Ocağınıza Düştüm 😋

Hepsi güzel tatlı ama kız çocukları daha başka 🙂 Annenin diger yarisi oluyorlar daha yakın oluyorlar özellikle ilerde🙂
Şuan nişanlıyım ama evlenince bebek olayını ertelemeyi düşünmüyorum 🥰
Yaa çok şeker bişey ozaman oynasın zıplasın kuzum maşallah ona.😍 O minnak omuzlarini öperim onun. Mutluluğunuz daim olsun canım inşallah. 🙏
Topiginizi sabote etmiş olmayayım ama o tamamen yapısal.
Ben de kız çocuğunu çok severim,bekarken inşallah evlenince kızım olur diye çok dua etmişliğim var.
Oğlum da var kızım da,yaş araları az,ama kızımla paylaşacağını zannettiklerimi oğlumla yaşıyorum:)daha ılıman,canayakin,konuşkan.
Kızım akrep burcu,burçlara pek inanmazdım,kızım inandırdı:KK70:
Her daim iğnesiyle geziyor,kırıcı ve hesapçı:)
Ergenliktendir diyordum,hadi sabır diyordum,geçen gün burçlar kitabı geçti elime amanin:eek:
Burcundanmis,bilsem 20 gün sonra doğururdum:KK70:

Evet küp küp doğuruyorum ama büyük küp 😁 ya hamileyken yapmıştım o zaman kokusundan sey olmuştum hala pek sevmem kendisini ama çeşit olsun diye mecbur yapiyorum 😁
Neden bilmiyorum ama küp küp doğrayınca ben de sevmiyorum. O yüzden serçe parmağım ölçüsünde doğruyorum. Önce kavurup sonra çok az suyla pişiriyorum. Genelde etsiz yapıyorum. Daha lezzetli oluyor. Denemeni tavsiye ederim.

Neden bilmiyorum ama küp küp doğrayınca ben de sevmiyorum. O yüzden serçe parmağım ölçüsünde doğruyorum. Önce kavurup sonra çok az suyla pişiriyorum. Genelde etsiz yapıyorum. Daha lezzetli oluyor. Denemeni tavsiye ederim.
Ya ben kavurmadan yapiyorum öyle deniycem canim sagol

X