Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende öyle eltim yeni doğum yaptı çok tatlı bir oğlu oldu Allah bağışlasın eşim ölüp bitiyor gizli gizli gidip ağlıyorum sinir sistemim yıprandı. Napalım nasibimiz böyleymiş

Merhaba ben de 2 ocakta çip aşılama yaptırmıştım ağır pcos olduğu için kendiliğinden yumurtlama olmuyordu. Günal f 900 ve gönül f 450 kullandım ancak yumurta gelişti. Aşılamadan sonra doktorum 10.gün b hcg istedi negatif çıktı. Bi sonraki aşama ameliyattı ( pcos için yapılan overian drilling dedikleri operasyon ). Ama adet olmadım doktor tarlusal kullan 2.gün gel dedi. Benim batmalar devam ediyordu sağa sola dönerken hapşırırken ayağa ani kalktığımda falan hep kramp şeklinde batma oluyordu ama doktor hiç ihtimal vermedi. Tarlusalı aldım ama kullanmadan bi daha test yapayım dedim aşılamanın 18.günü b hcg 513 çıktı çok şükür Kesinlikle erken test yapmayın en az 14.gün. Evet çok yıpratıcı bir süreç beklemek zor Bu süreçte kadınlar kulübünü satır satır okudum Çok yardımcı oldu bana şimdide aynı durumdaki kişilere ben yardımcı olmak istedim Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallh

Maşallah canim hayırlı olsun. Kaç yumurta oldu sende.esindr sıkıntı varmiydi

Maşallah canım benim çok mutlu oldum Allah kucağına almayı nasip etsin

Kızlar aşılamadan sonra 16. Gün adet oldum ama ağrılarım hala vardı şimdi doktordan geliyorum iki yumurtam catlamamis kis olmuş insanmış ağrılar biri 33 diğeri 20 lerde iki ay bekle vücut bunları parçalamak dedi ama ağrılarım hala devam ediyor doktor suçu olabilir mi bu normalmi kist oluşması lütfen bilgilendirir misiniz iğne yazdırdım ağrı kesisi onları atiliyorum yoksa uyutmuyor

İnşallah canım hepimiz güzel haberler alırız. Siz aşılamayı ne kadara yaptırdınız canim
Aynen hiç olumsuz, düşünmeyin Micro cip yöntemi normal aşılamaya göre daha iyi ve iyi sonuç alıyorsunuz ben Micro cip aşılama ile şuan 2 aylık hamileyim Güzel düşünün güzel olsun Allah isteyem herkese nasip etsin inşallah

Canım çok geçmiş olsun. Bu ilaçlar maalesefki kist oluşturabiliyor. Ben ilk kullandığım da oluştu ve patladı o kadar kötü oldum ki kan değerlerim düşseydi eğer ameliyata alınacaktım iç kanama diye. Çok zordu çok dikkatli ol. Benim şimdiki doktorum uyardı oluşabilir diye hamile olmadığını anladığımız zaman kist oluşmasın veya olmuşsa diye soğan kürünü uygula dedi. Ama sen doktoruna sormadan bi şey yapma yinede. Çok zor ama geçiyor korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…