-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #1.401
Cqnım bilmiyorum ama az az yemeklere katsan bişey olur muKizlar sormustum ama gorup cevp yazdinizmi gormedim icli kofte kizarttigim yaga kiyip atamadim normaldeki kizartmalwrda biriktirmiyorum ama iclj koftee cok yagda kizartildigi icin atamadim o yagda patates bjber kizartmabilir miyim
Kizartma yagi yemege hic koymam ben ama koyulurmu hani ziyan olmasin yazik ya komsum vermisti 5 6 tane kizarttim ama bol yagda kizartmam gerektigi icin yagi atamadmCqnım bilmiyorum ama az az yemeklere katsan bişey olur mu
Ne oldu ki yağa?Kizartma yagi yemege hic koymam ben ama koyulurmu hani ziyan olmasin yazik ya komsum vermisti 5 6 tane kizarttim ama bol yagda kizartmam gerektigi icin yagi atamadm
Anladım canım ilk defa duyuyorum deneyeceğimmmYani seker koyuyosn iste bildigin sekerli makarna gbi bisey oluyor guzel bi dene
Yaga bisey olmadi kizartma yagi yani kizarmis normale gore daha sarimsi kizarik ya icli kofte kizartildigi icin normall sade patates kizartilan yaga gore dha koyu bi yag oldu ondan soruyorumNe oldu ki yağa?
Eğer dibine bir şeyler çöktüyse başka bir kaba al. Çöken kısım kalsın. Ondan sonra kullanabilirsin.
Kmsl Hnd in dediği gibi az az yemeklere de koyabilirsin. Yemeğin tadına hiçbir şey yapmıyor.
Hiç kizarmadigim için bilemiyorum canım.Yaga bisey olmadi kizartma yagi yani kizarmis normale gore daha sarimsi kizarik ya icli kofte kizartildigi icin normall sade patates kizartilan yaga gore dha koyu bi yag oldu ondan soruyorum
Afiyet olsun kız.Kizlar bugun ki menüm
Yayla çorbası
Sebzeli makarna
Dünden kalan dolmam da var bnim menü hazie
Afiyet olsun sebzeli makarnaya bayılırımKizlar bugun ki menüm
Yayla çorbası
Sebzeli makarna
Dünden kalan dolmam da var bnim menü hazie
Hımmmmmmmmmm çok güzel afiyet olsunnnnKızarmış tavuk, bulgur pilavı ve salata
Afiyet olsun canımKızarmış tavuk, bulgur pilavı ve salata
Sen de mi yeşil fasulye yaptın brutusKıymalı yeşil fasulye roka salatası ve yoğurt yetti bize bereketli sofralar kızlar
Sağol kuzumHımmmmmmmmmm çok güzel afiyet olsunnnn
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım