Ocağınıza Düştüm 😋

Kizlar sormustum ama gorup cevp yazdinizmi gormedim icli kofte kizarttigim yaga kiyip atamadim normaldeki kizartmalwrda biriktirmiyorum ama iclj koftee cok yagda kizartildigi icin atamadim o yagda patates bjber kizartmabilir miyim

Kizlar sormustum ama gorup cevp yazdinizmi gormedim icli kofte kizarttigim yaga kiyip atamadim normaldeki kizartmalwrda biriktirmiyorum ama iclj koftee cok yagda kizartildigi icin atamadim o yagda patates bjber kizartmabilir miyim
Cqnım bilmiyorum ama az az yemeklere katsan bişey olur mu

Kizartma yagi yemege hic koymam ben ama koyulurmu hani ziyan olmasin yazik ya komsum vermisti 5 6 tane kizarttim ama bol yagda kizartmam gerektigi icin yagi atamadm
Ne oldu ki yağa?
Eğer dibine bir şeyler çöktüyse başka bir kaba al. Çöken kısım kalsın. Ondan sonra kullanabilirsin.
Kmsl Hnd in dediği gibi az az yemeklere de koyabilirsin. Yemeğin tadına hiçbir şey yapmıyor.

Yaga bisey olmadi kizartma yagi yani kizarmis normale gore daha sarimsi kizarik ya icli kofte kizartildigi icin normall sade patates kizartilan yaga gore dha koyu bi yag oldu ondan soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…