- 7 Temmuz 2019
- 1.333
- 5.177
- 30
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #2.381
En sevdiğim buzluk günü bugünGünaydın kızlar. Yine yeni yeniden gelsin menüler.
Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
Blue0Pink
@minik kalp0753
@BenSero
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
Blue_Peri
@Ayiyogi
Tenceresiz kaldim anne
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@Nausicaa
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@MelodiminEsi
@beybisi35
@Limonsuzzcay
H Hilal0101
@morkoltuk
@6ustu1anne
Arkadaşlar etiket yapmayı unuttuğum varsa beni uyarır mısınız?
Malum 4 gündür yoktum.
Ooo neler atıyorsun ki buzluğa. Belki bize de ilham olur.En sevdiğim buzluk günü bugünkombiniz arzalandi ustalar falan yemek yapamam o yüzden buzluktan çıkartılan yemek
Püreli köfte mi?Günaydınnn canım. Şehriye çorbası ve Güveçte püreli köfte yapacagım.başkada bilmiyorum pilav makarna vs yapsam mı acaba
Günaydin
Bugünkü menüde patlıcan tava pilav cacık
Teşekkürler canımKolay gelsin canım
Tatlim corbam oldugu gbi duruyor yayla corbasi ve zeytinyagli dolmam var gunduz evde.olmayacagm aksama gelince.duruma gore bakarim artikGünaydın kızlar. Yine yeni yeniden gelsin menüler.
Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
Blue0Pink
@minik kalp0753
@BenSero
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
Blue_Peri
@Ayiyogi
Tenceresiz kaldim anne
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@Nausicaa
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@MelodiminEsi
@beybisi35
@Limonsuzzcay
H Hilal0101
@morkoltuk
@6ustu1anne
Malum 4 gündür yoktum.
Valaha her şeyi atıyorum ben yemeğimi genelde eşim gelmeye yakın yapıyorum biraz da çok yapıyorum sonra eşim geliyor sicakca yiyoruz eğer eşimle yarın için başka menü düşünürsek artan yemek cup hemen buzluğa gidiyor yemek yapamayacagim ya da yapmayacağımOoo neler atıyorsun ki buzluğa. Belki bize de ilham olur.
Hiç sorma canım bende hiç bir işe yetişemiyorum saldım çayıra mevlam kayıra napim valla canımdan önemli değil iş yapsam bebeğim çok ağlıyor bi şekilde günlü işlerimi hallediyorum3 gündür evle ilgilenmeyince ev evlikten çıkmış var mi böyle şey ya
Evet kız lezzetli oluyor denemende fayda var. İnternetten tarif alabilirsin :) aaa evet harika fikir ama arpa şehriyem yokPüreli köfte mi?
İlk defa duydum.
Sadece arpa şehriye pilavı yap. Çok güzel oluyor.
Afiyet olsun. Bizim yerimize de yeKıza bi mercimek çorbası pişirdim
Anneme gidiyorum sıkma börek yapıyor r
Yeter canım, daha ne olsunDünden tavuk çorbası ve fasulye var bugün yanına bir pilav yaparım yeter inşallah
Merhaba..:) şehriye çorbası ve mücver yapmayı düşünüyorum bende..Günaydın kızlar. Yine yeni yeniden gelsin menüler.
Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
Blue0Pink
@minik kalp0753
@BenSero
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
Blue_Peri
@Ayiyogi
Tenceresiz kaldim anne
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@Nausicaa
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@MelodiminEsi
@beybisi35
@Limonsuzzcay
H Hilal0101
@morkoltuk
@6ustu1anne
Malum 4 gündür yoktum.
Hımmmm... bu buzluk tam olarak nerdeValaha her şeyi atıyorum ben yemeğimi genelde eşim gelmeye yakın yapıyorum biraz da çok yapıyorum sonra eşim geliyor sicakca yiyoruz eğer eşimle yarın için başka menü düşünürsek artan yemek cup hemen buzluğa gidiyor yemek yapamayacagim ya da yapmayacağımgünleri bekliyor....
Bir sürü kışlık da var işte dolmabiber, yeşil fasülye, kapya, patlıcan....
Bir de ben kuru fasulye, nohut, barbunyayi paketle aldığım gün ıslatıp sisiriyorum süzgeçte az biraz kuruyunca hepsini buzluğa sallıyorum elime hazır geliyor. Bir gün önceden islatmadim derdim olmuyor..
Ay buzlukta bir ton hamur işimde var kek, poğaça, börek, kalem böreği, kurabiye...
Uzun uzunnn yazdım buzluğu
Sen neler yaptın bakalım banlı iken takip ettin mi burayıYeter canım, daha ne olsun
Buradan uzakken çok fazla düşünme fırsatım oldu dermişim.Sen neler yaptın bakalım banlı iken takip ettin mi burayı