- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #2.621
Günaydın kızlar.❤❤❤❤oh oh Feslegen de gelmiş.hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinlütfen bidaha gitme.neler pişirecek siniz hanımlar hadi sizden kopya çekeyim ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canm sağolasınİnşallah canım o zaman bol bol dinlen kalkma
GünaydınGünaydın kızlar.❤❤❤❤oh oh Feslegen de gelmiş.hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinlütfen bidaha gitme.neler pişirecek siniz hanımlar hadi sizden kopya çekeyim ya
Anladım.iyi hadi inşallah bu kontrolde güzel çıkar☺Günaydın
Ben daha karar veremedim yaaa kızı kontrole götürecem gelince uydururum bişeyler
Canim cok gecms olsn hamileyken grip cok zor bi durum ben de olmstm 15 gunde zor atlatmstm ise de gidiyodum dahiliyeye gtmstm hamile oldgmu soyleyup ilac vermisti ona gore guya aldm ilaclari kadn dgm doktorumu bi araym hele sormadan icmiyim demstm burun spreyi mi neydi onu kullanmama izin vermemsti .Tuketiyom canm. Hamilelere serum igne yokmu acaba
Sagol canim 15 gun mu çektin anam ben o kadar cekemem ya ben gitmedim hic doktora bi terleyim aksama belki atarım üstümdenCanim cok gecms olsn hamileyken grip cok zor bi durum ben de olmstm 15 gunde zor atlatmstm ise de gidiyodum dahiliyeye gtmstm hamile oldgmu soyleyup ilac vermisti ona gore guya aldm ilaclari kadn dgm doktorumu bi araym hele sormadan icmiyim demstm burun spreyi mi neydi onu kullanmama izin vermemsti .
AminnnDün pazardan kociş le dolmalık biber almıştık.onları doldurdum.oh çok şükür bugünde Yemeğimiz var.Allahım olmayanlara da versin
Evet gecmemsti bi turlu zaten ilac kullanabilirken bile 1 haftadan once gecmiyo ya... insallah senin okdr uzun surmezSagol canim 15 gun mu çektin anam ben o kadar cekemem ya ben gitmedim hic doktora bi terleyim aksama belki atarım üstümden
En sevdiğim tereyağlı erişte.. diyet diyet canım çekti ama yapamam neyse az kaldı diyetin bitmesine son 3kiloTereyağlı eriste yapıcam. kızım için dünden biraz tarhana corbasida var sanırım yeter
Selam hanımlarrrGünaydın kızlar. Bu ayın yarısı banlı geçti. Ama topigi sahipsiz bırakmadığınız için çok duygulandım
Hepinizi çooooookkk öpüyorum.
Kmsl Hnd tatlım sana da ayrıca teşekkür ediyorum ❤❤❤❤
O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
Blue0Pink
minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
1 1mirac
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya @ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@MelodiminEsi
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@Hilal0101
@morkoltuk
6 ustu 1 anne
Bu sıralarr tereyağlı erişteli çok duydum yaaa nasıl yapıyorsunuz ben hiç yemedim deTereyağlı eriste yapıcam. kızım için dünden biraz tarhana corbasida var sanırım yeter
Ohhhhh afiyet olsunDün pazardan kociş le dolmalık biber almıştık.onları doldurdum.oh çok şükür bugünde Yemeğimiz var.Allahım olmayanlara da versin
Kızzzzz sen nerelerdesinSelam hanımlarrr
Ben severim ama beceremem yapmasınıEşimin canı ne zamandır bamya yemeği istiyordu bende hiç sevmem aldım anneme getirdim akşama yapıyor yanına pilav salata yeriz bizde
Bende bamya sevmem bilirsin ama suyu çok güzel oluyor.ekmeği ban ban yeEşimin canı ne zamandır bamya yemeği istiyordu bende hiç sevmem aldım anneme getirdim akşama yapıyor yanına pilav salata yeriz bizde