Ocağınıza Düştüm 😋

Benim küçük kızım da akrep ve şu an beni acayip korkuttun.

Akrep burclarini hic sevmem hamile olmadan once de arkadasim falan olur diye korkardim. Buyuk konusmusum bebegim akrep olcak muhtemelen.

Ben baya geç kaldım ama belki yarına fikir olur size
Yeşil taze fasulye yemeği
Pilav
Yanına istediğiniz birseyler koyabilirsiniz ben çok çeşit tercih etmiyorum :)

Vallahi bilmiyorum,küçükken nasıl tatliliklar yapardı,şimdi kollarını kavuşturup uzaktan izliyor,acaba kardeşlerine ondan bir tik fazla avantaj sağlanıyor mu diye,bakıyor ki asıl pozitif ayrımcılık kendine yapılıyor,sesi çıkmıyor

Benimki şimdiden öyle yaa. Babasıyla beni dövüyor resmen. Kucağımıza gelince yaptığı ilk şey tokat atmak
Kolarimiz hep çizik. Eline aldigi şeyi anında parça parça ediyor.
Değişik bir bebek yani.

Ekseri o sekilde benim gözlemlediğim.
Erkek çocukları zamanla biraz daha içine kapanık olduklarından farklı şeylere yönelip biraz bağımsız olmayi tercih ediyorlar hoş bunu yapan kız çocukları da var.
Erkek çocukları anneci oluyorlar ama yaşları daha ufakken.
Erkek kardeşim anne ve babam için çok ayri yerdedir şimdi sorsan o da kız olsaymış keske derler kardeşimi sevmediklerinden değil tabi (bu arada kardeşim de akrep burcu )
Şimdi akrep burcu arkadaslardan linç yemeyelim. Her insanın,burcun kendine has özellikleri,güzellikleri var. Enerjiler farklı olabiliyor E burç faktörünün buna etkisi tartışılmaz.
Şöyle cimcimelerin saçıyla başıyla uğraşmak kokoş olmaya calismalarını izlemek eda ve isveleri vs kız çocuk bende daha baskın Sağlıklı olsunlar da önemli olan bu ama ben yine de kız çocuk diyorum.

Oo erkenden almış gardını
Valla zor çocuk bunlar,evladımız canımız ama bazen ne yapacagimi şaşırıyorum vallahi:)
İncinmesen incitmeden kalplerini kırmadan atlatırız bu dönemleri inşallah,benim hala umudum var,durulacak,hanım kızlar olacaklar:)

Bugün kahvaltı yaptık :) okuldan gelince yemek yapacak halim kalmamıştı
Eski uzun ömürlü kahvaltilarimmmm onları özlüyorum e şimdi bebek olunca öyle olmuyor tabi bebeğine yedir kendin hızlı hızlı ağzına bir şeyler at uykusu geldi hop kalk .....

Heh o içine kapalı ve bağımsız benim kız işte
Anneye düşkünlük değil de iletişime daha açık büyük oğlum,kendini güzel ifade eder, çevresinin düşüncelerini dinler ve kendininkini paylaşır vs.
Akrep burcu arkadaşlar bir el atsa da tüyo verse,o kestane kirpi dikenleri nasıl ayıklarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…