Ocağınıza Düştüm 😋

Böreğim patatesli olacak o yüzden eledim onu makarnada ağır mı olur acaba akşam çaya gelecekler.. kuskus şıkda duruyor serviste:)) yapayım gitsin😂

Akşamada tavuk suyu çorba. . Hastalık bize de geldi eşim sağolsun.. bebeğimin de burnu akıyor inşallah hemen atlatırız.
Hımmmm o zaman patates salatası olmaz evet kuskus salatasını bende beğeniyorum güzel be şık duruyor afiyet olsun şimdiden

Geçmiş olsun herkeste salgın var oyyyyyy kıyamam bebekler hasta olmasın yaaaa😩😩

Ay kızlar oģlum da hastalıktan nasibini aldı .eşim sağlam ama izinli bi hafta😆😆benim boğazım tam geçmedi. Kızım hariç hepimiz evdeyiz.bugün bizim menüde
patates kızartması
kaşarlı milföy
spagetti
Poģaca(komşu verdi)
elmalı pasta(komşu verdi)
kabak tatlısı(komşu verdi)fırını açmış ken yapmış.benimde tabaklarım vardı.sağolsun katmış getirmiş

Hımmmm o zaman patates salatası olmaz evet kuskus salatasını bende beğeniyorum güzel be şık duruyor afiyet olsun şimdiden

Geçmiş olsun herkeste salgın var oyyyyyy kıyamam bebekler hasta olmasın yaaaa😩😩
Sağol cnm.. minicik burun o kadar nasıl akabilir hayretler içindeyim:)
Ay kızlar oģlum da hastalıktan nasibini aldı .eşim sağlam ama izinli bi hafta😆😆benim boğazım tam geçmedi. Kızım hariç hepimiz evdeyiz.bugün bizim menüde
patates kızartması
kaşarlı milföy
spagetti
Poģaca(komşu verdi)
kabak tatlısı(komşu verdi)fırını açmış ken yapmış.benimde tabaklarım vardı.sağolsun katmış getirmiş
Hasta çorbası yapıyorum gelin beraber içelim:) geçmiş olsun sizede..

Sizede gećmiş olsun.valla hastayız diye her çorba çeşidini içtik☺☺bi kendimize gelseydik ya.daha kış gelmeden herkesi kırdı gećirdi😕

patates kızartması
kaşarlı milföy
spagetti
Poģaca(komşu verdi)
Boyle komsu hepimizin basina:)

patates kızartması
kaşarlı milföy
spagetti
Poģaca(komşu verdi)
Herkese böyle komşuuuuuu🙏🙏🙏🙏
Afiyet olsun😘😘😘
Bizde etli kuru fasulye
pilav
turşu var kızlar 😊
Bende bu hafta bi gün yapıcam kurufasulye afiyet olsun😋😋😋

Canım buhar makinası varsa kullanabilirsin çok iyi geliyor👍👍👍
Zerdecalli tarhana cirbasi yaptim yanina ne yapsam kizlar fikirleri aliyim ama kolay bisi olsun oyle cok ugrasamam 🤣
Değişik bi çorba afiyet olsun,,,, yap bi kıymalı makarna ohhhh missssssss😋😋😋😋

Sizede gećmiş olsun.valla hastayız diye her çorba çeşidini içtik☺☺bi kendimize gelseydik ya.daha kış gelmeden herkesi kırdı gećirdi😕
Kış gelseydi de havadaki mikropları temizleseydi bu kadar olmazdı sanki sıcaklarda iyice çoğalıyorlar sanki:KK43:
Herkese böyle komşuuuuuu🙏🙏🙏🙏
Afiyet olsun😘😘😘

Bende bu hafta bi gün yapıcam kurufasulye afiyet olsun😋😋😋

Canım buhar makinası varsa kullanabilirsin çok iyi geliyor👍👍👍

Değişik bi çorba afiyet olsun,,,, yap bi kıymalı makarna ohhhh missssssss😋😋😋😋
Yok cnm ilk defa hasta olduk.. akması iyi bir şey diye avutuyorum kendimi şimdilik..

Günaydın kızlarrrrrrr. ❤❤❤

Bugün makarna
Salata
Ayran yapıcam ama canım kısırda istiyor şöyle bol yeşillikli ekşili kendime göre biraz yapıcam👍👍👍

Hadi bakalım sizin menülerde ne var🤔🤔🤔
Afiyet olsun 🤗😉

X