- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.557
- 35
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #2.601
Hayırlı doğumların olsun canımGunaydinben yemek yapmadim cok o yuzden yazamadim ama dunkini yazayim
Mercimek corbasi
Patlican silkme
Cacik.
Bugunde yemek yapmicam. Artik dogurmak istiyorumhep birileri yapiyor sagolsunlar.
Hastayım 2 gündür grip oldumGünaydın cqnım nasılsın nasıl gidiyor hamilellik
Geçmiş olsun canımHastayım 2 gündür grip oldumhamilelik iyi gidiyo cok şükür sıkıntı yok gibi doktora gitmedim hala canm. Sen nasılsın
Sağol canım valla bian önce gecse iyi olcak burnum kıpkırmızı olduGeçmiş olsun canım
Hamilelikten dolayı bağışıklığın düşmüş demek ki.Sağol canım valla bian önce gecse iyi olcak burnum kıpkırmızı oldubu yaşıma kadar cok nadir grip olan biriyim son zamnlrda sik sik oluyom kendi kendime nazar ettim galiba
Bise aksatmiyom bolca meyve yiyom limonlu cay vs herseyi ediyom canmHamilelikten dolayı bağışıklığın düşmüş demek ki.
Vitaminlerini aksatma
Minnak çok nazlı deseneBise aksatmiyom bolca meyve yiyom limonlu cay vs herseyi ediyom canm
Hasta hasta nazini cekemem o minnağınMinnak çok nazlı desene
Hasta da olsan yorgun da olsan cekiyon kızHasta hasta nazini cekemem o minnağınagzim acik uyumaktan kurudu ha
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineHastayım 2 gündür grip oldumhamilelik iyi gidiyo cok şükür sıkıntı yok gibi doktora gitmedim hala canm. Sen nasılsın
Sagol dikkat ediyom güya ama eşimden gecti o atlatti ben kaldim hep onun sucu hain kocaGeçmiş olsun canım dikkat et kendine
Hahahhhhhh bu şurada herkeste salgın var canım bol bol c vitamini tüketSagol dikkat ediyom güya ama eşimden gecti o atlatti ben kaldim hep onun sucu hain koca
Tuketiyom canm. Hamilelere serum igne yokmu acabaHahahhhhhh bu şurada herkeste salgın var canım bol bol c vitamini tüket
Çok ağır geçiriyorsan vardır canım eğer kötüysen bi doktora git o zamanaTuketiyom canm. Hamilelere serum igne yokmu acaba
Aksama kadar bi bekleyeyim gözüm de yas gelmeye başladıÇok ağır geçiriyorsan vardır canım eğer kötüysen bi doktora git o zamana
Ooooooo canım fazla bekleme o zamanAksama kadar bi bekleyeyim gözüm de yas gelmeye başladı
Esim yokki suan çalışıyo aksami bekleyecem canm mecbur hem o zmana duzelir belki inşallahOoooooo canım fazla bekleme o zaman
İnşallah canım o zaman bol bol dinlen kalkmaEsim yokki suan çalışıyo aksami bekleyecem canm mecbur hem o zmana duzelir belki inşallah