• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

xyzxyz

Sadece İmtihan....
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
1.432
631
448
:KK51:.....Merhaba arkadaşlar Ben Aralıkta tüp yaptıracaktım ama maalesef Ocak ayına kaldı.Benim gibi Ocak ayında yeni yılda tüp bebiş yaptıracak arkadaşlar varsa gelin beraber bekleyelim.

Grubumuzun adı : OCAKBAŞICILAR :)

Nick......................Sorun..............................Merkez..........................Sonuç

xyzxyz.................Sebepsiz İnfertilite..........................Zeynep Kamil...................Şubata kaldı

alyam16..............Erkek İnfertilitesi..........................Bursa Pembe Mavi............HAMİLE :anneadayı::KK46:

zelis82.................Erkek infertilitesi........................Umut tüp bebek..................HAMİLE :anneadayı::KK46:

3dna...................Erkek İnfertilitesi.....................Konya Medicana.......................HAMİLE:anneadayı::KK46:

Lovely35............Erkek İnfertilitesi.......................Özel Tınaztepe Hastanesi.........HAMİLE :anneadayı::KK46:

sykapusuz.............Hareket sorunu.............................İstanbul Tüp Bebek..............HAMİLE:anneadayı::KK46:

jonguil.................Erkek İnfertilitesi......................Karadeniz hastanesi...............Beklemede:KK51:

Halide25................Morfoloji...............................Şişli Memorial tüp bebek..........Beklemede:KK51:

bulutefe.................pko+morfoloji............................Umut tüp bebek....................Beklemede:KK51:

pearlheart...........Sebepsiz İnfertilite......................Anatolia tüp bebek..................Beklemede:KK51:

ilkgozagrim06......Sebepsiz İnfetrtilite..................Özel Ankara Tüp Bebek...........Beklemede:KK51:

nurcan82.............Erkek İnfertilitesi.....................İzmir İrenbe Tüp Bebek...........Beklemede:KK51:

filozofcan.............Sebepsiz İnfertilite......................Bahçeci Fulya Tüp Bebek.......Beklemede :KK51:

Cudi......................Sebepsiz infertilite.............................Kadıköy Şifa.................... Beklemede :KK51:

nurse51..............Pko+Erkek infertilitesi...........................Bursa Acıbadem.............Beklemede:KK51:

Heveslebekleyen....Sebepsiz İnfertilite.............................Acıbadem Kadıköy..........Beklemede:KK51:

Eftelyahsn..............Azosperm+Pko...................................Acıbadem Maslak........Beklemede:KK51:

EsEs50...................Erkek İnfertilitesi...........................................Yurtdışı...............Beklemede :KK51:

Lovelycat_90.................Pko................................................ Ankara memorial ....... Beklemede :KK51:

Gelartikannecim.......cikolata kisti......................................... Bahceci Fulya................Tedavide

Habibeurhan............Fsh Yüksekliği.......................................Başkent Hastanesi.........Beklemede:KK51:

deniz06eylül............Fsh Yüksekliği..........................................Jineklinik......................:KK43:

Amanda29...............Yumurta-Morfoloji................................Şişli Memorial...............Beklemede :KK51:

ccilem....................Sebepsiz İnfertilite................................Süleymaniye K.D..............Beklemede:KK51:

Son düzenleme:
canım esımde ocakta yaptıralım dedı mayısta yaptırcaktık ocaga cektı ama ben korkuyorum yorucu bı surec ve sonuc negatıf olmasından krkuyorum aslında cok ıstıyorum tedavıye baslamayı ama korkum bastıryor sanırım hayırlısı olsun inşallah

canım esımde ocakta yaptıralım dedı mayısta yaptırcaktık ocaga cektı ama ben korkuyorum yorucu bı surec ve sonuc negatıf olmasından krkuyorum aslında cok ıstıyorum tedavıye baslamayı ama korkum bastıryor sanırım hayırlısı olsun inşallah
Hayırlısı olsun canım ama erteleme vardır herşeyde bir hayır..korkma sonucunda bebiş alıcaksın kucağına.negatif olsada rabbimden bilicez..aralık olur diye düşünmüştüm de ben devlette yaptırıyrum o yüzden prosedür geç işliyor.

