Ocağınıza Düştüm 😋

Hoş geldin canım. ❤❤❤
Hoş bulduk canımcım :KK200: Bugün dışarda olacağım için yemek yapmayacağım. Canım çok lahmacun istedi de. :21: Ancak dünkü menümü söyleyeyim hemen.
  • Nohut yemeği
  • Pirinç pilavı
  • Turşu
  • Ayran
Yarın ki menümü daha düşünmedim. Onu yarın paylaşacağım. :KK15:

Hoş bulduk canımcım :KK200: Bugün dışarda olacağım için yemek yapmayacağım. Canım çok lahmacun istedi de. :21: Ancak dünkü menümü söyleyeyim hemen.
  • Nohut yemeği
  • Pirinç pilavı
  • Turşu
  • Ayran
Yarın ki menümü daha düşünmedim. Onu yarın paylaşacağım. :KK15:
Afiyet olsun. Ellerine sağlık. Sana da bebise de şifa olsun. 😊😊😊😊

Kızlar galiba ben de hasta oluyorum. O yüzden sebzeli kemik suyu çorbası yaptım. Karabiber ve limon da üstüne.
Ay sen böyle yazınca canım kemik sulu mercimek çorbası çekti .ama nasıl çekti anlatamam.ama malesef buğday ısladım yoğurt çorbası yapacam yarın. En kısa zamanda yapmaliyım

Kızım Yoğurtlu çorba istedi.oğlumda bayılır.onu yapim bari.eşimde yok.yeter bize.ama cumartesi aşure yapacam.bayılırım kendilerine.oda bana çok kilo yapıyo. Oğlum çok istedi. Yoksa gerçek ten yapmıcaktım😦

Kızım Yoğurtlu çorba istedi.oğlumda bayılır.onu yapim bari.eşimde yok.yeter bize.ama cumartesi aşure yapacam.bayılırım kendilerine.oda bana çok kilo yapıyo. Oğlum çok istedi. Yoksa gerçek ten yapmıcaktım😦
Aşure kilo yapmaz ki kız? Çoğunluğu protein, şeker pirinç belki

Keşke senin kilonda olsaydım. Hiç vermeye çalışmazdım.
Kız kaç kilosun🧐
Evet gerçekten hiç istemiyordun dimmmmmm😳😳
Yeme o zaman😂😂😂
Aşure kilo yapmaz ki kız? Çoğunluğu protein, şeker pirinç belki
Kız nasıl kilo yapmasınnnnnn😳😳😳😳

X