- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #2.421
Aslında bu söylediklerini bugünde düşündüm.bilmiyorum ya herkes yiyor içiyor bana herşey yasakMetabolizma ile alakalı değil.
Sen kafanda öyle şartlamışsın. Bazıları der ya hani " ne kadar yesem de kilo almıyorum " cidden de almazlar, çünkü öyle şartlamışlar.
Bu arada çok üşeniyorum yapmaya ama kayınpederim burda onun için yapmak istiyorum.
Öncelikle hangi olaydan sonra kilo aldığını bul, sonra kendini telkin et.Aslında bu söylediklerini bugünde düşündüm.bilmiyorum ya herkes yiyor içiyor bana herşey yasakseviyorsanız yapın.yemesi çok guzel
Evlendiğimde 45tim.sonra doğum yaptım 55 oldum. Tabi 55i beģenmiyordum kendimi şişko zannediyordum.sonra kızımı doğum yaptım 50 kiloya düştüm.sonra sonra git gide kilo aldım.bende anlamadımÖncelikle hangi olaydan sonra kilo aldığını bul, sonra kendini telkin et.
ya buna inaniyorum varya herseyden odumuz koparaj kilo olcak diye yiyoruz ve oluyo dun saldim ben bi sure takmiycam kilo olayni dusunmeden yicem artik metabolizmam benmde yavas caliyoMetabolizma ile alakalı değil.
Sen kafanda öyle şartlamışsın. Bazıları der ya hani " ne kadar yesem de kilo almıyorum " cidden de almazlar, çünkü öyle şartlamışlar.
Bu arada çok üşeniyorum yapmaya ama kayınpederim burda onun için yapmak istiyorum.
Ben anlataym kendmi bildm bileli balij etli ve hafif gobekliydim hic dumduz gobegm olmamsti boyumda kisa . 58 kiloyla evlendim 3 bucuk yil sonra 62 kiloyla hamile kaldim dogum yaptim ve iyi okuyun smdi 49 kiloya kadr hc ozel bisey yapmadan uykusuzlk aclik snr stres derken dustum emziriyodumda ve ilk kez dumduz gobegim vardi 1 yil once emzirmeyi kestim suan 60 kiloyum burda kalsam bile yeter 55 olsam harika olur ama olamiyor irade 0Evlendiğimde 45tim.sonra doğum yaptım 55 oldum. Tabi 55i beģenmiyordum kendimi şişko zannediyordum.sonra kızımı doğum yaptım 50 kiloya düştüm.sonra sonra git gide kilo aldım.bende anlamadım
Kadayifli muhallebi yaptm bende kizlar menume yazmamistm da yarn bi akrabam gidicez onlara goturecegimYap kız bende vakıtt bulunca yapcam üstünede krem santi sürcem ben buaralar fena tatlı krizine giriyom
Normalde yemeğe bir kaç saat kala karar veririm ama eşim balık almış,Yarın ne yemek yapmayı düşüyorsunuz
Bir şey tetiklemiş olmalı, iyi düşün.Evlendiğimde 45tim.sonra doğum yaptım 55 oldum. Tabi 55i beģenmiyordum kendimi şişko zannediyordum.sonra kızımı doğum yaptım 50 kiloya düştüm.sonra sonra git gide kilo aldım.bende anlamadım
Afiyet olsun şimdidenNormalde yemeğe bir kaç saat kala karar veririm ama eşim balık almış,
Yarın yemekte balık var
Kafam rahatsa eğer istediğim kadar yesem de kilo almam ama kafam rahat değilse yemeden de alırım maalesefya buna inaniyorum varya herseyden odumuz koparaj kilo olcak diye yiyoruz ve oluyo dun saldim ben bi sure takmiycam kilo olayni dusunmeden yicem artik metabolizmam benmde yavas caliyo
Bu boya gayet de normal bir kilon var. Hiç şikayet etmeÜffffff kilo konusuna hiç girmeyelim yaaaaaa boyum 1.72 evlendiğimde 45 kiloydum
İlk kızımdan sonra 58 kiloydum 2. Kızımdan sonra tekrar 58 e kadar indim ama şuanda 66 kiloyum herhalde tam olarak tartılmaya da korkuyorum
Acilen benimde diyete başlamam lazım ama boğazımı kesemiyorum ki sürekli bi açlık hali
Diyet modunda olduğum halde ekmek yemediğim halde kilo almaya devam ediyorum.o yüzden bugün pek bişe yememeyi planlıyorum.şuan sinirlerim bozuk oğluma bile sabah sin irlendim.Yemicem bişe isterse bayılayımÜffffff kilo konusuna hiç girmeyelim yaaaaaa boyum 1.72 evlendiğimde 45 kiloydum
İlk kızımdan sonra 58 kiloydum 2. Kızımdan sonra tekrar 58 e kadar indim ama şuanda 66 kiloyum herhalde tam olarak tartılmaya da korkuyorum
Acilen benimde diyete başlamam lazım ama boğazımı kesemiyorum ki sürekli bi açlık hali
Ay daha neler!!!Diyet modunda olduğum halde ekmek yemediğim halde kilo almaya devam ediyorum.o yüzden bugün pek bişe yememeyi planlıyorum.şuan sinirlerim bozuk oğluma bile sabah sin irlendim.Yemicem bişe isterse bayılayım
Ama az yediğim halde kilo alımı devam ediyo.kim olsa takmazAy daha neler!!!
Kilo alınca sen senlikten çıkıyor musun?
Alırsan al ne olmuş yani?
Sağlıklı ol sıhhatli ol bir kaç kilo fazlan olsun.
Lütfen takma kafana
Ama bizim millet takmasa olmaz.
Işte kafaya taktığımız için alıyoruz.Ama az yediğim halde kilo alımı devam ediyo.kim olsa takmaz
Bikere babam bana yatılı gelmiştı. Kiloyu hiç düşünmeden canımın istediğini Yemiştım. Sonra bi baktım 60küsürlerdeyim.hayatımda hamilelik harici hiç bu rakamlara gelmemiştım. Ogün bugündür ki yıllar oldu 60 lardan kurtulamadımIşte kafaya taktığımız için alıyoruz.