Ocağınıza Düştüm 😋

Biz dunkuleri yiyeceğiz.
Bu aralar bebeğim hiç durmuyor yaa sabah huysuz akşam huysuz ne yapacam bilmiyorum hiç bir sey memnun etmiyor onu, oyun oynarken bile 2 dk dikkati dağılıyor sonra yine ağlıyor sızlıyor eli sol kulağına gidiyor arada bir de agizina çok sokuyor yeni bir dış mi anlamadım doktora götürdüm hiç bir şeyi yok dedi ama genzide tıkalı, doktor boğazında bir şey yok serum fizyolojik yap yeter diyor sürekli ...

Selam kizlae kolay gelsin

Taze fasulye yaptim et sote pisiriyorum az bi etim vardi yanina pilav yaparim aksama
Biber gondermis kaynvaldem firinda onlari kizartacagim
Yemekleri cok yapmisken gorumcemleri yemege davet edeyim diye dusundum calisiyor kendi cunku evde ugrasmasin dedim ama henuz haber vermediler gelip gelmeyeceklerini eger gelirlerse cacik ve corba yaparim ortayada bi salata .

Tuketiyom canm. Hamilelere serum igne yokmu acaba
Canim cok gecms olsn hamileyken grip cok zor bi durum ben de olmstm 15 gunde zor atlatmstm ise de gidiyodum dahiliyeye gtmstm hamile oldgmu soyleyup ilac vermisti ona gore guya aldm ilaclari kadn dgm doktorumu bi araym hele sormadan icmiyim demstm burun spreyi mi neydi onu kullanmama izin vermemsti .

Sagol canim 15 gun mu çektin anam ben o kadar cekemem ya ben gitmedim hic doktora bi terleyim aksama belki atarım üstümden

Tereyağlı eriste yapıcam. kızım için dünden biraz tarhana corbasida var sanırım yeter
Bu sıralarr tereyağlı erişteli çok duydum yaaa nasıl yapıyorsunuz ben hiç yemedim de
Dün pazardan kociş le dolmalık biber almıştık.onları doldurdum.oh çok şükür bugünde Yemeğimiz var.Allahım olmayanlara da versin
Ohhhhh afiyet olsun
Beren’im de çok sever
Selam hanımlarrr
Kızzzzz sen nerelerdesin

Kızlar bir şey soracağım, yeni konu açmak istemiyorum.
Benim cimcime 4 dişi aynı anda çıkardı. Ama bildiğiniz kemiriyor. Çok acıyor. Ne yapabilirim ne sürebilirim. Silikon uç taksam ise yarar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…