- 23 Ekim 2018
- 234
- 143
- 103
- 29
- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
Neresi orası bende bakmak istiyoruummvalla canım çok güzel bir tüp bebek sayfası buldum gün gün olacakları yazıyor aşılama günü 0 sayıcaksın sonraki 7. günde tutunma başlıyor 7-9 arası yerleşme oluyor. hepimizin belirtileri ya ilaçtan yada psikolojik 9 günden önce belirti olmuyormuş
1 de sabah 1 de aliyorum ilaciAkşam kullanıyor musun canim. Ilk yarim saat yapabilir
Yerleşme Kanaması Ne Zaman Olur: İmplantasyon Takvimi | TupBebe.Net link bu canımNeresi orası bende bakmak istiyoruumm
Evet canim verdi geceleri atıyorum gündüz çalıştığım icincanım sen nasılsın asıl pazar aşılandın değil mi sen progestan fitil verdi mi doktor sanada
Canim bazısındahiç akıntı olmaz merak etmeBenim dün gece başım döner gibi oldu ama muhtemelen psikolojik başka hiçbir şey yok bende. Aşılamadan Bu yana Hiç akıntım yok acaba bu normal mi ?
Bende öyle eltim yeni doğum yaptı çok tatlı bir oğlu oldu Allah bağışlasın eşim ölüp bitiyor gizli gizli gidip ağlıyorum sinir sistemim yıprandı. Napalım nasibimiz böyleymişçok özeniyorum var ya. bir sürü arkadaşım pandemide can sıkıntısından bir denesek mi diyip hamile kaldılar. biri korunmayı bıraktığı ilk ay kaldı diğeri doğum kontrol hapını aksatmış düzene sokarken olmaz nasılsa diyip bir kez sadece bir kez korunmadan ilişkiye girmiş. yani allah bağışlasın nazarlardan korusunda acaip özeniyorum bu kafalara
Bugün Beyaz akıntılarım var bakalım neden acaba diye her şeyi sorguluyorum beklemekten başka bi şey gelmiyor elimdenCanim bazısındahiç akıntı olmaz merak etme
Canim sen onlara takılma yeğen tatlıdır sen böyle düşündükçe zorlaşır senin içinBende öyle eltim yeni doğum yaptı çok tatlı bir oğlu oldu Allah bağışlasın eşim ölüp bitiyor gizli gizli gidip ağlıyorum sinir sistemim yıprandı. Napalım nasibimiz böyleymiş
Elimde değil çok kızıyorum kendime ama dediğim gibi sinirlerim bozuldu yapacak bi şey yok Allah’a sığınıyorumCanim sen onlara takılma yeğen tatlıdır sen böyle düşündükçe zorlaşır senin için
Maşallah canim hayırlı olsun. Kaç yumurta oldu sende.esindr sıkıntı varmiydiMerhaba ben de 2 ocakta çip aşılama yaptırmıştım ağır pcos olduğu için kendiliğinden yumurtlama olmuyordu. Günal f 900 ve gönül f 450 kullandım ancak yumurta gelişti. Aşılamadan sonra doktorum 10.gün b hcg istedi negatif çıktı. Bi sonraki aşama ameliyattı ( pcos için yapılan overian drilling dedikleri operasyon ). Ama adet olmadım doktor tarlusal kullan 2.gün gel dedi. Benim batmalar devam ediyordu sağa sola dönerken hapşırırken ayağa ani kalktığımda falan hep kramp şeklinde batma oluyordu ama doktor hiç ihtimal vermedi. Tarlusalı aldım ama kullanmadan bi daha test yapayım dedim aşılamanın 18.günü b hcg 513 çıktı çok şükürKesinlikle erken test yapmayın en az 14.gün. Evet çok yıpratıcı bir süreç beklemek zor Bu süreçte kadınlar kulübünü satır satır okudum Çok yardımcı oldu bana şimdide aynı durumdaki kişilere ben yardımcı olmak istedim Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallh
Maşallah canım benim çok mutlu oldum Allah kucağına almayı nasip etsinMerhaba ben de 2 ocakta çip aşılama yaptırmıştım ağır pcos olduğu için kendiliğinden yumurtlama olmuyordu. Günal f 900 ve gönül f 450 kullandım ancak yumurta gelişti. Aşılamadan sonra doktorum 10.gün b hcg istedi negatif çıktı. Bi sonraki aşama ameliyattı ( pcos için yapılan overian drilling dedikleri operasyon ). Ama adet olmadım doktor tarlusal kullan 2.gün gel dedi. Benim batmalar devam ediyordu sağa sola dönerken hapşırırken ayağa ani kalktığımda falan hep kramp şeklinde batma oluyordu ama doktor hiç ihtimal vermedi. Tarlusalı aldım ama kullanmadan bi daha test yapayım dedim aşılamanın 18.günü b hcg 513 çıktı çok şükürKesinlikle erken test yapmayın en az 14.gün. Evet çok yıpratıcı bir süreç beklemek zor Bu süreçte kadınlar kulübünü satır satır okudum Çok yardımcı oldu bana şimdide aynı durumdaki kişilere ben yardımcı olmak istedim Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallh
11 ocakta yapılan aşılamamın sonucunu bugün aldım. Beta hcg 1.69 yani negatif.
hayırlısı olsun canım tez zamanda hamile haberini alırız inşallah11 ocakta yapılan aşılamamın sonucunu bugün aldım. Beta hcg 1.69 yani negatif.
Aynen hiç olumsuz, düşünmeyin Micro cip yöntemi normal aşılamaya göre daha iyi ve iyi sonuç alıyorsunuz ben Micro cip aşılama ile şuan 2 aylık hamileyim Güzel düşünün güzel olsun Allah isteyem herkese nasip etsin inşallahİnşallah canım hepimiz güzel haberler alırız. Siz aşılamayı ne kadara yaptırdınız canim
Canım çok geçmiş olsun. Bu ilaçlar maalesefki kist oluşturabiliyor. Ben ilk kullandığım da oluştu ve patladı o kadar kötü oldum ki kan değerlerim düşseydi eğer ameliyata alınacaktım iç kanama diye. Çok zordu çok dikkatli ol. Benim şimdiki doktorum uyardı oluşabilir diye hamile olmadığını anladığımız zaman kist oluşmasın veya olmuşsa diye soğan kürünü uygula dedi. Ama sen doktoruna sormadan bi şey yapma yinede. Çok zor ama geçiyor korkmaKızlar aşılamadan sonra 16. Gün adet oldum ama ağrılarım hala vardı şimdi doktordan geliyorum iki yumurtam catlamamis kis olmuş insanmış ağrılar biri 33 diğeri 20 lerde iki ay bekle vücut bunları parçalamak dedi ama ağrılarım hala devam ediyor doktor suçu olabilir mi bu normalmi kist oluşması lütfen bilgilendirir misiniz iğne yazdırdım ağrı kesisi onları atiliyorum yoksa uyutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?