Ocağınıza Düştüm 😋

Giderdim aslında ama doktor dinlenmem gerektiğini diyince yolculuk ypaamiyorm ondan uzadı bise daha sorsam çatlakların oldumu
O zaman dinlen ay zaten alan aldı satan başından savdı çocukta yaptın
Şimdiye kadar olmadı ama gerilemeye başladı karnım son ayda çatlayacam galiba

O zaman dinlen ay zaten alan aldı satan başından savdı çocukta yaptın
Şimdiye kadar olmadı ama gerilemeye başladı karnım son ayda çatlayacam galiba
Orası öyle uzayınca canım yaniyo alirken arkadaşlar bana çatlak kremi kullanmami önerdiler simdiden

Orası öyle uzayınca canım yaniyo alirken arkadaşlar bana çatlak kremi kullanmami önerdiler simdiden
Bence de kullan canım hiç pahalı filan deme al kullan sonra ömür boyu kalıcı oluyor,,, benim doktorum acı badem yağı kullan demişti 7. Ayda yağım bitti hafta sonu gider alırız eşimle dedik ayyyyyyy 1 haftada çatladı biliyor musun o yüzden ihmal etme

Arkadaşlarda öyle dedi teşekkür ederim sanda canm ihmal etmeyip alcam senin onericegin marka varmi

Çatlak kremi kullanan var, bebe yağı, zeytinyağı veya kantaron yağı kullanan var. Ben bugün kış başladı diye bebe yağı sürdüm ama biraz da genetik diyorlar bizde anne yada ablada çatlama olmadı

Çatlak kremi kullanan var, bebe yağı, zeytinyağı veya kantaron yağı kullanan var. Ben bugün kış başladı diye bebe yağı sürdüm ama biraz da genetik diyorlar bizde anne yada ablada çatlama olmadı
Doğru genetik de olabiliyo ben tedbirimi alayım yinede çöküş devri yaşamayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…