- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #1.081
Baba çok mu fazla çalışıyor?Oğlum 11 yaşında. Yok örnek aldığı kimse ama her şeyiyle çok yormaya başladı. Tahamülüm azaldı gerćekten
Sarma mı dolma mı?Feslegen Kokulu Nane canım doldurmak vakit alıyor biz küçük küçük lokmalık yapıyoruz oda daha çok ve daha küçük olduğu için daha fazla vakit alıyor birde oğlum yerinde durmuyor gelip gidip yaptığım işe salça oluyor ya da bana ama arada yapıyorum tabi hic yememkte olmaz
Trt çocuk çizgi filmlerinde hapşu, elif falan var. Erişte, ısırgan çorbası, domates çorbası, kapuska.. gösteriyorlar. Diyorum ki " aaa kızım hapsu da bundan yiyor, elif de " ondan sonra yemeğe başlıyor.Kız küçükken bile kanmıyordu valla
Kafkas gocmeniymisiz canim anneannemler ilk cankiriya oturmuş oradan da Ankara annem anneannemden öğrenmiş e bende annemden tabi, nereden gördüler yapıyorlar bilmiyorum. Bizde dolmabiber büyük yapılmaz küçük alınır yapılır herkese 2 büyük koymak yerine 6 7 tane küçük konur mesela öyle düşün.. Kayseri mantısı gibi mübarekSarma mı dolma mı?
Sarma ise haklısın. Çok zahmetli o. Ama biber dolması içini hazırla 5 dakikaya doldur.
Lokmalık biber dolması duymamıştım daha önce.
Nerelisiniz?
Anladimmm.Kafkas gocmeniymisiz canim anneannemler ilk cankiriya oturmuş oradan da Ankara annem anneannemden öğrenmiş e bende annemden tabi, nereden gördüler yapıyorlar bilmiyorum. Bizde dolmabiber büyük yapılmaz küçük alınır yapılır herkese 2 büyük koymak yerine 6 7 tane küçük konur mesela öyle düşün.. Kayseri mantısı gibi mübarek
Bizim marketlerde çok var şükür bulmakta hiç zorlanmadım bir de Mersin'de küçükler çok oluyor, ay birde tadı bir güzel oluyor ordakilerin.. ohh misssaAnladimmm.
Bende minnak severim ama bulması çok zor. ;(
Bilmiyorum ya mevsim gecisi de etkiliyor hem adet olamadm hem esimle atistik biraz canim darlaniyoNiye kız ne oldu?
Adet olmadığın için mi iyi değilsin?
Tatli mi tuzlu muKızlar yaa!!
Canım şöyle abur cubur bir şeyler istiyor.
Öneriniz var mı?
Eşinle atıştıysan dünya iyi olsa yine iyi olmazsın eşinle aran iyiyse dünya kötü olsa yine kötü olmazsın.Bilmiyorum ya mevsim gecisi de etkiliyor hem adet olamadm hem esimle atistik biraz canim darlaniyo
Aynen canım. Eşim görevde sadece hafta sonları geliyor.kışın daha uzak yere gitcek haftasonlarıda gelmicek.aynen çocuklarım babadan korkuyorlar. Yoksa hiç zaptedemiyorum.Baba çok mu fazla çalışıyor?
Çocuklar babanın yokluğunda cidden çok çekilmez oluyorlar.
Baba otorite demek çünkü.
CISS kilo yaparKızlar yaa!!
Canım şöyle abur cubur bir şeyler istiyor.
Öneriniz var mı?
Allah yardımcın olsunAynen canım. Eşim görevde sadece hafta sonları geliyor.kışın daha uzak yere gitcek haftasonlarıda gelmicek.aynen çocuklarım babadan korkuyorlar. Yoksa hiç zaptedemiyorum.
Amin canımAllah yardımcın olsun
Akşama sulu yemek yapmayayım dedim. Abur cubur ne yapabilirim diye. Lazanya iyi fikir ama evde yokLazanyaaaaaaaa
Feslegen Kokulu Nane sana da abur cubur olarak %80 kakaolu bitter çikolata öneriyorum en iyi huylu aburcubu ama 1 paketi bitirme