- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #1.361
Kız dur azıcık daha kahvaltı yapmadımGünaydın kızlar. Rabbim hepinize mutlu, huzurlu, sevgi dolu günler nasip etsin.
Ve de bol bol yemekli günler
Menülerimizi alalım.
Bu arada elimde çok fazla kabak var. Fırında mücver yapmak istiyorum ama ortası pişmiyor önerileriniz nedir?
Kmsl Hnd
PrensesAnnesi_
O1deren87
C Cay6
beautifulsweet
Lavinya Lavinya
-Adel-
K KurkmantoluS
BBlair
K Kezmola
Blue0Pink
Night owl
Blue_Peri
Z zeLina
MelodiminEsi
beybisi35
U Ufukta_bebek
Tenceresiz kaldim anne
ladymadyninablasi
minik kalp0753
Afiyet olsun kızKız dur azıcık daha kahvaltı yapmadım
Kolay gelsin canımGünaydin canlar
Bugun annemdeyim yemekleri burda yapicam Pirinc Pilavi, zeytinyagli taze fasulye
Günaydın hayırlı cumalar olsunGünaydın kızlar. Rabbim hepinize mutlu, huzurlu, sevgi dolu günler nasip etsin.
Menülerimizi alalım.
Bu arada elimde çok fazla kabak var. Fırında mücver yapmak istiyorum ama ortası pişmiyor önerileriniz nedir?
Kmsl Hnd
PrensesAnnesi_
O1deren87
C Cay6
beautifulsweet
Lavinya Lavinya
-Adel-
K KurkmantoluS
BBlair
K Kezmola
Blue0Pink
Night owl
Blue_Peri
Z zeLina
MelodiminEsi
beybisi35
U Ufukta_bebek
Tenceresiz kaldim anne
ladymadyninablasi
minik kalp0753
Bende bugün mücver yapıcam.benimkiler yemezde okul için.ben kızartıcam.ince yaparsan belki pişer.bende fazla bilmem mücveri.bugünkü menümGünaydın kızlar. Rabbim hepinize mutlu, huzurlu, sevgi dolu günler nasip etsin.
Menülerimizi alalım.
Kmsl Hnd
PrensesAnnesi_
O1deren87
C Cay6
beautifulsweet
Lavinya Lavinya
-Adel-
K KurkmantoluS
BBlair
K Kezmola
Blue0Pink
Night owl
Blue_Peri
Z zeLina
MelodiminEsi
beybisi35
U Ufukta_bebek
Tenceresiz kaldim anne
ladymadyninablasi
minik kalp0753
Oo daha ne olsunBende bugün mücver yapıcam.benimkiler yemezde okul için.ben kızartıcam.ince yaparsan belki pişer.bende fazla bilmem mücveri.bugünkü menüm
kabak mücveri
patates kızartması
etli yeşil fasulye
tereyağı bulgur pilavı
yoğurt.afiyet olsun herkese
Yemek derdimiz olmasa her gün aynı saatte yemek kendiliğinden hazır olsa yesekBenim aklım da yok. Sizlerden esinleneyim bari.
Biliyorsun ki hayatta her istediğimiz olmüyürYemek derdimiz olmasa her gün aynı saatte yemek kendiliğinden hazır olsa yesek
Öyle valla her gün ne yemek yapayım diye düşünmekten yoruldum yapmaktan değil düşünmektenBiliyorsun ki hayatta her istediğimiz olmüyür
Kız sizden esinlencem dememle yataktan kalkıp taze fasulye ve bulgur pilavı pişirmem bir olduÖyle valla her gün ne yemek yapayım diye düşünmekten yoruldum yapmaktan değil düşünmekten
Maşallah hızlı cıktınKız sizden esinlencem dememle yataktan kalkıp taze fasulye ve bulgur pilavı pişirmem bir oldueşim öğle yemeğine geldi yedi gitti
Vavvvv super iste bendr fasulyemi koydum pisiyor birde cevizli sekerli eriste yapiyorumKız sizden esinlencem dememle yataktan kalkıp taze fasulye ve bulgur pilavı pişirmem bir oldueşim öğle yemeğine geldi yedi gitti
O erişte nasıl kuzuuVavvvv super iste bendr fasulyemi koydum pisiyor birde cevizli sekerli eriste yapiyorum