- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.075
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Senin canın sağolsun Tosiacım. Küçük bebeğin var zaten sen mutlu ol da.....
Amin canım.. Hic bir anlaşmazlığımız olmadı simdiye dek..Allah herkese böyle kv nasip etsin. Başka özellikleri de iyiyse tabiii....
Aminn canımbenim kaynanamın insanlığı nerde diyodum ben de
demek hepsini tek bünyede toplamis kaynananşaka bi yana Allah muhabbetinizi bozmasin imrendim valla
Aminn canım
Kayinvalidelerdeki insanlık ruhu yeniden canlansın hic bir gelin üzülmesin insallah..
Teşekkür ediyorum kızlar.❤
Yaa onun dişleri kaşınıyor benim burdan içim kaynıyorsağol canım benim evet valla ne yapalım
Bütün gün ona yemek yapıyorum.
Ama kizimin menüsü güzeldi bugun,
Öğlen pankek yaptım, tuzlu kurabiye yaptim dişleri kaşınıyor, ısırsın diye. sebzeli mercimek çorbası vardı aksama da. Gerçi o çorba yerine lahmacun yemeyi tercih etti ama neyse :)
Allah yardımcın olsun canım ozaman huysuzu da hiç çekilmiyorkeşke kuzum ya ama kuş öldü beybi diye bi özlü söz var biliyosunbenimkinin insanlığı hiç doğmamış o derece yok yani
Rica ederim.Selam canim teşekkür ederim bemde biri beni etiket etsede geyik etsem diye bakiyorum.
Afiyet şifa olsun canım. Ellerine sağlıkKızlar aksamki menüm :
Mercimek çorbası
Fırında köfte patates
Pilav
Dünden kalma sarma :)
Akşama patlıcan musakka var herkesi beklerimBiraz daha pişirmeseydim patlıcanlar intihar edecekti dolapta beni beklemekten
Ayy bazen ben de dolapta unutuyorum sebzeleri. Allah affetsin.Etiketin için teşekkür ederim tatlım
Ooo kolay gelsin.Yemeğimi hazırlıyorum canım kızartma var yemekteee
Afiyet olsun. Ellerine sağlık.Menü patates köfte kaptanım.. etiketlenmeyince yazmadım.....
Yaa onun dişleri kaşınıyor benim burdan içim kaynıyor
Rabbim size bağışlasın en güzel günlerini göstersin insallah lahmacun yemelerini yesin onu teyzesi
Amin inşallah çok istiyorum özellikle kız çocuklarına bayılıyorumaminnn sizin yoksa size de nasip etsin allah insallah :)
şu an yeme ama bence teyzesi fena soğan kokuyor
Biz prenses diyoruz kız bildiğin salih enişte oldu, nerede yanlış yaptık bilmiyorum
En sevdiğimBiz bugün dışarıdan yedik, lahmacun
Yemek yapamadım çoğu zaman olduğu gibi :)
Kız sen o halinle börek mi actin?Annemdeyim tepsi böreği yaptık belim koptu
Amin inşallah çok istiyorum özellikle kız çocuklarına bayılıyorum
Soğanı bana sevdirecek demektir ozaman
Ehehe salih eniştebenim yeğenim de öyle icinden prensesler falan çıkmadı futbol falan oynuyor içinden mahmutlar rızalar osmanlar çıkıyor olsun yinr tatlılar yine güzeller kurban olurum yaratana.
Mecbur yavrum tek başına annem yetişemiyor kör topal beraber yaptıkEn sevdiğim
Kız sen o halinle börek mi actin?
Hepsi güzel tatlı ama kız çocukları daha başkaben erkek çocuklarını çok severdim, oğlum olsun isterdim ama simdi iyi ki kızım olmus diyorum. Gerçi erkek de olsa aynı sevilecek ama, sanki bana arkadaş gibi şu an.
Bi de çok oynak benim kızım, kime çekti bilmiyoruz
Oturduğu yerde oynayıp duruyor, hoşuna giden birsey yediğinde himmmm diyip omuzlarını sallamaya kıvırmaya başlıyor, gülmekten ölüyorum
Hepsi güzel tatlı ama kız çocukları daha başkaAnnenin diger yarisi oluyorlar daha yakın oluyorlar özellikle ilerde
Şuan nişanlıyım ama evlenince bebek olayını ertelemeyi düşünmüyorum
Yaa çok şeker bişey ozaman oynasın zıplasın kuzum maşallah ona.O minnak omuzlarini öperim onun. Mutluluğunuz daim olsun canım inşallah. ❤
Amin hepimiz icin inşallah canım.amin canım, allah hayırlısını versin sana da inşallah
Balık mevsimini açmışsın. Bizim buralara ugramadi dahaKayinvalidem isyerime ugradi bir kac gündür solgun görünüyormuşum masamı 5 çayına çevirdi sağolsun hamur işi kısır börek salata derken öyle geçti günüm.
Ama akşam yemegi olmadan olmadan olmaz çorba balık salata bu akşamki menü'm.❤
Akıllı kızmış I inessa armand . Ne yapsın corbayi?sağol canım benim evet valla ne yapalım
Bütün gün ona yemek yapıyorum.
Ama kizimin menüsü güzeldi bugun,
Öğlen pankek yaptım, tuzlu kurabiye yaptim dişleri kaşınıyor, ısırsın diye. sebzeli mercimek çorbası vardı aksama da. Gerçi o çorba yerine lahmacun yemeyi tercih etti ama neyse :)
Amin canım.. Hic bir anlaşmazlığımız olmadı simdiye dek..
Dilerim hep böyle devam eder. ❤
merhaba canm ay yemek tarifleri de paylaşıyor musunuz? bakayım buraya ya çok iyi olur