- 29 Nisan 2015
- 31.348
- 105.508
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #1.321
Allahallah ben halen öyleyim hamişte değilim karnımda nevar Acep hamileliği 3.5 senedir atlatamadım zaaar12.haftayı doldurduktan sonra baktın doymuyorsun heh işte o zaman bebek senden almaya başlamış
Tamam kızzzzz kaç kilo aldın Bebiş nasılAdana'ya gelene kadar 3 kere acıkırım bacımsen benim yerime de ye
Bu saatten sonra en fazla ya mutfağa yada lavaboya gidersin geçti cicim aylarıAna bise kalmadı10 haftanın içindeyiz oy oy nereye giden
Psikolojik hamilesin sen, ikincisinde kolay olurAllahallah ben halen öyleyim hamişte değilim karnımda nevar Acep hamileliği 3.5 senedir atlatamadım zaaar
Kolay gelsin afiyet şeker olsun kuzucumNasılda tanıyür beni Lokumum hemde fit oluncakız zaten dünden hamur işi yaptıydım karnıyarık (poğaça gibi) belirteyimde milletin dün kafa karıstıydı neyse biraz kaldı yanına melemen yapıp gececem mutfağa giriştim temizliğe
9 kilo almışım öyle diyorlarTamam kızzzzz kaç kilo aldın Bebiş nasıl
Korkuttun beni ha şimdiBu saatten sonra en fazla ya mutfağa yada lavaboya gidersin geçti cicim ayları
Yok kız korkma ama ben ilk üç ay iştahım açık olmasına rağmen 1 kilo vermiştim ama 4.ay işte bebek benden almaya başlayınca boğazım delindi sanki o haftalardan sonrada bir enerji geldi evi yıkayıp paklayasım geliyordu yapmamak lazım öyle şeylerKorkuttun beni ha şimdi
Bende iki kilo verdim daha tartılmadım tabiYok kız korkma ama ben ilk üç ay iştahım açık olmasına rağmen 1 kilo vermiştim ama 4.ay işte bebek benden almaya başlayınca boğazım delindi sanki o haftalardan sonrada bir enerji geldi evi yıkayıp paklayasım geliyordu yapmamak lazım öyle şeylerişte bir aydır da sürekli sıla yatmaktan sırt ağrıları var. Neticede bir mucizeyi taşıyoruz ve sürekli büyüyor kendimizi ona uyduruyoruz
Bir kaç haftaya süt ve süt ürünlerini, kavrulmamış badem, cevizi falan ara öğünlerine ekle
Afiyet şifa olsun miniğimeBende iki kilo verdim daha tartılmadım tabibenim hamile olduğum andan beri iştahım yok yiyemiyom nerdeyse. Aynn yatmaktan yoruldum bunaldım ne bi yere gidebiliyom ne bi insan yüzü görüyorum sıkıldım simdiden başladım süt ve süt ürünlerine canm ceviz filan da yiyom dediğin gibi bi mucize bi can taşıyoruz her şeye değer valla şey diyecem sende de göbeğinde killanma oldu mu
Bende de vardı ama hamile olunca çok olmaya başladıAfiyet şifa olsun miniğime
Yok canım bende tüylenme olmadı ama normalde de göbeğim tüylü fazla çıkmasa iyi olur
Doğrudur canım herkeste farklı oluyormuş tüylenme bende tam aksine hiç bir yerimde çıkmıyor. Kaşlarımı aldırdım bir ay oldu iki üç tüy çıktı meselaBende de vardı ama hamile olunca çok olmaya başladı
Aynn farklı oluyo kaş dedin de benim de kuaföre gitmem gerek kaş bıyıkDoğrudur canım herkeste farklı oluyormuş tüylenme bende tam aksine hiç bir yerimde çıkmıyor. Kaşlarımı aldırdım bir ay oldu iki üç tüy çıktı mesela
Hamileliğin nimeti bu oldu valla iki haftada bir gitmekten kurtuldumAynn farklı oluyo kaş dedin de benim de kuaföre gitmem gerek kaş bıyıken son ne zaman gittim bilmiyorum
Bende ay bi giderim ama bu sefer baya geçti 3 ay olcak nerdeyseHamileliğin nimeti bu oldu valla iki haftada bir gitmekten kurtuldumpazartesi de ben gideyim bari olanları alsınlar
Kız sen benden fena çıktınBende ay bi giderim ama bu sefer baya geçti 3 ay olcak nerdeyse
Giderdim aslında ama doktor dinlenmem gerektiğini diyince yolculuk ypaamiyorm ondan uzadıKız sen benden fena çıktın
Teşekkür ederim balımmKolay gelsin afiyet şeker olsun kuzucum
Amooon maşallah teyzesinin kuzusuna9 kilo almışım öyle diyorlarkızda iyi maşallah bugün iğne bahanesiyle gittim gördüm onun kilosu da 1200ü geçmiş orta boylu bir bebe olacakmış doktor boyu senin kadar olur işte diyor