Hayırlısı olsun canım ama erteleme vardır herşeyde bir hayır..korkma sonucunda bebiş alıcaksın kucağına.negatif olsada rabbimden bilicez..aralık olur diye düşünmüştüm de ben devlette yaptırıyrum o yüzden prosedür geç işliyor.
devlette 2 aşılama şartı var dımı rapor cıkarmayı dusundum aslında ama 900 gunluk sıgorta olması lazımmıs oyuzden vaz gectım bılmıyorum devletede bı gıtsemmı ralıkta dıye dusunuyorum ama rapor cıkaramzsam ılaclar felan cok tutar aşılama ıcın hakkımızda hayırlıs gelsın artık bebısler rabbım guldursun yuzlerımızı cabalarımızn karsılıgını alalım ınsallah canım amınn

devlette 2 aşılama şartı var dımı rapor cıkarmayı dusundum aslında ama 900 gunluk sıgorta olması lazımmıs oyuzden vaz gectım bılmıyorum devletede bı gıtsemmı ralıkta dıye dusunuyorum ama rapor cıkaramzsam ılaclar felan cok tutar aşılama ıcın hakkımızda hayırlıs gelsın artık bebısler rabbım guldursun yuzlerımızı cabalarımızn karsılıgını alalım ınsallah canım amınn
amin canım.evet iki aşılama şartı maalesef var...ben yaptırdım ama tutmadı..şimdi raporu alınca 3 tane tüp hakkım var.İstersem bu raporu aldığımda özelde de yaptırabiliyormuşum.Önce devlette kullanacağım hakkımı.Rabbim nasib etmezse bebişimi ikinci denememi özelde yaptırıcam.kredi filan çekip yaptırmayı düşünüyorum.ilaçlar çok pahalı...özelden aldığımı düşünemiyorum..imkanın varsa yaptır canım.ben mecbur bekliyorum

amin canım.evet iki aşılama şartı maalesef var...ben yaptırdım ama tutmadı..şimdi raporu alınca 3 tane tüp hakkım var.İstersem bu raporu aldığımda özelde de yaptırabiliyormuşum.Önce devlette kullanacağım hakkımı.Rabbim nasib etmezse bebişimi ikinci denememi özelde yaptırıcam.kredi filan çekip yaptırmayı düşünüyorum.ilaçlar çok pahalı...özelden aldığımı düşünemiyorum..imkanın varsa yaptır canım.ben mecbur bekliyorum
canım ınsallah sımsıkı tutunur bebısın bısey sorcam devllete asılama yaptırınca sana ılaclar ıcın rapor cıkardılarmı asılam ılaclarıda cok tutuyor cunku bızde kıredı kartıyla baslıcaz tedavıye nakıt yok malesef

canım ınsallah sımsıkı tutunur bebısın bısey sorcam devllete asılama yaptırınca sana ılaclar ıcın rapor cıkardılarmı asılam ılaclarıda cok tutuyor cunku bızde kıredı kartıyla baslıcaz tedavıye nakıt yok malesef
evet canım rapor ile aldım.rapor çıkınca 260 filan vermiştim ben aşılama ilaçlarına.

Ben varım,yumurtalarim toplndi ,ohss riskinden dolayi transferim yapilmadi 13 dondurulmuş embriyom var ocakta transfer yapilacak,şansım donmus oldugu icin düşük sanırım :(

Ben varım,yumurtalarim toplndi ,ohss riskinden dolayi transferim yapilmadi 13 dondurulmuş embriyom var ocakta transfer yapilacak,şansım donmus oldugu icin düşük sanırım :KK43:
hayırlısı olsun canım dondurulmuşlarda şans daha yüksek diyorlar ama ne derece doğru bilemyroum..nerde yaptırıyorsun canım_

arkadaşlar merhaba ... benim tedavim 8 aralıkta başlayacak ama transfer büyük bi ihtimal ocakta olacak....3 aşılama 4 tüp bebek denememiz var ama sonuçlar negatif:(((( tüp bebeklerden en sonuncusu dondurulmuşlarla olmuştu ama oda negatifle sonuçlandı:(((( ben özelde yaptırdım bütün denemelerimi.... maddi manevi olarak çok zorlandık vede hala çok zorlanıyoruz .... Allah inşallah bu cabalarımızın karşılığını verir....bende yumurta rezerv azlığı var.... 1 haftadır arı sütü bal polen karışımı yiyorum bitkisel ilaçlar kullanıyorum bugünde incir kürüne başlayacağım tedavime kadar devam edeceğim....iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama düşünemiyorum ümidim tamamen bitti :((((

Merhaba kızlar.... yeni topik hayırlı olsun... bende ocak ayında ikinci tüp bebeği deneyeceğim nasip olursa tabii:) İnşallah hepimiz yeni yıla mutlu haberlerle gireriz...

