- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.578
- 63
- 33
- Konu Sahibi Hatice Meryem
-
Kacinci asilamandi canim? Hamileligin varsa da daha cok yeni. Doktor kontrollerini aksatma insallahAğzından bal damlıyo cnm inş.
İlk aşılamam cnm 2 senedr uğraşıyom. Rabbim bnm ve diğer bkleyen herkesn yüzünü güldrsün inş. Çokta umutlnmak istemym dşük çıktığı içinKacinci asilamandi canim? Hamileligin varsa da daha cok yeni. Doktor kontrollerini aksatma insallah
EstradolE2 degeri nedir
Insallah tutmustur tatlim.iki gun sonra bidaha baktir.kendin test yapmismiydinKızlar bugn bnm 12.günümdü beta hcg 9.7 çıktı. Çok dşük
Adetin 3. Günü bakilmisti. 80 cikmis. Bu neyi etkiliyorEstradol
Benimde 2. günü bakıldı aşılama tedavisi olamıyorum 86 çıktı değerim doktor 50 altına düşürmeden aşılama yapamam dedi banaAdetin 3. Günü bakilmisti. 80 cikmis. Bu neyi etkiliyor
Pcos var mı canım sende eğer varsa doktorun kan tahlillerinde bakmıştır ona estradol bir hormon kistlerin salgıladığı benim doktorum böyle dedi bnaEstradol nedir kizlar ben hic bakdirmadimda , bugun doktordan geldim, adetin 8 gunu femera kullanmisdim sagda uc tane yumurta var ama 10,12 mmlikler iyne yazdi menogon diye dord gun onu vurub tekrar gidicem
Evet tatlim ayrintilari bizimle paylasirsan cok sevinirim.en cok da ucreti merak ediyorum.Kizlar bugun dr a gittim, kontrol etti yumurta catlamış ve rahim temizmiş. Hayırlısıyla martta tüp bebek yaptıracagım. Maslak acıbademde bülent tıraş hoca varmış ona gidecegim. Surecle ilgili detaylı bilgi alınca size de veririm ama beni tek düşündüren sey bu surecte iş yerinden alacagım izinler. Ailem de dahil kimse bilmeyecegi için cok zorlanacagım ama hayırlısı
Nedenmiş peki?Benimde 2. günü bakıldı aşılama tedavisi olamıyorum 86 çıktı değerim doktor 50 altına düşürmeden aşılama yapamam dedi bana
Tutmaz dediNedenmiş peki?
Allah Allah. Bana hic böyle birsey söyleyen olmadiTutmaz dedi
Bilmiyorum benim dr öyle dedi 50 nin altına düşürmek için ilaç verdi düşerse öyle başlanacak tedaviyeAllah Allah. Bana hic böyle birsey söyleyen olmadi
Anladim. Ben eski tahlillerime bakayim bir. Arastirdim kist yükseltiyormus bu degeri. Benim de kistim oldugu ortaya cikti zaten belki onunla alakalidir. Yine de eski tahlillerime bakmadan birsey diyemeyecegim. Nasil bir ilac yazdi doktorunuz?Bilmiyorum benim dr öyle dedi 50 nin altına düşürmek için ilaç verdi düşerse öyle başlanacak tedaviye
Kistlerin çoğalması sanırım bende tam olarak bilmiyorum sadece kistlerin salgıladığı hormon olduğunu biliyorum o kadar sizin aşılama yapılmış mıydı yapıldıysa aşılama öncesi testlerinize bakın estradol kaçPapatyalar Mevsimi Degerlerime baktim da. Nisan 2018 de 44 imiş. Ekim 2018 de 61 olmuş ve şuan 80. Artmasındaki neden ne acaba ki
Bugun başka bir dr a gittim.rahım fılmımı gosterdım .dıs gebelık hıkayemi anlattım . Aşılamamın tutmadgını vs . Histereskopi yapalım dedi ,rahım fılmınde ve ultrasonda gorulemeyen yapısıklıkları ve cocugun tutunmasını zorlastırcak şeyler var mı bakıp temızlıcekmiş , tereddutteyım yaptrsammı .Kistlerin çoğalması sanırım bende tam olarak bilmiyorum sadece kistlerin salgıladığı hormon olduğunu biliyorum o kadar sizin aşılama yapılmış mıydı yapıldıysa aşılama öncesi testlerinize bakın estradol kaç
Buarada aşılamada catlamayan yumurtalarım kist olmuş ,bu ay o kistlerı yoketmek için ilaç verdı jasmene.Bugun başka bir dr a gittim.rahım fılmımı gosterdım .dıs gebelık hıkayemi anlattım . Aşılamamın tutmadgını vs . Histereskopi yapalım dedi ,rahım fılmınde ve ultrasonda gorulemeyen yapısıklıkları ve cocugun tutunmasını zorlastırcak şeyler var mı bakıp temızlıcekmiş , tereddutteyım yaptrsammı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?