Ocağınıza Düştüm 😋

Mapus damlarına mı düştün sen Benim hayatım banlı geçti bu ay iki iş yap üç dinlen bugün kendime patates suçlusu ve bulgur Pilavı yapmıştım canım annem patates köftesi yapmış getirmiş iki gün yeter bana bunlar

Ben severim ama beceremem yapmasını
Sevmem de yapmam da
Bende bamya sevmem bilirsin ama suyu çok güzel oluyor.ekmeği ban ban ye
Yok ya suyunu da yiyemiyorum
Kızlar bir şey soracağım, yeni konu açmak istemiyorum.
Benim cimcime 4 dişi aynı anda çıkardı. Ama bildiğiniz kemiriyor. Çok acıyor. Ne yapabilirim ne sürebilirim. Silikon uç taksam ise yarar mı?
Canım aslında onun dişi kaşınıyordur ondan öyle yapıyordur valla bilemedim ki

Kızlar bir şey soracağım, yeni konu açmak istemiyorum.
Benim cimcime 4 dişi aynı anda çıkardı. Ama bildiğiniz kemiriyor. Çok acıyor. Ne yapabilirim ne sürebilirim. Silikon uç taksam ise yarar mı?
Ben hep silikon ucla emzirdim kizimi ciplak vernce almiyordu alistigindan seninkide silikon ucla verince almaz bide emmeyi birakir diye nacizane uyaraym dedm cnm

Bu sıralarr tereyağlı erişteli çok duydum yaaa nasıl yapıyorsunuz ben hiç yemedim de

Ohhhhh afiyet olsun
Beren’im de çok sever

Kızzzzz sen nerelerdesin
Erişteyi annem kesmişti benim canim bende haşlayip sonra tereyağ ile kavuruyorum bazen üstüne kaşar peyniride ekliyorum güzel oluyo

Erişteyi annem kesmişti benim canim bende haşlayip sonra tereyağ ile kavuruyorum bazen üstüne kaşar peyniride ekliyorum güzel oluyo
Dunde ben yapmistim ayni bu sekil ama ustune peynir degil seker ekmistim esim ceviz sevmiyo sevseydi cevizi tereyagda kavurup ustune eriste ve seker dokuluyo bizim orda

Dunde ben yapmistim ayni bu sekil ama ustune peynir degil seker ekmistim esim ceviz sevmiyo sevseydi cevizi tereyagda kavurup ustune eriste ve seker dokuluyo bizim orda
Sekeri annemde dedi cok güzel oluyo diye bi gün onuda deniycem. Evet Cevizde dökeriz çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…