- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.789
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #2.401
Buradan uzakken çok fazla düşünme fırsatım oldu dermişim.
Etmez olur muyum
Bide benim eşim sıkı sarılmış yaprağı yer.biraz gevşek sarılı olsun yemez.ben bi saatte sardım ama az sardım.1 kilo var yokYok kız. Benim elim çok yavaş
Pratik değilim hiç
Oooo daha ne yapacanTatlim corbam oldugu gbi duruyor yayla corbasi ve zeytinyagli dolmam var gunduz evde.olmayacagm aksama gelince.duruma gore bakarim artik
Bide aksam sutlu misir pisirdim o var annecim kek getirmis o var yani heralde biseyde yapmam gbi duruyor
Ay canım yaprak sarması çektiBide benim eşim sıkı sarılmış yaprağı yer.biraz gevşek sarılı olsun yemez.ben bi saatte sardım ama az sardım.1 kilo var yok
Valla değil 3 gün 1saat bıraksan öyle oluyor.arkadaşıma gündüz oturmaya bile gitsem evin düzeni şaşıyor varmı böyle bişe3 gündür evle ilgilenmeyince ev evlikten çıkmış var mi böyle şey ya
Bende çok seviyorum ama gözüm kesmiyordu.kızım hergün lafını yapınca kalkıp yapayım dedim.bugünkü menümü kızım bulduAy canım yaprak sarması çekti
Helal olsunBide benim eşim sıkı sarılmış yaprağı yer.biraz gevşek sarılı olsun yemez.ben bi saatte sardım ama az sardım.1 kilo var yok
Dünkü yemeklerim bitmedi.Feslegen Kokulu Nane ne yemek yaptın kız bugün
Ya evet babam söyledi.çok isterdim orda olmak ama rejimdeyim.benimki nasıl bi rejimse habire kilo alıyomKıza bi mercimek çorbası pişirdim
Anneme gidiyorum sıkma börek yapıyor r
Oh mis.ya benim metabolizmam iyice sıfırlandı.az yesem bile kilo alıyorum.revani yapsam yesem ne güzel olmazmı yı sımdiDünkü yemeklerim bitmedi.
Belki yanına dolma yaparım.
Ha bir de cayın yanına revakı yapmayı düşünüyorum.
Metabolizma ile alakalı değil.Oh mis.ya benim metabolizmam iyice sıfırlandı.az yesem bile kilo alıyorum.revani yapsam yesem ne güzel olmazmı yı sımdi
Yap kız bende vakıtt bulunca yapcam üstünede krem santi sürcem ben buaralar fena tatlı krizine giriyomMetabolizma ile alakalı değil.
Sen kafanda öyle şartlamışsın. Bazıları der ya hani " ne kadar yesem de kilo almıyorum " cidden de almazlar, çünkü öyle şartlamışlar.
Bu arada çok üşeniyorum yapmaya ama kayınpederim burda onun için yapmak istiyorum.
İyiyiz çok sükür canım baya azaldı vucudundakiler kaşıntısı filan geçti ❤simdide kucak için aglıyo
Ilk zamanlar bende oyleydim. Gerci simde de değişen bir şey yok yaYap kız bende vakıtt bulunca yapcam üstünede krem santi sürcem ben buaralar fena tatlı krizine giriyom
Yeni yeni dünyayı tanıyor. Biliyor ki ağlarsam annem beni alacak.İyiyiz çok sükür canım baya azaldı vucudundakiler kaşıntısı filan geçti ❤simdide kucak için aglıyo2 gündür koyduğum yerde 1 dk durmuyo acayip zorlanıyorum ya
Geçmiş olsunGünaydın kızlar. Yine yeni yeniden gelsin menüler.
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@BenSero
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
1 1mirac
Tenceresiz kaldim anne
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@Nausicaa
@tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@MelodiminEsi
@beybisi35
@Limonsuzzcay
H Hilal0101
@morkoltuk
@6ustu1anne
Arkadaşlar etiket yapmayı unuttuğum varsa beni uyarır mısınız?
Malum 4 gündür yoktum.