Ocağınıza Düştüm 😋

Evet canım 2 çocuğum var biri küçük zaten,,,, mesela dün etli yeşil fasulye yapmıştım yanına pila cacık,,,, kızım öğlen sadece 2 kaşık yedi fasulyeden,,, akşama yemedi eşimde istemedi sucuklu yumurta yediler😩😩😩
Bugün dolmayı eşim yedi kızım yemedi,,,, ben fasulye ve patlıcanı çok severim ama tek kendime de bazen üşeniyorum yapmaya öyle işte yani
Ama ne yiyor kizin peki hep boyle kahvalti ivir zivir filan mi makarna pilav ya da. Senin esinde seciciymis ondan sebze yenmiyo demekki benm sukur esim secici degldir . Bizim evde cok piser sebze kizima da sevdirmeye yedirmeye calisiyorum fasulye yer ispanak.eger cok ac anina gelirse yer iste ne bileyim cocuklara sebzeyi yedirmek gerek buyume cagnda cok onemli herseyden yemeleri ama tabi bizim dememize gore olmuyor .

Kizlar iyi geceler. Günler kısalıyor ve ben depresyona giriyorum galiba :KK70:
Yemek yapmadım bu arada. Fena çarpılmışım. Dünden kalan yemekleri eşim dürüm yaptı öyle karnımızı doyurduk.
Bende cok bunaldim bugun ev ustume geldi sanki ya mevsim gecisleri biraz ruhsal acidan tehlikeli bide regl geckti bi olssydm belki rahatlardim

Ama ne yiyor kizin peki hep boyle kahvalti ivir zivir filan mi makarna pilav ya da. Senin esinde seciciymis ondan sebze yenmiyo demekki benm sukur esim secici degldir . Bizim evde cok piser sebze kizima da sevdirmeye yedirmeye calisiyorum fasulye yer ispanak.eger cok ac anina gelirse yer iste ne bileyim cocuklara sebzeyi yedirmek gerek buyume cagnda cok onemli herseyden yemeleri ama tabi bizim dememize gore olmuyor .
Tavuk makarna patates pilav dön dolaş aynı yemekler eşimde öyle ,,,, o yüzden mutfak masrafı da fazla oluyor ne pişireceğimi bulamıyorum ... ama kızıma da söyledim artık sağlıklı besleneceksin diye inşallah uygulayabiliriz👍👍👍

Etli nohut yemegi

Bulgur pilavi
Coban salata
Yogurt.
Tatlım çoktan yemişsinizdir
Afiyet olsun. Elllerine sağlık 😘😘😘
Kızlar ben bugün anneme gideceğim. Yemek derdi yok çok mutluyum. :KK76:
Hayat sana güzel de bugün de ben :KK70: seni yarın görürüm😘😘
Bu hafta pazara cikamadim zaten sefil oldm evde ne pisircem.diye 😀😀
🤝🤝🤝
Aynen katılıyorum.
Tavuk incik haşlıyorum suyuna yoğurt çorbası yapacağım tavuklarıda patatesle birlikte tavada kızartırım yada fırına sürerim..
Ayy ne güzel düşünmüşsün. Tam şifa çorbası 👌
Yazın çok sebze olmuyor kışın çok varda karnıbahar brokoli ıspanak pırasa havuç ... Yazın bir patlıcan bir kabak dondure dondure yapmakta çok klasik oluyor..
Bana da tam tersi geliyor. 🤷‍♀️
Bende düdüklüye kemik atmaya karar verdim
Yanına yoğurt ve bulgur pilavı
Kemik suyu insana enerji veriyor 💪
Ah doğru bir de fasulye var bizim evde çok yenmedigi için 😅 barbunya zamanı çok kısa denk gelemedim bu yıl, biber dolmasını yapabilmekte bebeksiz bir eve nasipp.. ah eski günler ne biber dolması yapar yerdikk lop lop..
Biber dolmasını neden yapmaya zorlanıyorsun?
Patatesli böreğin yanına kemik sulu mercimek çorbası yaptım .nefis olmuş.oğlum çok yemek seçmeye başladı. Küçükken herşeyi yiyen çocuk şimdi herşeyi seçmeye başladı. Patatesli börek yemiyo.peynirlide.biber dolması da sevmez oldu.barbunya kuru fasulye yemez oldu.ay nazar deydi çocuģa.eşimde bakliyat çok seviyo.öf napacam ya.
Kaç yaşında canım, örnek aldığı biri mi var?
Evet canım 2 çocuğum var biri küçük zaten,,,, mesela dün etli yeşil fasulye yapmıştım yanına pila cacık,,,, kızım öğlen sadece 2 kaşık yedi fasulyeden,,, akşama yemedi eşimde istemedi sucuklu yumurta yediler😩😩😩
Bugün dolmayı eşim yedi kızım yemedi,,,, ben fasulye ve patlıcanı çok severim ama tek kendime de bazen üşeniyorum yapmaya öyle işte yani
Yaptığım yemeği hele bir yemesinler kan çıkartırım. 🤣🤣🤣🤣🤣
Vur yumruğunu masaya.
Geçmiş olsun canım dikkatli ol❤❤
Teşekkür ederim canım
Tavuk makarna patates pilav dön dolaş aynı yemekler eşimde öyle ,,,, o yüzden mutfak masrafı da fazla oluyor ne pişireceğimi bulamıyorum ... ama kızıma da söyledim artık sağlıklı besleneceksin diye inşallah uygulayabiliriz👍👍👍
Benim kızıma da çizgi filmdekileri örnek verip yediriyorum. Seninki 12 yaşında çizgi filme de kanmazki 😂😂😂

