- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 36
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #2.641
Mapus damlarına mı düştün sen Benim hayatım banlı geçti bu ay iki iş yap üç dinlenGünaydın kızlar. Bu ayın yarısı banlı geçti. Ama topigi sahipsiz bırakmadığınız için çok duygulandım
Hepinizi çooooookkk öpüyorum.
Kmsl Hnd tatlım sana da ayrıca teşekkür ediyorum ❤❤❤❤
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
@Lices_s
BBlair
Blue_Peri
1 1mirac
Tenceresiz kaldim anne
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
kk birinci noteri
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
MelodiminEsi
beybisi35
Limonsuzzcay
H Hilal0101
morkoltuk
6 ustu 1 anne
Sevmem de yapmam daBen severim ama beceremem yapmasını
Yok ya suyunu da yiyemiyorumBende bamya sevmem bilirsin ama suyu çok güzel oluyor.ekmeği ban ban ye
Canım aslında onun dişi kaşınıyordur ondan öyle yapıyordur valla bilemedim kiKızlar bir şey soracağım, yeni konu açmak istemiyorum.
Benim cimcime 4 dişi aynı anda çıkardı. Ama bildiğiniz kemiriyor. Çok acıyor. Ne yapabilirim ne sürebilirim. Silikon uç taksam ise yarar mı?
Bu kadar patatesi görünce aklıma doktorum geldi direk savunma yapmışım patates suçlu diye
Afiyet şifa olsun canım
Ah şu annelerimizEşimin canı ne zamandır bamya yemeği istiyordu bende hiç sevmem aldım anneme getirdim akşama yapıyor yanına pilav salata yeriz bizde
Ben bamya bulamadim gecen hafta aradim amaEşimin canı ne zamandır bamya yemeği istiyordu bende hiç sevmem aldım anneme getirdim akşama yapıyor yanına pilav salata yeriz bizde
Ben hep silikon ucla emzirdim kizimi ciplak vernce almiyordu alistigindan seninkide silikon ucla verince almaz bide emmeyi birakir diye nacizane uyaraym dedm cnmKızlar bir şey soracağım, yeni konu açmak istemiyorum.
Benim cimcime 4 dişi aynı anda çıkardı. Ama bildiğiniz kemiriyor. Çok acıyor. Ne yapabilirim ne sürebilirim. Silikon uç taksam ise yarar mı?
Ne yapayım peki tatlım?Ben hep silikon ucla emzirdim kizimi ciplak vernce almiyordu alistigindan seninkide silikon ucla verince almaz bide emmeyi birakir diye nacizane uyaraym dedm cnm
Sağol kuzumAh şu annelerimizafiyet bal şeker olsun canım
Bizim burda vardı canım kilosu 10 tlBen bamya bulamadim gecen hafta aradim ama
Inşallah canim benim yaEvet gecmemsti bi turlu zaten ilac kullanabilirken bile 1 haftadan once gecmiyo ya... insallah senin okdr uzun surmez
Valla bilemiyorum ki cnm sadece ilk zamanlar gogus yarasi olmstu bende lansinoh kullanmstm sonraki surecte hic olmadi hep silikonla emzrdm cnku biraktirana kdr cok gecms olsn insanin en hassas yeriNe yapayım peki tatlım?
Çok acıyor çünkü
Erişteyi annem kesmişti benim canim bende haşlayip sonra tereyağ ile kavuruyorum bazen üstüne kaşar peyniride ekliyorum güzel oluyoBu sıralarr tereyağlı erişteli çok duydum yaaa nasıl yapıyorsunuz ben hiç yemedim de
Ohhhhh afiyet olsun
Beren’im de çok sever
Kızzzzz sen nerelerdesin
Dunde ben yapmistim ayni bu sekil ama ustune peynir degil seker ekmistim esim ceviz sevmiyo sevseydi cevizi tereyagda kavurup ustune eriste ve seker dokuluyo bizim ordaErişteyi annem kesmişti benim canim bende haşlayip sonra tereyağ ile kavuruyorum bazen üstüne kaşar peyniride ekliyorum güzel oluyo
Sekeri annemde dedi cok güzel oluyo diyeDunde ben yapmistim ayni bu sekil ama ustune peynir degil seker ekmistim esim ceviz sevmiyo sevseydi cevizi tereyagda kavurup ustune eriste ve seker dokuluyo bizim orda
Şuan aklımda hiç bişey yok ama canım balık salata istiyorGünaydın kızlar. Cumanız mübarek olsun.❤❤❤❤
Akraba ziyareti yapacağım için yemek yapmayacağım.
Ama sizden menüleri alayım
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
@Lices_s
BBlair
Blue_Peri
1 1mirac
Tenceresiz kaldim anne
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
kk birinci noteri
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
MelodiminEsi
beybisi35
Limonsuzzcay
H Hilal0101
morkoltuk
6 ustu 1 anne
Begonya2
pembepepe08
M maralalmila
Günaydın canım hayırlı cumalar bugun yemekler kvdenGünaydın kızlar. Cumanız mübarek olsun.❤❤❤❤
Akraba ziyareti yapacağım için yemek yapmayacağım.
Ama sizden menüleri alayım
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
@Lices_s
BBlair
Blue_Peri
1 1mirac
Tenceresiz kaldim anne
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
kk birinci noteri
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
MelodiminEsi
beybisi35
Limonsuzzcay
H Hilal0101
morkoltuk
6 ustu 1 anne
Begonya2
pembepepe08
M maralalmila
Kız ne ballisin, bir anneden bir kayinvalidedenGünaydın canım hayırlı cumalar bugun yemekler kvden