Ocağınıza Düştüm 😋

Geçmiş olsun canım
Bizde 3 gündür hastanedeyiz kızla oyuzden yemek yapmıyorum burda ne çıkarsa .garibim eşim idare ediyo evde.
Size de çok geçmiş olsun canım.
Ne oldu? Soğuk algınlığı mı?

Eşin koca adam. Bakar başının çaresine.
Siz iyi olun da

Geçmiş olsun cnm. Bol bol c vitamini tüket..
benimde akşam çaya misafirim gelecek temizlik yapılacak çayın yanına ikramlık hazırlanacak.. elimde de yatak döşek yatan hasta bir koca ve her yeri karıştırıp duran minik bir bebe var.. o yüzden muhtemelen akşam yemeğini de ikramlıklardan idare edeceğiz..

Sizede çok geçmiş olsun canım

Sana da çok geçmiş olsun. Erkeklerin hastalığı da hiç çekilmiyor.
İkramlık hazırlamak yemek yapmaktan daha zor. O yüzden sana çok çok çok kolay gelsin.

valla ev işi hiç bitmiyo ki

Teşekkür ederim.. gerçekten nedir bu erkeklerin nazı anlamadım..
Bir ayda iki kere grip oldum. Ayakta atlatmaya çalışıyorum.
Malum bebek var, dinlenemiyorum. Düzgün uyuyamıyorum, haliyle bağışıklık düşüyor.
Esim diyor ki " senin bağışıklığın çok düşük hemen hasta oluyorsun. Doktora gidip ilaç alıyorsun "
Hasta olunca doktora gidilmez zaten (!) Benin yaptığım da iş değil yani
Ama kendi hasta olsun. Hemen yatak döşek yatar, " ayy uyyy öldüm, bittim, su getir, çay getir......." bir naz bir caz.
Bana da öyle bakan biri olsa ben de hastalanmam herhalde.

Benimki bir şey demez de ben hastalık belirtisi vermeye başladım mı hemen suratı düşer nasıl yapıyorsa da benden önce hastalanır hemen doktora koşar ilaçlarını alıp baş köşeye yatar.. en son ne zaman ağız tadıyla hastalandığımı bile hatırlamıyorum:))

Geçmiş olsun cqnım bol su c vitamini al çorba filan tüket dikkat et kendine
Erken kavuşturmasa bari bir süre daha anasında kalabilir yani bence mahsuru yok
Bu topik te makarna ve dolma ayrılmaz ikili
Kızzzzz anne evi daha rahat demi
Geçmiş olsun canım
Bizde 3 gündür hastanedeyiz kızla oyuzden yemek yapmıyorum burda ne çıkarsa .garibim eşim idare ediyo evde.
Ayyy canım geçmiş olsun
Ayy ne fena yaaaa
Vallahi kimse hasta olmasın hele anneler hasta oldu mu çocuklar da perişan oluyor,,, kızlar nasıl toparlandılar mı biraz

Yaaaaaaaaaa niye öyle ki
Benim eşim de ben hastalandığımda filan hemen annesini çağırır bana baksın diye

Çocuklar şarma istiyor eşim pirinçli ıspanak ve börek

Sonra minik neden diyeti bırakıyor

Geçmiş olsun canım bende bugün annemdeyim :)

Annemin menüsü de dünkü menüme benziyor

Tarhana çorbası
Karnı yarık
Bulgur pilavı :)

Hatta aynıymış

Herkese kolay gelsin

Sağol tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…