Ocağınıza Düştüm 😋

Metabolizma ile alakalı değil.
Sen kafanda öyle şartlamışsın. Bazıları der ya hani " ne kadar yesem de kilo almıyorum " cidden de almazlar, çünkü öyle şartlamışlar.

Bu arada çok üşeniyorum yapmaya ama kayınpederim burda onun için yapmak istiyorum.
Aslında bu söylediklerini bugünde düşündüm.bilmiyorum ya herkes yiyor içiyor bana herşey yasak😦seviyorsanız yapın.yemesi çok guzel😊😊

Metabolizma ile alakalı değil.
Sen kafanda öyle şartlamışsın. Bazıları der ya hani " ne kadar yesem de kilo almıyorum " cidden de almazlar, çünkü öyle şartlamışlar.

Bu arada çok üşeniyorum yapmaya ama kayınpederim burda onun için yapmak istiyorum.
ya buna inaniyorum varya herseyden odumuz koparaj kilo olcak diye yiyoruz ve oluyo dun saldim ben bi sure takmiycam kilo olayni dusunmeden yicem artik metabolizmam benmde yavas caliyo

Evlendiğimde 45tim.sonra doğum yaptım 55 oldum. Tabi 55i beģenmiyordum kendimi şişko zannediyordum.sonra kızımı doğum yaptım 50 kiloya düştüm.sonra sonra git gide kilo aldım.bende anlamadım
Ben anlataym kendmi bildm bileli balij etli ve hafif gobekliydim hic dumduz gobegm olmamsti boyumda kisa . 58 kiloyla evlendim 3 bucuk yil sonra 62 kiloyla hamile kaldim dogum yaptim ve iyi okuyun smdi 49 kiloya kadr hc ozel bisey yapmadan uykusuzlk aclik snr stres derken dustum emziriyodumda ve ilk kez dumduz gobegim vardi 1 yil once emzirmeyi kestim suan 60 kiloyum burda kalsam bile yeter 55 olsam harika olur ama olamiyor irade 0

Evlendiğimde 45tim.sonra doğum yaptım 55 oldum. Tabi 55i beģenmiyordum kendimi şişko zannediyordum.sonra kızımı doğum yaptım 50 kiloya düştüm.sonra sonra git gide kilo aldım.bende anlamadım
Bir şey tetiklemiş olmalı, iyi düşün.
Mesela benimki sahipsizlik hissi.
Babam ölünce kendimi yalnız hissettim.
O zamandan beri kilo almaya başladım.

ya buna inaniyorum varya herseyden odumuz koparaj kilo olcak diye yiyoruz ve oluyo dun saldim ben bi sure takmiycam kilo olayni dusunmeden yicem artik metabolizmam benmde yavas caliyo
Kafam rahatsa eğer istediğim kadar yesem de kilo almam ama kafam rahat değilse yemeden de alırım maalesef

Üffffff kilo konusuna hiç girmeyelim yaaaaaa boyum 1.72 evlendiğimde 45 kiloydum :olamaz:
İlk kızımdan sonra 58 kiloydum 2. Kızımdan sonra tekrar 58 e kadar indim ama şuanda 66 kiloyum herhalde tam olarak tartılmaya da korkuyorum😳😳😳😳

Acilen benimde diyete başlamam lazım ama boğazımı kesemiyorum ki sürekli bi açlık hali:eek:

Üffffff kilo konusuna hiç girmeyelim yaaaaaa boyum 1.72 evlendiğimde 45 kiloydum :olamaz:
İlk kızımdan sonra 58 kiloydum 2. Kızımdan sonra tekrar 58 e kadar indim ama şuanda 66 kiloyum herhalde tam olarak tartılmaya da korkuyorum😳😳😳😳

Acilen benimde diyete başlamam lazım ama boğazımı kesemiyorum ki sürekli bi açlık hali:eek:
Bu boya gayet de normal bir kilon var. Hiç şikayet etme :bicak::bicak::bicak:

Diyet modunda olduğum halde ekmek yemediğim halde kilo almaya devam ediyorum.o yüzden bugün pek bişe yememeyi planlıyorum.şuan sinirlerim bozuk oğluma bile sabah sin irlendim.Yemicem bişe isterse bayılayım😢😢

Diyet modunda olduğum halde ekmek yemediğim halde kilo almaya devam ediyorum.o yüzden bugün pek bişe yememeyi planlıyorum.şuan sinirlerim bozuk oğluma bile sabah sin irlendim.Yemicem bişe isterse bayılayım😢😢
Ay daha neler!!!
Kilo alınca sen senlikten çıkıyor musun?
Alırsan al ne olmuş yani?
Sağlıklı ol sıhhatli ol bir kaç kilo fazlan olsun.
Lütfen takma kafana
Ama bizim millet takmasa olmaz.

Kızlarr hayırlı sabahlarrr
Günlerdir katılamadım
Ama yaptığım menüleri yazayım fikir olsuunn

Pazartesi k.v demde yedik :)

SALI
tarhana çorbası ve kayı pilavı 😄
yani etli bugur pilavı
Salata
Yoğurt

ÇARŞAMBA
bulgur pilavım kalmıştı
Yanına patates yemeği yaptım
Ve cacık

PERŞEMBE

Vakit olmadığı için
Çubuk makarna haşladım hemen
Yanına da buzluktan köfte çıkardım onları pişirdim pratik bi menü oldu

Köfte yapıp buzluğa atmak harika bişey kızlar tavsiye ediyorumm🤗
Bide bakliyat ıslayacağım zaman
Bi paketin hepsini ıslıyorum
Sonra bölüm poşetleyip buzluğa atıyorum 😎buda çok kolayıma geliyor paylaşayım dedim😊
Herkesin eline sağlıkk ve herkese koaly gelsiinn🤗

Bugünde makarnam var yanına ya çorba yada dolmabiber yapıcam 🤔

X