- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.177
- 30
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.661
Merhaba yazamadım uzun zamandır. Kayınvalidemlere gittik. Telefon çekmiyordu.Selamun aleykum kızlar. Günaydın. Bugün eba öğleden sonra. Hemen menüyü yazayım. Yoksa telefon elime geçmiyor
Kesme aşı yapacağım inşallah. Bacaklı çorba diyenlerde varmış. Allah bereket versin. Siz de hemen karar verin rahat edin
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
Olsun canım. İyi olun gerisi önemli değilMerhaba yazamadım uzun zamandır. Kayınvalidemlere gittik. Telefon çekmiyordu.
Afiyet olsun canım.Esim balik getirecek su an ne oldugunu bilmiyorum. Aksam balik var.
Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Dünden yemeğim var. Onu bitirdikten sonra yaparım bir şeyler.Kmsl Hnd pasta yazınca dün, benim de yapasım geldi. Malzeme alayım pasta yapmayı da düşünüyorum. Siz ne kaynatıyorsunuz bakalım?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
Hoş geldin canım ❤❤❤❤Aleyküm selam canım günlerdir yazamadım hastaydım şimdi iyi oldum şükür
Bugün yemek olarak biraz dünden pırasa ve makarnam var yanına tavuk sote yapmayı düşünüyorum inşallah
Hoş geldin canım ❤❤❤❤
Nasılsın, çok geçmiş olsun neyin vardı? Bebiş nasıl
AyyyHoşbuldum canım sağol
Test yaptırmamakla beraber korona geçirdiğimi düşünüyorum canım ailemde olanlar oldu
Bebişim de inşallah iyidir i
Ohhhh afiyet olsunSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Dünden yemeğim var. Onu bitirdikten sonra yaparım bir şeyler.Kmsl Hnd pasta yazınca dün, benim de yapasım geldi. Malzeme alayım pasta yapmayı da düşünüyorum. Siz ne kaynatıyorsunuz bakalım?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
Ayyy
Tekrar çok geçmiş olsun. Ama neden hastaneye gitmedin ki. Hamilesin sonuçta.
Ellerine sağlık canım..Ohhhh afiyet olsun
Benim dunden yemegim kaldi
Biraz da kisir yapacam
O da doğruEvet canım arayıp bilgi aldık ilaç kullanamdığım için evde izole olmamı söylediler hastaneler çok daha mikroplu şu anda o yüzden gitmek istemedim açıkçası
O da doğru
Neyse yaaa ikiniz de iyi iseniz çok şükür ❤❤❤❤
Geçmiş olsun canımÇok şükür canım iyiyiz
inşallah bebeğimde iyidir dua ederseniz çok sevinirim
Merak ediyorum onuda karantina sürecim bitince ilk işim doktora gitmek inşallah etkilenmemiştir yavrum
Sıkma canını tatlım. Rabbimin izniyle çok iyidirÇok şükür canım iyiyiz
inşallah bebeğimde iyidir dua ederseniz çok sevinirim
Merak ediyorum onuda karantina sürecim bitince ilk işim doktora gitmek inşallah etkilenmemiştir yavrum
Sıkma canını tatlım. Rabbimin izniyle çok iyidir
Rabbim ikinize de şifa versin.
Ellerine sağlık canımBen sulu köfte ve pirinç pilavı yaptım.
Köfteleri fazla yapıp buzluğa attım. Şimdi onları çözülünce mi pişirecegim çözülmeden mi? Çözülünce dağılma ihtimalleri var mi? İlk defa deniyorum nasıl olacağını bilemedim. Bilen biri bana bir yardım etsin