Ocağınıza Düştüm 😋

Merhaba bende kavurma pilav yapacağım

Pasta demişken bende de çilekli frambuazlı cheesecake var yemeğe de fasulye pilav salata yoğurt turşu falan

Canım topiği sen mi yönetiyordun? şimdi fark ettim
Yalnız acayip acıktırdı yorumlar
Bende menümü yazayım;
Yoğurt çorbası,etli karnıyarık yanına pilav yapardım hep ama bugün yapmadım.Salata,turşu,mezem var ortaya. Tatlı olarak da hazır kadayıf tatlım var. Hepimizin sofrası bol bereketli olsun

Amin canım
Hoşgeldin nasılsın
Hiç sorma, topikteki arkadaşlar çok hamarat maşallah. Ben de onlardan ilham almaya çalışıyorum

Bu arada ellerine sağlık canım. Pilavı da iyiki yapmamışsın, pilav ağır geliyor sanki.

Biz yapiyoruz iste karniyarik yapsam esim pilavla birlikte yer mesela . Ben sana sasiriyorum masallah tek corba ile bile aksami gecirebiliyorsunuz ben tek olsam bende o seklde yaparim belki ama esim yemege bahane vermez karismaz fakat makarna pilavsz doymam der aliskanlik sanirim herkesn bi yeme kulturu var

Hoşbuldum canım iyiyim şükür sen nasılsın
Karnıyarığı eşim pilavsız yemez ama bugün etli yapınca bir şey demedi. Bencede ağır geliyor pilav

Benim eşim aramaz öyle. Pilav türü şeyler de cidden rahatsız ediyor. Yemiyoruz kalıyor iki güç gün.

Benim eşim aramaz öyle. Pilav türü şeyler de cidden rahatsız ediyor. Yemiyoruz kalıyor iki güç gün.
Dun aksam yaptgm 1 kalip kekten 5 dilim kalmis an itibaryle
Yenmiyorsa elbet yapmazsn cnm kalnca da yenmiyor zaten bizde oyle kalmiyor dedgm gbi ozellkle esim kizim seviyorlar yemegn yaninda arar esim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…