iyi sonuç alıyorsunuz ben Micro cip aşılama ile şuan 2 aylık hamileyim Güzel düşünün güzel olsun Allah isteyem herkese nasip etsin inşallah
Canım naptın var mı hareketlilik ☺kızlar ya fitilden sonra su gibi akıntı oluyor sizdede var mı? aslında daha yeni başladı 6 gündür kullanıyorum dün akşam bugün sabah yaptı
Canim çatlatma yaptığında kaç mm yumurtan vardı ki 20 ve üstü kist oluyor diye benim doktorum catlatmamisti mesela geçen ayKızlar aşılamadan sonra 16. Gün adet oldum ama ağrılarım hala vardı şimdi doktordan geliyorum iki yumurtam catlamamis kis olmuş insanmış ağrılar biri 33 diğeri 20 lerde iki ay bekle vücut bunları parçalamak dedi ama ağrılarım hala devam ediyor doktor suçu olabilir mi bu normalmi kist oluşması lütfen bilgilendirir misiniz iğne yazdırdım ağrı kesisi onları atiliyorum yoksa uyutmuyor
Canim hakkında hayırlısı olsun inşallahSizlerin pozitif olur inşallah. Biz tüp bebeğe geçiş yapıyoruz.
Çipli aşılama fiyatı ne kadar aceba. Maliyet ne tutuyorİnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırızBenim bi sorunum yok şükür eşimin değerleri düşük varikosel ameliyatı oldu değerlerdede yükselme olmayınca çipi denemek istedik bu sefer
Kuzu 23 vardı 21 vardı dogerleri 10 lardaydi onlar mı kist oldukiCanim çatlatma yaptığında kaç mm yumurtan vardı ki 20 ve üstü kist oluyor diye benim doktorum catlatmamisti mesela geçen ay
Kuzum sirnaktayim doktor sıkıntı bir hata varsa gitmem bir daha bu ağrıları bir daha çekmeyim boşuna hata yapmayayım tekrarCanim çatlatma yaptığında kaç mm yumurtan vardı ki 20 ve üstü kist oluyor diye benim doktorum catlatmamisti mesela geçen ay
Benim aşılamadan hatta çatlatma iğnesi olmadan yoğun bi akıntım oldu. Aşılamadan sonra 1 hafta boyunca hiç olmadı şimdi dündendir beyaz akıntım varBen birşey sorucam aşılamadan önce de akıntısı olan var mı? Belli bi dönem kesilip tekrar başlıyodu benimki şuanda öyle ama aşılama sonrası akıntı olmaz diye okudum nette
Canım zaten çok büyümüş iğneden sonra 36 saatte büyüme hızlanıyor şaşırmamak lazım kist olduğuna 20de benim doktor iğne yapmadı kist olur diyeKuzu 23 vardı 21 vardı dogerleri 10 lardaydi onlar mı kist olduki
Canım idrar içn erken 9. Günde tutunma tamamlanmış oluyor 7 ile 9 gün arası tutunma çünkü aşılama günün 0 sayıların çıksa çıksa kanda çıkarMerhaba arkadaşlar 13 Ocak’ta aşılama olmuştum bugün 22 Ocak dayanamadım test kitlerinden aldım yaptım silik bile çizgi görmedim negatif sizce bugünden sonra olumluya dönme ihtimali var mi yada olaydaydı bugün çizgi çıkar mıydı Lütfen yardımcı olur musunuz banaAllah hepimizin yardımcısı olsun..
O zaman doktor sorunu demi kuzum esimede dedim 5 6 yumurta vardı fazla yumurta yapılmaz ama yaptı 20 yide gecikti tek doktor olunca bu iste . Şuan napmam gerekir hiç bilmiyorum yarın aşılama yapan doktora gdecegim bakalım ne diyecek tartismamak için kendimi zor tutuyorumCanım zaten çok büyümüş iğneden sonra 36 saatte büyüme hızlanıyor şaşırmamak lazım kist olduğuna 20de benim doktor iğne yapmadı kist olur diye
Kanda çıkar mı acaba sizinle aynı gün asilama olmuştuk bende bugün acayip bir kasik ağrısı var iki gündürde belim ağrıyor şimdi test yaptırmaya gidiyorum varsa çıkar diye düşünüyorum bende o kasetlerden yaptım negatif diCanım idrar içn erken 9. Günde tutunma tamamlanmış oluyor 7 ile 9 gün arası tutunma çünkü aşılama günün 0 sayıların çıksa çıksa kanda çıkar
Canım idrar içn erken 9. Günde tutunma tamamlanmış oluyor 7 ile 9 gün arası tutunma çünkü aşılama günün 0 sayıların çıksa çıksa kanda çıkar
Bende de bel ağrısı var kuzum öğrenince buraya da yazabilir misin inşallah güzel bir sonuç alırsınKanda çıkar mı acaba sizinle aynı gün asilama olmuştuk bende bugün acayip bir kasik ağrısı var iki gündürde belim ağrıyor şimdi test yaptırmaya gidiyorum varsa çıkar diye düşünüyorum bende o kasetlerden yaptım negatif di
Bende de bel ağrısı var kuzum öğrenince buraya da yazabilir misin inşallah güzel bir sonuç alırsınKanda çıkar mı acaba sizinle aynı gün asilama olmuştuk bende bugün acayip bir kasik ağrısı var iki gündürde belim ağrıyor şimdi test yaptırmaya gidiyorum varsa çıkar diye düşünüyorum bende o kasetlerden yaptım negatif di
Valla canım soğan kürü dene başka doktorda yok diyosun yani biraz bekle orda doğum falanda zor olmaz mı ne kadar daha Şırnak'ta kalıcaksinizO zaman doktor sorunu demi kuzum esimede dedim 5 6 yumurta vardı fazla yumurta yapılmaz ama yaptı 20 yide gecikti tek doktor olunca bu iste . Şuan napmam gerekir hiç bilmiyorum yarın aşılama yapan doktora gdecegim bakalım ne diyecek tartismamak için kendimi zor tutuyorum
Öyle mi canım benim biraz umutsuzluğa kapılmamın sebebi bazı forumlarda 9. Gün silik çizgi gördüklerini yazıyordu o nedenleCanım idrar içn erken 9. Günde tutunma tamamlanmış oluyor 7 ile 9 gün arası tutunma çünkü aşılama günün 0 sayıların çıksa çıksa kanda çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?