Merhaba tatlım... ben tüp bebek raporu aldım evet aşılma şartı var ama şu durumda şart, iki taraftan birinde sorun varsa şart yok yada iki tarafta sorun varsa... eğer sebepsiz infertilite varsa o zaman iki iğneli aşılama şart... Bizim sebepsiz infertilite olduğu için aşılma yaptık mecbur aslında direkt rapor çıkacaktı bize kendi hastanelerinde en az bir tane sperm testi istediler eşimin o ay ki değeri normal çıkınca sebepsiz infertilite tanısı konuldu...

arkadaşlar merhaba ... benim tedavim 8 aralıkta başlayacak ama transfer büyük bi ihtimal ocakta olacak....3 aşılama 4 tüp bebek denememiz var ama sonuçlar negatif:KK43:((( tüp bebeklerden en sonuncusu dondurulmuşlarla olmuştu ama oda negatifle sonuçlandı:KK43:((( ben özelde yaptırdım bütün denemelerimi.... maddi manevi olarak çok zorlandık vede hala çok zorlanıyoruz .... Allah inşallah bu cabalarımızın karşılığını verir....bende yumurta rezerv azlığı var.... 1 haftadır arı sütü bal polen karışımı yiyorum bitkisel ilaçlar kullanıyorum bugünde incir kürüne başlayacağım tedavime kadar devam edeceğim....iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama düşünemiyorum ümidim tamamen bitti :KK43:(((

canım rabbim demekki zamanı değil dedi.inşallah bu denemen tutar.defalarca tüp bebişi tutmayan insanlar normal yoldan kalanlarda oldu.ümitsizlik şeytandandır.olur inş

Merhaba kızlar.... yeni topik hayırlı olsun... bende ocak ayında ikinci tüp bebeği deneyeceğim nasip olursa tabii:) İnşallah hepimiz yeni yıla mutlu haberlerle gireriz...

amiiinn canım

Merhaba tatlım... ben tüp bebek raporu aldım evet aşılma şartı var ama şu durumda şart, iki taraftan birinde sorun varsa şart yok yada iki tarafta sorun varsa... eğer sebepsiz infertilite varsa o zaman iki iğneli aşılama şart... Bizim sebepsiz infertilite olduğu için aşılma yaptık mecbur aslında direkt rapor çıkacaktı bize kendi hastanelerinde en az bir tane sperm testi istediler eşimin o ay ki değeri normal çıkınca sebepsiz infertilite tanısı konuldu...

off ne zor işler ya.bizimde yumurtalık tembelliği ve hız düşüklüğü dendi önce,sonra ikinci raporlar tamamen normal çıktı.bizde anlamadık.normal olur dediler ama maalesef..

İnsallah hepimizin emekleri boşa gitmez,ben malatyadayim burada dogu fertilde yaptiriyorum

amin canım.oranın methini duydum işinde çok iyi demişlerdi..

Evet gerce
canım rabbim demekki zamanı değil dedi.inşallah bu denemen tutar.defalarca tüp bebişi tutmayan insanlar normal yoldan kalanlarda oldu.ümitsizlik şeytandandır.olur inş

amiiinn canım

off ne zor işler ya.bizimde yumurtalık tembelliği ve hız düşüklüğü dendi önce,sonra ikinci raporlar tamamen normal çıktı.bizde anlamadık.normal olur dediler ama maalesef..

amin canım.oranın methini duydum işinde çok iyi demişlerdi..
Evet gercekten iyiler,doktorum cok güven veriyor bana ,bana transfer yapmadi,ohss riski oldugu icin,simdi daha iyi anliyorum eger transfer yapsaydi kesin hastaneliktim

Pko ve tüpler kapalı çıktı hsgde,tüp bebekten başka çarem yok :KK43:
pko yu kafaya takma canım ya.tüpler için bişey diyemicem ama pkolu arkadaşlarım hamile kalabiliyolar normal yoldan bile.Tüpler biraz zorlayabilir ama tüp bebek şansı çok fazla.Rabbim tez zamanda kucağımızı doldursun inş

canım bızde 2 taraflı sorun var bende polıkıstlık over esımde motofolojı sorunu vr acaba basvursam cıkarmıkı bıde 900 gunluk sıgorta şartı var sanırım bıglı verdıgın ıcın cok sagol canım keske cıkarabılsem raporu okadar mutlu olurumkı ınsallah bebısın bekletmez hemencecık gelır canım

canım bızde 2 taraflı sorun var bende polıkıstlık over esımde motofolojı sorunu vr acaba basvursam cıkarmıkı bıde 900 gunluk sıgorta şartı var sanırım bıglı verdıgın ıcın cok sagol canım keske cıkarabılsem raporu okadar mutlu olurumkı ınsallah bebısın bekletmez hemencecık gelır canım
Canım 900 gün prim 3 yıllık evlilik bunlar en öncelikli şart ... madem iki taraflı sorun var size direkt çıkar rapor... sizin prim kaç gün canım ?

Back