- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.557
- 35
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #2.661
Canım günaydın nasıl oldunGünaydın canım hayırlı cumalar bugun yemekler kvden
İmkân varsa en güzeliŞuan aklımda hiç bişey yok ama canım balık salata istiyor
Çaya gelecek galiba.Kızlar günaydın bugün eşimin kuzeni gelecek
Mercimekli köfte
Salata
Ayran
Sigara böreği
Tart pasta
Cola
Çay saati gibi yapıyoruz canım bizim burda öğlen gelen misafire çok ana yemek yapılmaz genelde bulgur tarzı şeyler yaparız akşama ana yemek olurÇaya gelecek galiba.
Afiyet olsun
Günaydın:)
Bugün bizim balık günümüz fırında balık salata ve fırın patates var bizde :)
Tatlım yalnız mı yaşıyorsun?Ama olsa şöyle bir su böreği,mantı, et sote, makarnanın her türünden olabilirr.
Neler vermezdim.
Hayaller, hayatlar annemmm.
Evet canım ailemden ayrı yaşadığımdan dolayı diyete bu kadar sadık kalabiliyorum yoksaaa nerdeeTatlım yalnız mı yaşıyorsun?
Bu arada ben de isterim
Kız isterdim yazacağıma isterim olmuş.Evet canım ailemden ayrı yaşadığımdan dolayı diyete bu kadar sadık kalabiliyorum yoksaaa nerdee
Geliyorum akşam desen hepsinden yaparım.❤
Teşekkür ederim canım düşünmen yeterliKız isterdim yazacağıma isterim olmuş.
Kıyamam sana , sen çalışıyosun. Yapmayı becerebilsem ben çağırırdım seni. Yufka böreğine razı olursan buyur gel canım
Bekliyorum o zamanTeşekkür ederim canım düşünmen yeterli
Ben yapabiliyorum ama keşke bilmiyor olsaydım
Böreğin her türlüsüne varım.
Kıymalı domates soslu yap istersen.Bugün bizde makarna günü ..
Nasıl bir çeşit yaparım bilemiyorum.. ama bu hafta kuru gününü atladık belki barbunya pilakili bir şeyler olabilir..
Aklım karışık
Kolay gelsin canımGünaydın canım. Bugun alışverişe cıkacagız menüm ondan sonra belli olur :) ama dün köfteli çorba, fırında sebzeli kanat ve pilav yapmıştım salatayla.
Kremalı mantarlıBugün bizde makarna günü ..
Nasıl bir çeşit yaparım bilemiyorum.. ama bu hafta kuru gününü atladık belki barbunya pilakili bir şeyler olabilir..
Aklım karışık