- 13 Kasım 2009
- 4.692
- 1.586
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #1.341
Bugün yemek derdim yok ama olsaydıKızlar gelsin menüler. Yemek derdi olmayanlar çok sevinmesin
Fikir olsun diye bize menü yazsınlar ❤❤❤
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@beautifulsweet
@Lavinya Lavinya
-Adel-
@BenSero
@BBlair
@Kezmola
Blue0Pink
@Axelia
Blue_Peri
@zeLina
@MelodiminEsi
beybisi35
U Ufukta_bebek
@Minik meleklerim
ladymadyninablasi
O zaman dinlen ay zaten alan aldı satan başından savdı çocukta yaptınGiderdim aslında ama doktor dinlenmem gerektiğini diyince yolculuk ypaamiyorm ondan uzadıbise daha sorsam çatlakların oldumu
Teşekkürler bal teyzemizAmooon maşallah teyzesinin kuzusuna
Maşallah prensese9 kilo almışım öyle diyorlarkızda iyi maşallah bugün iğne bahanesiyle gittim gördüm onun kilosu da 1200ü geçmiş orta boylu bir bebe olacakmış doktor boyu senin kadar olur işte diyor
Orası öyle uzayınca canım yaniyo alirkenO zaman dinlen ay zaten alan aldı satan başından savdı çocukta yaptın
Şimdiye kadar olmadı ama gerilemeye başladı karnım son ayda çatlayacam galiba
Bence de kullan canım hiç pahalı filan deme al kullan sonra ömür boyu kalıcı oluyor,,, benim doktorum acı badem yağı kullan demişti 7. Ayda yağım bitti hafta sonu gider alırız eşimle dedik ayyyyyyy 1 haftada çatladı biliyor musun o yüzden ihmal etmeOrası öyle uzayınca canım yaniyo alirkenarkadaşlar bana çatlak kremi kullanmami önerdiler simdiden
Arkadaşlarda öyle dedi teşekkür ederim sanda canm ihmal etmeyip alcam senin onericegin marka varmiBence de kullan canım hiç pahalı filan deme al kullan sonra ömür boyu kalıcı oluyor,,, benim doktorum acı badem yağı kullan demişti 7. Ayda yağım bitti hafta sonu gider alırız eşimle dedik ayyyyyyy 1 haftada çatladı biliyor musun o yüzden ihmal etme
eltim lierac kullandı çok az var çatlağı minicik mustela da çok iyi diyorlar ama sen yine araştır canımArkadaşlarda öyle dedi teşekkür ederim sanda canm ihmal etmeyip alcam senin onericegin marka varmi
Dün arkadaş ta lierac'i söyledi çok teşekkür ederimeltim lierac kullandı çok az var çatlağı minicik mustela da çok iyi diyorlar ama sen yine araştır canım
Çatlak kremi kullanan var, bebe yağı, zeytinyağı veya kantaron yağı kullanan var. Ben bugün kış başladı diye bebe yağı sürdüm ama biraz da genetik diyorlar bizde anne yada ablada çatlama olmadıOrası öyle uzayınca canım yaniyo alirkenarkadaşlar bana çatlak kremi kullanmami önerdiler simdiden
Biliyorum da dedim ne oldu?Hamileyim doktor kontrolu canim
O zaman başkasına verin cidden. Terbiyesizler.Gelmedi eşim aradı azönce geldilermi diye 4 e kadar gelmezlerse arayacam gelmeyin başkasına vercem dicem dedi
sabah adamları aramıştı gelirler demiş adam daha yok.
Doğru genetik de olabiliyo ben tedbirimi alayım yinede çöküş devri yaşamayımÇatlak kremi kullanan var, bebe yağı, zeytinyağı veya kantaron yağı kullanan var. Ben bugün kış başladı diye bebe yağı sürdüm ama biraz da genetik diyorlar bizde anne yada ablada çatlama olmadı
6 gibi geldiler kuzum şükürO zaman başkasına verin cidden. Terbiyesizler.
Benim de şebeke gitti. Yarim saat oldu geleli.6 gibi geldiler kuzum şükür
Hatlarda sorun benimde vardı canım ara ara giremedim arama yapmadım. Allahım beterinden korusun ya .Benim de şebeke gitti. Yarim saat oldu geleli.
Doğuda yaşıyorum ama depremden ben de etkilendim
AminnnnnHatlarda sorun benimde vardı canım ara ara giremedim arama yapmadım. Allahım beterinden korusun ya .
Olur canımHerkese selam kızlar.
Etiket isteyen bana geri dönüş yapsın.
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@HemGevezeHemDeli kız seni bulabilsene de ask olsun :))
@tontriko ben geldim sen gitmişsin.
@Kezmola
@hasbeenandgone
@Yabanmersini14
Blue0Pink
U Ufukta_bebek
@Zeliha
minik kalp0753
@tosia
@Minik meleklerim
@MigiMadid
Blue_Peri