- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.667
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #1.381
Bizde lorlu yapıyoruz enfes oluyoVavvvv super iste bendr fasulyemi koydum pisiyor birde cevizli sekerli eriste yapiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde lorlu yapıyoruz enfes oluyoVavvvv super iste bendr fasulyemi koydum pisiyor birde cevizli sekerli eriste yapiyorum
Kakao yağınıda önerebilirim .. hatta vaseline markasının cocoa butterini kullandım ben. Benim kilo alıp vermeye bağlı çatlaklarım vardı zaten ama hamilelikte çok artmadı..benim karnımda büyümemişti ondanda olabilir.. önemli olan o bölgeyi sürekli nemli tutmak..Doğru genetik de olabiliyo ben tedbirimi alayım yinede çöküş devri yaşamayım
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.. fırında yaptığım mücverlerin hepsini tekrar tavada kızartmak zorunda kaldım artık yapmıyorum o yüzden:))Günaydın kızlar. Rabbim hepinize mutlu, huzurlu, sevgi dolu günler nasip etsin.
Ve de bol bol yemekli günler
Menülerimizi alalım.
Bu arada elimde çok fazla kabak var. Fırında mücver yapmak istiyorum ama ortası pişmiyor önerileriniz nedir?
@Kmsl Hnd
@HemGevezeHemDeli
O1deren87
C Cay6
@beautifulsweet
@Lavinya Lavinya
-Adel-
K KurkmantoluS
@BBlair
K Kezmola
@Blue0Pink
@Axelia
@Blue_Perii
Z zeLina
@MelodiminEsi
@beybisi35
@Ufukta_bebek
@Minik meleklerim
@ladymadyninablasi
@minik kalp0753
Dogrudur canimBizde lorlu yapıyoruz enfes oluyo
Eriste nasl derken nasl yaptigimi spruyosan canim makarna gbi hasliyorum sonra tereyagi eritip uzerine ceviz ve seker katip bi iki ceviriyorum ustune de eriste misssO erişte nasıl kuzuu
Altı kızarmış üstü kızarmış ama ortasiKakao yağınıda önerebilirim .. hatta vaseline markasının cocoa butterini kullandım ben. Benim kilo alıp vermeye bağlı çatlaklarım vardı zaten ama hamilelikte çok artmadı..benim karnımda büyümemişti ondanda olabilir.. önemli olan o bölgeyi sürekli nemli tutmak..
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.. fırında yaptığım mücverlerin hepsini tekrar tavada kızartmak zorunda kaldım artık yapmıyorum o yüzden:))
Et yemekleri yarışmasından esinlendim çökertme kebabı yapacağım bugün ben
Menümüz aynı.benim eşimde öğle yemeğine geldi gittiKız sizden esinlencem dememle yataktan kalkıp taze fasulye ve bulgur pilavı pişirmem bir oldu eşim öğle yemeğine geldi yedi gitti
Benimki de öyle oluyor hep.. unu mu az geliyor anlamadım...Altı kızarmış üstü kızarmış ama ortasi
Kekin içi de dışı da pişiyor. Bu da kek gibi değil mi?Benimki de öyle oluyor hep.. unu mu az geliyor anlamadım...
Rabbim bir daha göstermesin. İnsanin aklına yemek mi gelir o anBen dun deprem dolayisiyla yazdgm menuyu yapamadim bakalm bugune nasip insallah
Bir anda ilham geliyor, kalkıp hemen yapıveriyor insanKız sizden esinlencem dememle yataktan kalkıp taze fasulye ve bulgur pilavı pişirmem bir oldu eşim öğle yemeğine geldi yedi gitti
Kız ben de taze fasulye koydum, pişiyor şimdi.Menümüz aynı.benim eşimde öğle yemeğine geldi gitti
AynennnnKız ben de taze fasulye koydum, pişiyor şimdi.
Grup olarak aynı yemeği yapıyoruz
yok kuzu şeker olayını anlamadım. Erişteyi biliyorum ama. Tatlı mı oluyor bu şimdiEriste nasl derken nasl yaptigimi spruyosan canim makarna gbi hasliyorum sonra tereyagi eritip uzerine ceviz ve seker katip bi iki ceviriyorum ustune de eriste misss
ayyy sabah akşam öğle yemek bazen gına geliyor ama kıyamıyorum dışarda yemesine deMenümüz aynı.benim eşimde öğle yemeğine geldi gitti
Ayy evet şimdi de yarın arkadaşıma götürmek için kek yaptımBir anda ilham geliyor, kalkıp hemen yapıveriyor insan
Ay evethepimize afiyet olsunKız ben de taze fasulye koydum, pişiyor şimdi.
Grup olarak aynı yemeği yapıyoruz
HahahahBen de pirzola tavuk ve patates kizartıcam dünden ezme de vardı hiç yapasım yok ama
Hem malzeme çok gidiyor hem pişmiyor. Kızartmak en mantıklısı galiba.Benimki de öyle oluyor hep.. unu mu az geliyor anlamadım...
Teşekkür ederim canımKakao yağınıda önerebilirim .. hatta vaseline markasının cocoa butterini kullandım ben. Benim kilo alıp vermeye bağlı çatlaklarım vardı zaten ama hamilelikte çok artmadı..benim karnımda büyümemişti ondanda olabilir.. önemli olan o bölgeyi sürekli nemli tutmak..
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.. fırında yaptığım mücverlerin hepsini tekrar tavada kızartmak zorunda kaldım artık yapmıyorum o yüzden:))
Et yemekleri yarışmasından esinlendim çökertme kebabı yapacağım bugün ben
Kekin içi de dışı da pişiyor. Bu da kek gibi değil mi?
Bende hep kek gibi düşünüyorum ama içi öylece kalıyor.. kızartma candır:))Hem malzeme çok gidiyor hem pişmiyor. Kızartmak en mantıklısı galiba.
Yani seker koyuyosn iste bildigin sekerli makarna gbi bisey oluyor guzel bi deneyok kuzu şeker olayını anlamadım. Erişteyi biliyorum ama. Tatlı mı oluyor bu şimdi
ayyy sabah akşam öğle yemek bazen gına geliyor ama kıyamıyorum dışarda yemesine de
Ayy evet şimdi de yarın arkadaşıma götürmek için kek yaptım
İnsan isteyince neler yapmıyorki