-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #1.041
Misafir kabul ediyor musun?
Tabiki canım hemen gel çok severim misafirMisafir kabul ediyor musun?
Eyleee olmuyor iste o . Sebze diyon sebze yok zaten sknti o pazara ckmaynca. Marketlerde hersey olmuyo olan cerik curuk zten ayruca esim tavuk sevmiyo bikmis isyernde yemekten . Ama bi seklde hafta bitti bak 1 aksam.kahvalti yapmistik zaten illaki geciyoda pazara gididgi hafta dha rahat ne pisircegni bilerek geciyo yani oydu demek istedgmBi gün börek
Bi gün bakliyat
Bi gün tavuk
Bi gün makarna
Bi gün sebze
Bi gün de kahvaltılık
Bi günde dışarda
Bakkkkk hafta bitti
Bakma böyle yazdığıma bende ne pişirsem derdine düşerim her zaman
Kız var ya bizim evde de sebze pişmiyor düzgün ben Pazar’a gitsem bile pişirecek bişey bulamıyırumEyleee olmuyor iste o . Sebze diyon sebze yok zaten sknti o pazara ckmaynca. Marketlerde hersey olmuyo olan cerik curuk zten ayruca esim tavuk sevmiyo bikmis isyernde yemekten . Ama bi seklde hafta bitti bak 1 aksam.kahvalti yapmistik zaten illaki geciyoda pazara gididgi hafta dha rahat ne pisircegni bilerek geciyo yani oydu demek istedgm
Aa niye senin 2 cocugun yokmu ne yiyorsunuz pekj hep et tavuk balikmiKız var ya bizim evde de sebze pişmiyor düzgün ben Pazar’a gitsem bile pişirecek bişey bulamıyırum
Taze fasulye barbunya biber dolmasi ...Yazın çok sebze olmuyor kışın çok varda karnıbahar brokoli ıspanak pırasa havuç ... Yazın bir patlıcan bir kabak dondure dondure yapmakta çok klasik oluyor..
Ah doğru bir de fasulye var bizim evde çok yenmedigi içinTaze fasulye barbunya biber dolmasi ...
Çocuklar bir dönem aşırı yemek seçer oluyorlar belki öyle bir dönemden geçiyordurPatatesli böreğin yanına kemik sulu mercimek çorbası yaptım .nefis olmuş.oğlum çok yemek seçmeye başladı. Küçükken herşeyi yiyen çocuk şimdi herşeyi seçmeye başladı. Patatesli börek yemiyo.peynirlide.biber dolması da sevmez oldu.barbunya kuru fasulye yemez oldu.ay nazar deydi çocuģa.eşimde bakliyat çok seviyo.öf napacam ya.
Evet, eşimde hasta Bi şekilde eve geldiBizde de hep eşimi es geçerdi ama bu sefer o da hasta oldu
Patatesli böreğin yanına kemik sulu mercimek çorbası yaptım .nefis olmuş.oğlum çok yemek seçmeye başladı. Küçükken herşeyi yiyen çocuk şimdi herşeyi seçmeye başladı. Patatesli börek yemiyo.peynirlide.biber dolması da sevmez oldu.barbunya kuru fasulye yemez oldu.ay nazar deydi çocuģa.eşimde bakliyat çok seviyo.öf napacam ya.
Yaaaa kumsal ın yerinde olsaydı napacaktınŞimdide mutfağı kurcalamİş benim diyet bisküvilerden yiyor
Evet canım 2 çocuğum var biri küçük zaten,,,, mesela dün etli yeşil fasulye yapmıştım yanına pila cacık,,,, kızım öğlen sadece 2 kaşık yedi fasulyeden,,, akşama yemedi eşimde istemedi sucuklu yumurta yedilerAa niye senin 2 cocugun yokmu ne yiyorsunuz pekj hep et tavuk balikmi
Geçmiş olsun canım dikkatli olKizlar iyi geceler. Günler kısalıyor ve ben depresyona giriyorum galiba
Yemek yapmadım bu arada. Fena çarpılmışım. Dünden kalan yemekleri eşim dürüm yaptı öyle karnımızı doyurduk.
Ahhhhh keşke kış sebzesini yeseler de yapsamYazın çok sebze olmuyor kışın çok varda karnıbahar brokoli ıspanak pırasa havuç ... Yazın bir patlıcan bir kabak dondure dondure yapmakta çok klasik oluyor..
Mesela yazın hiç barbunya yapmadım biber dolmasını da 2 kere yaptım,,, patlıcan aldım 2 haftadır dolapta bekliyorTaze fasulye barbunya biber dolmasi ...