- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.557
- 35
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.641
Bu arada terbigeli havuc corbasi ve pastami da yaptim2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halley pastaya benziyorTesekkur ederim kizlar
Cok basit ve pratik bir tarifim var kizlar da cok seviyor
1 paket krem santiyi cirpip 1 paket letibor buskiviyle karistiriyorum
Uzeine cikolata sos pisiriyorum soyuyunca dokuyorum
Buzdolabinda 1 saat sogusun cok lezzetli ve hafif
Evet ona benziyirHalley pastaya benziyor
Ben limonlu kek yapacagim karar kildim
Onlar makine ile yoğuruluyor sanırım..Ayy dayanamadım verdim zaten. Ya pizza falan ben de veriyorum arada ama çiğ köfte elle yoğruluyor ya, ondan demiştim. Ama verdim valla, ohh afiyet olsun bana
Canım misafirim vardı o yüzden yemek yapamadım kahvaltılık çıkarıp menemen yapcam inş.Selamun aleykum kızlar. Günaydın. Bugün eba öğleden sonra. Hemen menüyü yazayım. Yoksa telefon elime geçmiyor
Kesme aşı yapacağım inşallah. Bacaklı çorba diyenlerde varmış. Allah bereket versin. Siz de hemen karar verin rahat edin
Kmsl Hnd
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
Night owl
Elhan
@sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
Alyaliya
@Yesilb4h4r
@morkagit
Sosunu yaz demistin cnmEvet ona benziyir
Ne de gecen gun yapmistim limonlu kek
Aflyet olsun
Tatlım nasılsınAs canım dünden var yemeğim
AminnnFeslegenim bugün Ispanak yapabilir diye düşünüyordum neyse bacaklı çorba yapıyormuş
İspanaklar temizlendi suda bekliyor.
Çok alıştım tek yemek yapmaya hani afili olsun diye yanına bir şey düşünüyorum ama olmuyor...
Herkese bereketli, huzurlu en önemlisi sağlıklı günler dilerim.
Aynı soruyu sormuşuzAy ne pastasi dusunuyorsun bugun benim yemegim var dun aksam kuru fasulye pilav yapmistim bugune de yetiyor . Canim da kek alman pastasi vs istedi bisey yapacagm ama ne tam karar vermedim
Çok severimDünden kemikli nohut yemeği var.
Yanına pilav yaparım sadece
Size iyi eğlencelerSelam annem geliyo bugün menü belli deil sadece tavuk pirzola çıkardım dolaptan yanına naparım bilmiyorum
Kolay gelsin canımTavuk haşlayıp çorba yapacağım. Tavugunu da kizartmayi düşünüyorum. Başka da bir şey yapmam zaten
As canım dünden var yemeğim
Afiyet şifa olsun canım.Ayy dayanamadım verdim zaten. Ya pizza falan ben de veriyorum arada ama çiğ köfte elle yoğruluyor ya, ondan demiştim. Ama verdim valla, ohh afiyet olsun bana
Ellerine sağlık canım. Kereviz salatasını çok severimDomates çorbası, pırasa ve kereviz salatası yapmayı planlıyorum.
Vayyy çok güzelmişTesekkur ederim kizlar
Cok basit ve pratik bir tarifim var kizlar da cok seviyor
1 paket krem santiyi cirpip 1 paket letibor buskiviyle karistiriyorum
Uzeine cikolata sos pisiriyorum soyuyunca dokuyorum
Buzdolabinda 1 saat sogusun cok lezzetli ve hafif
Okuyunca gözlerim kocaman olduKuru fasulye
Pilav
Tursu
Salata
Her zaman yemek olmuyor. Bazen de böyle şeyler güzel gidiyor. Afiyet şifa olsun canım.Canım misafirim vardı o yüzden yemek yapamadım kahvaltılık çıkarıp menemen yapcam inş.
Evet Canim tesekkurlerSosunu yaz demistin cnm
1 limon suyu ve rendesi ama ben keke de koydugum icin kalan kadarni koydum yarim limon suyu anca 4 tatli kasigi pudra sekeri 1 tatli kasigi nisasta bu kadar cnm