Ocağınıza Düştüm 😋

Kolay gelsin afiyet şeker olsun kuzucum

Korkuttun beni ha şimdi
Yok kız korkma ama ben ilk üç ay iştahım açık olmasına rağmen 1 kilo vermiştim ama 4.ay işte bebek benden almaya başlayınca boğazım delindi sanki o haftalardan sonrada bir enerji geldi evi yıkayıp paklayasım geliyordu yapmamak lazım öyle şeyler işte bir aydır da sürekli sıla yatmaktan sırt ağrıları var. Neticede bir mucizeyi taşıyoruz ve sürekli büyüyor kendimizi ona uyduruyoruz
Bir kaç haftaya süt ve süt ürünlerini, kavrulmamış badem, cevizi falan ara öğünlerine ekle

Bende iki kilo verdim daha tartılmadım tabi benim hamile olduğum andan beri iştahım yok yiyemiyom nerdeyse. Aynn yatmaktan yoruldum bunaldım ne bi yere gidebiliyom ne bi insan yüzü görüyorum sıkıldım simdiden başladım süt ve süt ürünlerine canm ceviz filan da yiyom dediğin gibi bi mucize bi can taşıyoruz her şeye değer valla şey diyecem sende de göbeğinde killanma oldu mu

Afiyet şifa olsun miniğime
Yok canım bende tüylenme olmadı ama normalde de göbeğim tüylü fazla çıkmasa iyi olur

Doğrudur canım herkeste farklı oluyormuş tüylenme bende tam aksine hiç bir yerimde çıkmıyor. Kaşlarımı aldırdım bir ay oldu iki üç tüy çıktı mesela
Aynn farklı oluyo kaş dedin de benim de kuaföre gitmem gerek kaş bıyık en son ne zaman gittim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…