Ocağınıza Düştüm 😋

Senin canın sağolsun Tosiacım. Küçük bebeğin var zaten sen mutlu ol da.....

sağol canım benim evet valla ne yapalım
Bütün gün ona yemek yapıyorum.
Ama kizimin menüsü güzeldi bugun,
Öğlen pankek yaptım, tuzlu kurabiye yaptim dişleri kaşınıyor, ısırsın diye. sebzeli mercimek çorbası vardı aksama da. Gerçi o çorba yerine lahmacun yemeyi tercih etti ama neyse :)

benim kaynanamın insanlığı nerde diyodum ben de

demek hepsini tek bünyede toplamis kaynanan şaka bi yana Allah muhabbetinizi bozmasin imrendim valla
Aminn canım
Kayinvalidelerdeki insanlık ruhu yeniden canlansın hic bir gelin üzülmesin insallah..
Teşekkür ediyorum kızlar.

Aminn canım
Kayinvalidelerdeki insanlık ruhu yeniden canlansın hic bir gelin üzülmesin insallah..
Teşekkür ediyorum kızlar.

keşke kuzum ya ama kuş öldü beybi diye bi özlü söz var biliyosun benimkinin insanlığı hiç doğmamış o derece yok yani

Yaa onun dişleri kaşınıyor benim burdan içim kaynıyor
Rabbim size bağışlasın en güzel günlerini göstersin insallah lahmacun yemelerini yesin onu teyzesi

keşke kuzum ya ama kuş öldü beybi diye bi özlü söz var biliyosun benimkinin insanlığı hiç doğmamış o derece yok yani
Allah yardımcın olsun canım ozaman huysuzu da hiç çekilmiyor
Kuş öldü beybisi ama civcivler ölmesin diyoruz ozaman

Selam canim teşekkür ederim bemde biri beni etiket etsede geyik etsem diye bakiyorum.
Rica ederim. Baktım gurup çok sessiz, kimse yemek yapmıyor mu acep dedim.
Kızlar aksamki menüm :
Mercimek çorbası
Fırında köfte patates
Pilav
Dünden kalma sarma :)
Afiyet şifa olsun canım. Ellerine sağlık
.
Akşama patlıcan musakka var herkesi beklerim Biraz daha pişirmeseydim patlıcanlar intihar edecekti dolapta beni beklemekten
Etiketin için teşekkür ederim tatlım
Ayy bazen ben de dolapta unutuyorum sebzeleri. Allah affetsin.
Rica ederim canım. Etiketlememi beklemeden de yazabilirsin.
Yemeğimi hazırlıyorum canım kızartma var yemekteee
Ooo kolay gelsin.
Menü patates köfte kaptanım.. etiketlenmeyince yazmadım.....
Afiyet olsun. Ellerine sağlık.
Etiketlemeden de yazabilirsin canım. Sadece konuyu açarken etiket yapmıştım. Ondan sonra yapmadım. Baktım ses seda yok. Bir hatırlatayım kendimi dedim.

Yaa onun dişleri kaşınıyor benim burdan içim kaynıyor
Rabbim size bağışlasın en güzel günlerini göstersin insallah lahmacun yemelerini yesin onu teyzesi

aminnn sizin yoksa size de nasip etsin allah insallah :)
şu an yeme ama bence teyzesi fena soğan kokuyor
Biz prenses diyoruz kız bildiğin salih enişte oldu, nerede yanlış yaptık bilmiyorum

aminnn sizin yoksa size de nasip etsin allah insallah :)
şu an yeme ama bence teyzesi fena soğan kokuyor
Biz prenses diyoruz kız bildiğin salih enişte oldu, nerede yanlış yaptık bilmiyorum
Amin inşallah çok istiyorum özellikle kız çocuklarına bayılıyorum
Soğanı bana sevdirecek demektir ozaman
Ehehe salih enişte benim yeğenim de öyle icinden prensesler falan çıkmadı futbol falan oynuyor içinden mahmutlar rızalar osmanlar çıkıyor olsun yine tatlılar yine güzeller kurban olurum yaratana.

ben erkek çocuklarını çok severdim, oğlum olsun isterdim ama simdi iyi ki kızım olmus diyorum. Gerçi erkek de olsa aynı sevilecek ama, sanki bana arkadaş gibi şu an.
Bi de çok oynak benim kızım, kime çekti bilmiyoruz
Oturduğu yerde oynayıp duruyor, hoşuna giden birsey yediğinde himmmm diyip omuzlarını sallamaya kıvırmaya başlıyor, gülmekten ölüyorum

Hepsi güzel tatlı ama kız çocukları daha başka Annenin diger yarisi oluyorlar daha yakın oluyorlar özellikle ilerde
Şuan nişanlıyım ama evlenince bebek olayını ertelemeyi düşünmüyorum
Yaa çok şeker bişey ozaman oynasın zıplasın kuzum maşallah ona. O minnak omuzlarini öperim onun. Mutluluğunuz daim olsun canım inşallah.

amin canım, allah hayırlısını versin sana da inşallah

Balık mevsimini açmışsın. Bizim buralara ugramadi daha
Akıllı kızmış I inessa armand . Ne yapsın corbayi?
Amin canım.. Hic bir anlaşmazlığımız olmadı simdiye dek..
Dilerim hep böyle devam eder. ❤

Aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…