Ocağınıza Düştüm 😋

Eyleee olmuyor iste o . Sebze diyon sebze yok zaten sknti o pazara ckmaynca. Marketlerde hersey olmuyo olan cerik curuk zten ayruca esim tavuk sevmiyo bikmis isyernde yemekten . Ama bi seklde hafta bitti bak 1 aksam.kahvalti yapmistik zaten illaki geciyoda pazara gididgi hafta dha rahat ne pisircegni bilerek geciyo yani oydu demek istedgm

Kız var ya bizim evde de sebze pişmiyor düzgün ben Pazar’a gitsem bile pişirecek bişey bulamıyırum

Taze fasulye barbunya biber dolmasi ...
Ah doğru bir de fasulye var bizim evde çok yenmedigi için barbunya zamanı çok kısa denk gelemedim bu yıl, biber dolmasını yapabilmekte bebeksiz bir eve nasipp.. ah eski günler ne biber dolması yapar yerdikk lop lop..

Patatesli böreğin yanına kemik sulu mercimek çorbası yaptım .nefis olmuş.oğlum çok yemek seçmeye başladı. Küçükken herşeyi yiyen çocuk şimdi herşeyi seçmeye başladı. Patatesli börek yemiyo.peynirlide.biber dolması da sevmez oldu.barbunya kuru fasulye yemez oldu.ay nazar deydi çocuģa.eşimde bakliyat çok seviyo.öf napacam ya.

Çocuklar bir dönem aşırı yemek seçer oluyorlar belki öyle bir dönemden geçiyordur ..

Şimdide mutfağı kurcalamİş benim diyet bisküvilerden yiyor
Yaaaa kumsal ın yerinde olsaydı napacaktın
Hımmmmm diyete başladın demek

Kizlar iyi geceler. Günler kısalıyor ve ben depresyona giriyorum galiba
Yemek yapmadım bu arada. Fena çarpılmışım. Dünden kalan yemekleri eşim dürüm yaptı öyle karnımızı doyurduk.

Aa niye senin 2 cocugun yokmu ne yiyorsunuz pekj hep et tavuk balikmi
Evet canım 2 çocuğum var biri küçük zaten,,,, mesela dün etli yeşil fasulye yapmıştım yanına pila cacık,,,, kızım öğlen sadece 2 kaşık yedi fasulyeden,,, akşama yemedi eşimde istemedi sucuklu yumurta yediler
Bugün dolmayı eşim yedi kızım yemedi,,,, ben fasulye ve patlıcanı çok severim ama tek kendime de bazen üşeniyorum yapmaya öyle işte yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…