Insallah basta esinin buna uymasi lszim ister istemez anne babanin yemek kulturunu alir cocuk cnku . Biraz da sonradan olmuyor sanki kucukkenden olmasi lazim gbi aman bende blmiyorum benij kiz da hic peynir yemez sut zoraki icer

🤝🤝🤝
Aynen katılıyorum.

Vur yumruğunu masaya.

Teşekkür ederim canım

Benim kızıma da çizgi filmdekileri örnek verip yediriyorum. Seninki 12 yaşında çizgi filme de kanmazki 😂😂😂
Kız küçükken bile kanmıyordu valla😂😂
Insallah basta esinin buna uymasi lszim ister istemez anne babanin yemek kulturunu alir cocuk cnku . Biraz da sonradan olmuyor sanki kucukkenden olmasi lazim gbi aman bende blmiyorum benij kiz da hic peynir yemez sut zoraki icer
Eşimi de kayınvalidem böyle yapmış ne isteseler pişirmiş evde yemek varken bile kalkmış başka yemek yapmış

Sonuç ceremesini biz çekiyoruzzzzz😳😳😳

Kız küçükken bile kanmıyordu valla😂😂

Eşimi de kayınvalidem böyle yapmış ne isteseler pişirmiş evde yemek varken bile kalkmış başka yemek yapmış

Sonuç ceremesini biz çekiyoruzzzzz😳😳😳
Iste tek kizin.olsa o kolaydi ama esinde boyle oldugu icin isin zor valla ... ay cok sukur ben o yonden iyiyim sinir yaparim kiz ben sebzeyle yika ugras pisir begenilmesin ustune sucuklu yumurta yensinoh...

Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane canım doldurmak vakit alıyor biz küçük küçük lokmalık yapıyoruz oda daha çok ve daha küçük olduğu için daha fazla vakit alıyor birde oğlum yerinde durmuyor gelip gidip yaptığım işe salça oluyor ya da bana 😅 😂 ama arada yapıyorum tabi hic yememkte olmaz

🤝🤝🤝
Aynen katılıyorum.

Vur yumruğunu masaya.

Teşekkür ederim canım

Oğlum 11 yaşında. Yok örnek aldığı kimse ama her şeyiyle çok yormaya başladı. Tahamülüm azaldı gerćekten

Ben bugün kü menümü baştan oluşturdum valla. :halay: Havalar serinledi bir domates çorbası yapıcam. Fırında kebap çatlatan yapıcam. Yanına da ayran çırparım. Bitti gitti :kk77::super:

Kebap çatlatan ne
Ay çok güzel bir şey. Uygulama adı vermek yasak mı bilmiyorum ama hani bir sürü tarifin olduğu meşhur yemek uygulaması var ya orda var. Yaz hemen çıkıyor. Yufka ve kıymayla yapılıyor. Baya lezzetli bir şey oluyor canım. :super:

X